- 11 Temmuz 2017
- 644
- 235
- 103
- 32
- Konu Sahibi Askimkizimcanimkizim
-
Cok kıskanç biri degilimki. O an sanki dahada yaklaşmak istiyormuş gibi hissettim. Arkamızda insanlar vardı. Bir yerden geçiyorduk. Ona bozuldum. Oda insanlar var diye acele ediyormusBu kadar kıskançlıkla nasıl yaşıyorsunuz yahu? Bakar yani bu illa arzuladığı anlamına gelmez ki güzel bacakları olan kadınları ben bile süzüyorum. Göz yani bu, bakabilir inceleyebilir siz hiç mi bakmıyorsunuz başka birine?
Kadinla erkegin bakmasi birmi. Erkekler gibi o kadınları arzulamiyoruz biz ama?Bende bakarım guzel kızlara cok acık gıyınenlere Yanı bız bıle bakıyoz onlarmı bakmasın
Aynen ..Kotu niyetle bakmadim ne ya. Hangi niyetle bakmis bi erkek olarak popoya acaba. Benim yanimdayken bakmasin esim bi zahmet. Sacina baksin yuzune baksin poposuna bakmasin.
Cok kıskanç biri degilimki. O an sanki dahada yaklaşmak istiyormuş gibi hissettim. Arkamızda insanlar vardı. Bir yerden geçiyorduk. Ona bozuldum. Oda insanlar var diye acele ediyormus
Açıkçası bende çok kıskancımdır, bu durumu yenmeye çalışıyorum. Bu süreçte şunu anladım ki, erkeklerin %90ı güzel ve çekici bir kadın(özellikle fiziği düzgünse)gördüğünde mutlaka ama mutlaka bakıyor. Bakmıyorum diyen de yalan söylüyor. Ama biz bunu engelleyemeyiz. Gözüne pranga vuramayız. Belki de yanında olmadığımız vakitler de başka kızlara bakıyorlar, ki kuvvetle muhtemel. E ne yapalım? Değiştiremeyeceğimiz şeyler için kavga etmek, tartışmak gereksiz.. Çünkü "bakma sakın" desek de, bağırsak da kavga da etsek dinlerler mi? Kendimizi kandırmayalım..
İşten geldi baristik kizimiz la ilgilenirken ama bana çok kirgin mis. Hayret bende ona .!Eşinize güvenmiyor musunuz? Doğruyu söylediğini düşünüyorsanız uzatmayın bence. Hepimizin gözü kayabilir bu illa arzuladığımız anlamına gelmez, canınızı sıkmanıza gerek yok böyle şeyler için. :)
anlık bir bakışsaydı eğer abartmışsınız
Slm arkadaslar dün aksam esime ağzıma geleni saydım. Havai fişek gösterisinden gelirken bikac kız onumuzden geçiyordu bir yerden geçerken tam arkalarindaydik. Esime baktım kızın poposuna bakıyor kız çok kısa şort giymiş uzun süre bakmasada baktı yani. Cok bozuldum. Esim baksamda tam önümdeydi. Kötü niyetle bakmadim diye yeminler ediyor. Gercekten hayal kırıklığına uğradım.. cok üzgünüm çok. Hic beklemediğim birseydi.. yatagina ayırdım salona kovdum. Git poposuna baktigin kızı hayal ederek uyu dedim. Napimm dedim işte.sonra geldi bir saat sonra yanıma yattı. Yüzüne bile bakmıyorum. Yurt dışında yaşıyoruz herkes açık ama bakmamali. İyi burnundan getirdim. Tahammülüm yok onu öyle görmeye.
