- 11 Temmuz 2017
- 644
- 235
- 103
- 32
- Konu Sahibi Askimkizimcanimkizim
Aslinda esim cok düzgün karakterli gördüğüm için. Onda ufak da olsa hatalar görmeye tahammülüm yok. Biliyorum kötü niyet taşımadığını. Ama o an kendime saygısızlık olarak algıladım. Ama esim cok Saçmaladığımi düşünüyor. Baristik kizimla ilgilenirken. Özür dilememi bekledi. Söylediğim kötü sözler için diledim sadece. Oda benden sadece bir sözü için diledi. Diğer konuda hatalı değilim bana hiç guvenmiyorsun dedi. Evet kadında bakınca erkeklere. Böyle şeylerde kadının basina mi geliyor peki.Şunu bilir söylerim . Erkek birine yer gibi bakarsa mutlaka ama mutlaka başkasıda erkegin karisina bakiyor.
Çok gördüm bunu. Kendimde de gördüm
Basit bir ornek veriyim.
Bizim sulalemiz de kimse kuzen veya yabancı yani nikahi düşen insana sarilmaz.
Geriden hoş geldin der hal hatir sorar.
Yani kimse bu bana sarilip opmedi diye bahane bulamaz çünkü geri kalan zamanda hal hatir sorulur. Biz de adet böyledir.
Ama esimin tarafı herkezi öper
Ben basta zorlandim ama kendimi geri cekip sonra guleryuzle karşıdaki insanla edep cercevesinde konuşunca az buçuk alıştılar.
Bayramda esim kız kuzeniyle iki kere sarıldı. Biz de anlayış nasilsa onlarda da böyle şeyler normaldir.
Neyse dedim ki biz de bu böyledir falan haklisin dedi
Sonra benim memleketime gidince benim erkek kuzenim gelip esimin gözü önünde ya gel bir sarılalım deyip sarildi hiç sarilmamistik . Yani Allah çıkartır. Bende hic ses etmedim. Ama esim sinirlendi
Yine söylüyorum erkek yaparsa hanimina da onu yaparlar.