• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim

Şunu bilir söylerim . Erkek birine yer gibi bakarsa mutlaka ama mutlaka başkasıda erkegin karisina bakiyor.
Çok gördüm bunu. Kendimde de gördüm

Basit bir ornek veriyim.
Bizim sulalemiz de kimse kuzen veya yabancı yani nikahi düşen insana sarilmaz.
Geriden hoş geldin der hal hatir sorar.
Yani kimse bu bana sarilip opmedi diye bahane bulamaz çünkü geri kalan zamanda hal hatir sorulur. Biz de adet böyledir.
Ama esimin tarafı herkezi öper
Ben basta zorlandim ama kendimi geri cekip sonra guleryuzle karşıdaki insanla edep cercevesinde konuşunca az buçuk alıştılar.
Bayramda esim kız kuzeniyle iki kere sarıldı. Biz de anlayış nasilsa onlarda da böyle şeyler normaldir.
Neyse dedim ki biz de bu böyledir falan haklisin dedi
Sonra benim memleketime gidince benim erkek kuzenim gelip esimin gözü önünde ya gel bir sarılalım deyip sarildi hiç sarilmamistik . Yani Allah çıkartır. Bende hic ses etmedim. Ama esim sinirlendi
Yine söylüyorum erkek yaparsa hanimina da onu yaparlar.
Aslinda esim cok düzgün karakterli gördüğüm için. Onda ufak da olsa hatalar görmeye tahammülüm yok. Biliyorum kötü niyet taşımadığını. Ama o an kendime saygısızlık olarak algıladım. Ama esim cok Saçmaladığımi düşünüyor. Baristik kizimla ilgilenirken. Özür dilememi bekledi. Söylediğim kötü sözler için diledim sadece. Oda benden sadece bir sözü için diledi. Diğer konuda hatalı değilim bana hiç guvenmiyorsun dedi. Evet kadında bakınca erkeklere. Böyle şeylerde kadının basina mi geliyor peki.

Bende böyle düşünüyorum. Benim bakmamla onun bakmasi çok farklı. Saygısızlık yaptığını düşünüyorum. Çünkü öyle yaptı.
aynen tatlım. saygısızlık . afedersin sen eşinin yanında benzer bir şey yapsan bunun adı saygısızlıktan da ileri gider ama di mi?:KK12:kadın yapınca aman tanrım göm yerin dibine erkek yapınca normalleştir olabilir yapabilir de. bu ayrımcılığa karşıyım.

Cok güveniyorum. Ama bana saygısızlık yaptığını düşünüyorum.
Sizin yaptığınız saygısızlık daha büyük bence. O bir kaç saniye bakmış. Hepsi bu. Belki bilinçli bile değildi öyle gözü kaydı bir an. Ama siz bile bile, üstüne basa basa adama ne çirkin şeyler söylemişsiniz. Ben olsam kolay affetmezdim sizi açıkçası.

ay bazen ben de bakıyorum kızlara :KK70: haha önümde gidiyor göz kayıyor yani. abartmış buldum sizi.
Arada fark var yalnız
Dedim zaten bana böyle şeyler yapacaksan evli kalmayalım anlaşmalı bosanalim.bugun bunu yapan yarın aldatırsa dedim.
Dedim zaten bana böyle şeyler yapacaksan evli kalmayalım anlaşmalı bosanalim.bugun bunu yapan yarın aldatırsa dedim. O sinirle
Çok özür diliyorum
hem fikir olduğum sadece 3-4 yorum var . onlar dışındaki tüm yorumlar için şu an ŞOKLARDAYIM resmen. ne demek arkdaşlr ben bile bakıyorum, o erkek sonuçta tabi bakabilir demek ya. nasıl bunu bu kadar normalleştirebiliyorsunz?? 1.si erkek ve kadınların nefisleri farklıdır. bir kadının kadına bakmasıyla erkeğin kadına bakması ASLA aynı kefeye konulamaz. 2.si de konu sahibi özellikle kendi yanında böyle bir durumla karşılaşmaktan, kendine saygısızlık olarak gördünden( bence de büyük saygıısızlık) muzdarip.3. sü de sen bakmıyor musun sanki başka erkeklere, kıvanc tatlıtugumsü erkek gecse önünden bakmaz mısın diyen arkadaşlar, bir insanın yüzüne bakmakla afedersiniz belirgin cinsel organlarına bakmak aynı sey değildir. bir erkek bir kadının yüzüne refleks olarak anlık bakabilir ama tutup poposuna vs bakamz. bakmamalı. bakanlar da normalleştirilmemeli.. çünkü biz tutupta bir erkeğin orasına burasına bakmıyoruz.(şahsım adına en azından ben öyleyim)
Iste aradigim yorum

eşinizin karakterini siz biliyorsunuz ona göre düşünün lutfen. yatak ayırmak doğru olmamış o kadar abartılcak bi durum yok ortada o zaman kapatın eşinizin gözüünü öle yürüsün bakmasın hiç biyere yere yada yere mi bakıp yürüsün adam bizimde gözümüz görüyor bazen istemsizce bakabiliyoruz sonuçta hee uzuuunca yiyecek gbi bakmıyorsa lutfen takılmayın ,:)