hem fikir olduğum sadece 3-4 yorum var . onlar dışındaki tüm yorumlar için şu an ŞOKLARDAYIM resmen. ne demek arkdaşlr ben bile bakıyorum, o erkek sonuçta tabi bakabilir demek ya. nasıl bunu bu kadar normalleştirebiliyorsunz?? 1.si erkek ve kadınların nefisleri farklıdır. bir kadının kadına bakmasıyla erkeğin kadına bakması ASLA aynı kefeye konulamaz. 2.si de konu sahibi özellikle kendi yanında böyle bir durumla karşılaşmaktan, kendine saygısızlık olarak gördünden( bence de büyük saygıısızlık) muzdarip.3. sü de sen bakmıyor musun sanki başka erkeklere, kıvanc tatlıtugumsü erkek gecse önünden bakmaz mısın diyen arkadaşlar, bir insanın yüzüne bakmakla afedersiniz belirgin cinsel organlarına bakmak aynı sey değildir. bir erkek bir kadının yüzüne refleks olarak anlık bakabilir ama tutup poposuna vs bakamz. bakmamalı. bakanlar da normalleştirilmemeli.. çünkü biz tutupta bir erkeğin orasına burasına bakmıyoruz.(şahsım adına en azından ben öyleyim)Slm arkadaslar dün aksam esime ağzıma geleni saydım. Havai fişek gösterisinden gelirken bikac kız onumuzden geçiyordu bir yerden geçerken tam arkalarindaydik. Esime baktım kızın poposuna bakıyor kız çok kısa şort giymiş uzun süre bakmasada baktı yani. Cok bozuldum. Esim baksamda tam önümdeydi. Kötü niyetle bakmadim diye yeminler ediyor. Gercekten hayal kırıklığına uğradım.. cok üzgünüm çok. Hic beklemediğim birseydi.. yatagina ayırdım salona kovdum. Git poposuna baktigin kızı hayal ederek uyu dedim. Napimm dedim işte.sonra geldi bir saat sonra yanıma yattı. Yüzüne bile bakmıyorum. Yurt dışında yaşıyoruz herkes açık ama bakmamali. İyi burnundan getirdim. Tahammülüm yok onu öyle görmeye.
Bende böyle düşünüyorum. Benim bakmamla onun bakmasi çok farklı. Saygısızlık yaptığını düşünüyorum. Çünkü öyle yaptı.hem fikir olduğum sadece 3-4 yorum var . onlar dışındaki tüm yorumlar için şu an ŞOKLARDAYIM resmen. ne demek arkdaşlr ben bile bakıyorum, o erkek sonuçta tabi bakabilir demek ya. nasıl bunu bu kadar normalleştirebiliyorsunz?? 1.si erkek ve kadınların nefisleri farklıdır. bir kadının kadına bakmasıyla erkeğin kadına bakması ASLA aynı kefeye konulamaz. 2.si de konu sahibi özellikle kendi yanında böyle bir durumla karşılaşmaktan, kendine saygısızlık olarak gördünden( bence de büyük saygıısızlık) muzdarip.3. sü de sen bakmıyor musun sanki başka erkeklere, kıvanc tatlıtugumsü erkek gecse önünden bakmaz mısın diyen arkadaşlar, bir insanın yüzüne bakmakla afedersiniz belirgin cinsel organlarına bakmak aynı sey değildir. bir erkek bir kadının yüzüne refleks olarak anlık bakabilir ama tutup poposuna vs bakamz. bakmamalı. bakanlar da normalleştirilmemeli.. çünkü biz tutupta bir erkeğin orasına burasına bakmıyoruz.(şahsım adına en azından ben öyleyim)
Slm arkadaslar dün aksam esime ağzıma geleni saydım. Havai fişek gösterisinden gelirken bikac kız onumuzden geçiyordu bir yerden geçerken tam arkalarindaydik. Esime baktım kızın poposuna bakıyor kız çok kısa şort giymiş uzun süre bakmasada baktı yani. Cok bozuldum. Esim baksamda tam önümdeydi. Kötü niyetle bakmadim diye yeminler ediyor. Gercekten hayal kırıklığına uğradım.. cok üzgünüm çok. Hic beklemediğim birseydi.. yatagina ayırdım salona kovdum. Git poposuna baktigin kızı hayal ederek uyu dedim. Napimm dedim işte.sonra geldi bir saat sonra yanıma yattı. Yüzüne bile bakmıyorum. Yurt dışında yaşıyoruz herkes açık ama bakmamali. İyi burnundan getirdim. Tahammülüm
Kadın diğer kadına farklı bakar erkek farklı bakar. Kız bilmem neresine baktı diyor. Bir insan yolda yürürken karşısına bakar onundekinin gotune değil ok. Ha götüne bakıyorsa da niyet başka demekki... kızmak da haklı. Tepki normal yani konu adamın zihniyetinin bozukluğu.Ee sende bakmışsın kıza,önünde yürüyen insanlara gayri ihtiyari bakarsın kafamız havada yürümüyoruz
Tepkini aşırı buldum
Demekki sizdeki bu zihniyetle seninde başka bir erkeğin bilmem neresine gözün kayıyor öyle mi ☺ ve normal...tepkiniz aşırı.. yataktan kovmak nedir
öküz gibi bakmadıysa kaymıştır göz
hiç güvenmiyorsunuz kendinize anlaşıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?