eşim ...

Yanlis anlama lutfen, ben sizi gercekten mutlu bi cift sanıyordum, cok sasirdim ve uzuldum..
Genel olarak evet mutuyuz amaaaa boyle kavga edince cok kirici olabiliyouz. Ben senin yazdigin hic bi yorumu yanlis anlamam canim zaten surda 3/5kisi var beni hakli bulan

Zaten o sen gel diyene kadar gelmicem yazmis. Bunuda yarin bir gun bahane olarak gosterecek o yuzden yazdi kendi vicdanini rahatlatmak icin... yarin bir gun ben ona dedim sen gel dersen gelirim diye soylemisdim diye. Hakli cikmak icin yazdi onuda
bence oturup konuşun karşılıklı yani ben bir aile gibi vakit geçirmek istiyorum. Sen ben çocuğumuz çıkıp dolaşalım, ya da işte oğlumuzla ilgilen bak onun sana ihtiyacı var de. Yani evlilik sonuçta ayrı kalmak nedir ? Mesajı atın gelsin konuşun çözün hem siz yıpranmayın hem de oğlunuz :)

Genel olarak evet mutuyuz amaaaa boyle kavga edince cok kirici olabiliyouz. Ben senin yazdigin hic bi yorumu yanlis anlamam canim zaten surda 3/5kisi var beni hakli bulan
Ipler cok gerildigi zaman kucucuk sey bile batıyor insana, o nedenle bu kadar buyumus, sinir uclariniza degiyor her sey belli ki.. Bosanma niyeti yoksa esini cagir ve konusun, suclama yapmadan..

Ben onun gelmesini bekliyorum canim.her defasinda ben attim vir defa da o adim atsin bir defa da o anlasin.

Aranızdaki meseleyi geçiştirerek anlatmışsınız sanki. Kopuk yerler var. Bir anda annede kalmalar falan.

Adam kafasına göre 3-4 gün eve gelmeyip annesinde kalıyor size hayrı yok ki bunun neresi mutluluk? Benim mutluluk anlayışım çok farklı galiba..
Sanki evliliğiniz pamuk ipliğine bağlı da uzatmaları oynuyor gibisiniz. Benim dışarıdan görebildiğim bu..

Bu erkekler neden 2.çocuğu isterler fikri olan var mı? Yani zaten evine bağlı değilsin. İplerimden boşalsam da hayatımı yaşasam diye her fırsatı kollarsın ama 2.çocuk için karına baskı yaparsın..

Annesinde kalmiyormus canim! Annesi bizde kalmiyor dedi. Nerde kaldigibi bilmiyoum

Annesinde kalmiyormus canim! Annesi bizde kalmiyor dedi. Nerde kaldigibi bilmiyoum
farkında mısın?
boşanmış gibi davranıyorsunuz.
sen onu arayıp sormuyorsun.
eşin nerede akşam, orada sabah takılıyor.
sadece çocuğun eksiğini soruyor.

nafaka veren, çocuğunu belli günler alıp bırakan eski eş gibi.

başkası olmasın hayatında.

Bilemem. Simdilik birseyini yakalamadim ama yapmaz diyemem asla.

Bilemem. Simdilik birseyini yakalamadim ama yapmaz diyemem asla.
ilgisiz, sabaha kadar bir yerlerde takılıyor diyorsun.

3 gündür nerede yiyor içiyor, kıyafet değişmesi, duş alması gerekmedi mi hiç?

ailesi bile bilmiyor nerede, ne yaptığını.

garip değil mi?

ikinizde hatalısınız.
sen fazla fevrisin kv ne verdiğin cevaptan bile belli kimbilir adamı nasıl kışkırtıyorsun.
eşinde sana ders vermek istemiş ama yolu yanlış. bütün sülaleye rezillik herkes eşinin evde kalmadığını biliyor.
eşinin işine gelmiş sabahlara kadar oyun oynuyordur arkadaşlarıyla..

ilgisiz, sabaha kadar bir yerlerde takılıyor diyorsun.

3 gündür nerede yiyor içiyor, kıyafet değişmesi, duş alması gerekmedi mi hiç?

ailesi bile bilmiyor nerede, ne yaptığını.

garip değil mi?
Isyerinde misafirhane var odalarin bircogu bos. Orada kalabilir dusunu alabilir yemegini yiyebilir. Sikinti yapmaz kimse. Ama belki orada bile kalmiyor bilemiyorum diyorum ya iste. Yapmaz diyemem diye. Varsa bir karaktersizligi yapar..

Butun sulale bilmiyor annem ve onun annesi babasi biliyor. Kv ben bi cevap vermedim ki. Annemle konusmuslar kv beni hakli bulmus. Bende esime eve gelme diyorum ama geliyor gelmese daha cok kavga olur. Oyle her eve gelme diyene eve gelmese ne olurdu diye o soylemis.

Isyerinde misafirhane var odalarin bircogu bos. Orada kalabilir dusunu alabilir yemegini yiyebilir. Sikinti yapmaz kimse. Ama belki orada bile kalmiyor bilemiyorum diyorum ya iste. Yapmaz diyemem diye. Varsa bir karaktersizligi yapar..
bence bir araştır.
en azından ailesine işyerinde kaldığını söyleyebilirdi çocukla gittiğinde.

barışmak için çabası yok. umrunda olsa anne babasıyla dertleşirdi ne yapacağı, nasıl davranacağı konusunda.

yani mantıklı olan bu değil midir?

Cok haklisin..

Sadece kavga aninda degil. Genel olarak da cok fazla sosyal bi insal. Gece 5e kadar beklerdim gelsib diye. Gelmezdi. Sabah olurdu oyle gelirdi ...
Ama sosyallik bu değil ki
Sizi bebeğinizle yalnız bırakacaksa evlenmesinin ne mantığı var
Genel anlamda mutluysanız bu konu için sakin sakin konuşmayı deneyin.

hayır onu demedim. şu tv de film mi dizi mi ne sormuşlar ya onu dedim.
yani işte aileler biliyor ev içindeki sorunları yansıtmanız çok yanlış. sadece senin değil eve gelmeyen eşininde yanlışı bu.
çocuk gibi davranmışsınız her ikinizde. eve gelme demekte gelmemekte .
al misketlerimi ver misketlerimi gibi olmuş.

Antika mısın bacım sen. Adam anasının yanına gitmeye sebep arıyor zaten çabuk eve geliyorsun. Evde birşey kalmadı alışverişe gidiyoruz diyosun ve bı daha da evi terk etmeye kalkarsan seni pişman ederim de. Sözde lafını dinliyor ya dinlesin işte

Suan da ben bunu dersem yangina korukle gitmis olmazmiyim bacim ise yaramaz gibi

İhtiyacım yok dersen adam nerden bilecek...keşke o zaman deseydiniz sut,bez vs diye.hos onunda düşünüp vermesi lazim ama neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…