• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ...

Sürekli sorun çıkarıp adamı bunaltmissiniz sanırım fazla nazlisiniz adamın da tahammülü kalmamış normal olarak. Aklınız başınıza gelsin diye muhtemelen uzatıyor bu kadar. Bence siz hatalisiniz anlattığınız gibiyse eğer. Geçenlerde başka bir üye yazmıştı eşi kadına 'ben karşımda çocuk gibi davranan biri değil kadın görmek istiyorum' demişti aklıma o geldi.

Yani bilemiyorum ne desem. Benim eşim öyle evden başka bir yere giden bir insan olmadığı için tam anlayamıyorum. Gelme o zaman demeniz biraz ağır olmuş ama dediğim gibi aynı şartlarda değiliz. Ha ama eve gelmeyen adama da çocuğumu vermem ben, orası ayrı. Gelecek oğlumu alacak gidecek ve gece eve gelmeyecek. Kusura bakmayacak...

Ekleme: karısı küstü diye küsen erkeklere de uyuz oluyorum ya. Ben küsünce eşim de bana küser :işsiz: sonra da aramız limoniydi ya ondan der.
akşam eşime küstüm sana dedim bende sana küstüm dedi.
sen niye küstün dedim, sen küstün diye dedi:işsiz:

Patlamaya hazir bomba gibi duruyorsunuz. Tabii ne yasadiniz bilemeyiz,neden boyle oldunuz bilemeyiz ama evlilik boyle surekli kavga kiyameti kaldiramaz. Zaten yeteri kadar zor. Bagirip cagirarak nereye kadar? Eve gelmiyorsa gelmesin. Cocugun ihtiyaclari icin mi gelecek?adam olsun oyle gelsin veya hic gelmesin. İkiniz de hatalisiniz bana gore

Bence çok fevrii çıkmışsınız. aslında fındık kabuğunu doldurmayacak şeyler. Bence eşiniz eve gel artık demenizi bekliyor. gel desen gelecek.

Esinin yaptığı cok yanlis, evde durmamak nedir? Hic bi gerekce sunamaz, kaldi ki burda oyle evi terkedecek bi olay da yok..
Zaten kv beni hakli bulmus. Bende esime eve gelme diyorum ama geliyor gelmese daha cok kavga ederim demis. Her eve gelme diyen eve gelmese isimiz var ben babasina soylerim konusur o demis.

Zaten kv beni hakli bulmus. Bende esime eve gelme diyorum ama geliyor gelmese daha cok kavga ederim demis. Her eve gelme diyen eve gelmese isimiz var ben babasina soylerim konusur o demis.
Sebebi neydi bilmiyorum ama sen de zamaninda evi terketmissin, bu da yanlis.. Yani geri donecek kadar affermeye hazirsan cok iyi düşünmelisin, boyle bi yere varilmaz, sadece yipranirsiniz.. Insan gercekten ayrilacaksa almali agzina o lafi..

Bence çok fevrii çıkmışsınız. aslında fındık kabuğunu doldurmayacak şeyler. Bence eşiniz eve gel artık demenizi bekliyor. gel desen gelecek.
Zaten o sen gel diyene kadar gelmicem yazmis. Bunuda yarin bir gun bahane olarak gosterecek o yuzden yazdi kendi vicdanini rahatlatmak icin... yarin bir gun ben ona dedim sen gel dersen gelirim diye soylemisdim diye. Hakli cikmak icin yazdi onuda

Sebebi neydi bilmiyorum ama sen de zamaninda evi terketmissin, bu da yanlis.. Yani geri donecek kadar affermeye hazirsan cok iyi düşünmelisin, boyle bi yere varilmaz, sadece yipranirsiniz.. Insan gercekten ayrilacaksa almali agzina o lafi..
7 gun boyunca bize vakit ayirmadi. 4/12 nobetindeydi gece geliyor gunduz 3e kadar uyuyor ise gidiyordu oglunu gormuyordu. Ozlesin diye gitim. Bi insan evine vajit ayiramaz mi bu kadarmi zor

Garipsiniz.
Kayınvalidenizin evinde boşuna atarlanmışsınız.
İşinize gelince çocuk hasta ama evinizde gün yapabiliyorsunuz.
Eşiniz ne kadar zamanda bir dışarı çıkan biri?
Daha önceki akşam çocuğuyla vakit geçiriyormuş adam neden çocukla vakit geçirmiyorsun diyorsunuz?
Ki küs olduğunuz halde her gün gelmiş görmeye demek ki çocuğu kaç gündür görmüyorsun dediğiniz adam (ki dün akşam görmüşken) çocuğuna düşkün.
Eşiniz sadece eve gelmemek ve uzatmak konusunda hatalı
Onun dışında kendine ceki duzen vermesi gereken sizsiniz.
Bir de cidden soruyorum bu mevzu annelere taşınıyor, anneniz kayınvalidenize anlatıyor vs, utanmıyor musun? Ben eşimle tartıştığımda kimse bilsin istemem mesela. Öğrenen olursa mahcup olurum.
Bence yeterince olgun değilsiniz. Biraz sakin kalmaya bakın

Yani kavga edince dışarıda kalması saçma
Siz üstüne gitmişsiniz onun da bahanesi olmuş
Sadece kavga aninda degil. Genel olarak da cok fazla sosyal bi insal. Gece 5e kadar beklerdim gelsib diye. Gelmezdi. Sabah olurdu oyle gelirdi ...

Canim benim ben ona giderkende soyledim ayrilmak icin degil ozlemen icin gdiyrm dedim s...git yazmis
Kopma noktasına gelirsiniz demiştim önceki mesajımda, malesef çoktan gelmişsiniz bile...
Boşanmak istemiyorsanız daha fazla uzatmayın, arayın eşinizi çağırın ve hemen terapiye başlayın.

Back