Kocalarinizin gözlerini baglayinda sokağa öyle salın madem kimselerle göz göze gelmesinler ...ya hu saatlerce baksa ,dönüp dolaşıp baksa anlarım o zaman konu sahibine hepimiz hak veririz ama adam gayri ihtiyari bakmış bunda buyutecek bir şey ne var gerçekten anlamıyorum kocalara olan guveninize hayran kaldım

Aslinda esim cok düzgün karakterli gördüğüm için. Onda ufak da olsa hatalar görmeye tahammülüm yok. Biliyorum kötü niyet taşımadığını. Ama o an kendime saygısızlık olarak algıladım. Ama esim cok Saçmaladığımi düşünüyor. Baristik kizimla ilgilenirken. Özür dilememi bekledi. Söylediğim kötü sözler için diledim sadece. Oda benden sadece bir sözü için diledi. Diğer konuda hatalı değilim bana hiç guvenmiyorsun dedi. Evet kadında bakınca erkeklere. Böyle şeylerde kadının basina mi geliyor peki.
. Erkek kadindan mesul olduğu için erkek yaparsa oluyor.
Ben pek kadın yaptida adam o yüzden yaptiya rastlamadim.
Ama her zaman dikkat ederim. Kimse diyemez ki elmas bana uzun uzun baktı veya şöyle yaptı diye

aynen tatlım. saygısızlık . afedersin sen eşinin yanında benzer bir şey yapsan bunun adı saygısızlıktan da ileri gider ama di mi?:KK12:kadın yapınca aman tanrım göm yerin dibine erkek yapınca normalleştir olabilir yapabilir de. bu ayrımcılığa karşıyım.
Aynen oyle biz yapsak kötü bir ad bile denilebilir. Bana göre normal değil. Erkeğinde iffeti göz kapaklarındadir.

Kocalarinizin gözlerini baglayinda sokağa öyle salın madem kimselerle göz göze gelmesinler ...ya hu saatlerce baksa ,dönüp dolaşıp baksa anlarım o zaman konu sahibine hepimiz hak veririz ama adam gayri ihtiyari bakmış bunda buyutecek bir şey ne var gerçekten anlamıyorum kocalara olan guveninize hayran kaldım
Oyle davransaydi ne olurdu bilemem. Kıyamet kopardı herhalde.

Iyide canım karsidaki kızın direk poposuna bakması nasıl normal gelebilir ki?
Biz erkegin şeyine baksak sizce normal karsilanir miyiz

eşinizin karakterini siz biliyorsunuz ona göre düşünün lutfen. yatak ayırmak doğru olmamış o kadar abartılcak bi durum yok ortada o zaman kapatın eşinizin gözüünü öle yürüsün bakmasın hiç biyere yere yada yere mi bakıp yürüsün adam bizimde gözümüz görüyor bazen istemsizce bakabiliyoruz sonuçta hee uzuuunca yiyecek gbi bakmıyorsa lutfen takılmayın ,:)
Baristik ta yinede uzun bir süre unutmam galiba. Biliyorum huyunu husunu. Önünde olmasa belki bakmazdida. Ama işte gelde bana anlat.

Slm arkadaslar dün aksam esime ağzıma geleni saydım. Havai fişek gösterisinden gelirken bikac kız onumuzden geçiyordu bir yerden geçerken tam arkalarindaydik. Esime baktım kızın poposuna bakıyor kız çok kısa şort giymiş uzun süre bakmasada baktı yani. Cok bozuldum. Esim baksamda tam önümdeydi. Kötü niyetle bakmadim diye yeminler ediyor. Gercekten hayal kırıklığına uğradım.. cok üzgünüm çok. Hic beklemediğim birseydi.. yatagina ayırdım salona kovdum. Git poposuna baktigin kızı hayal ederek uyu dedim. Napimm dedim işte. :cry: sonra geldi bir saat sonra yanıma yattı. Yüzüne bile bakmıyorum. Yurt dışında yaşıyoruz herkes açık ama bakmamali. İyi burnundan getirdim. Tahammülüm yok onu öyle görmeye.

Siz en iyisi adamı üzeri örtülü bir kafesle gezdirin o zaman kimseye bakamaz.

Adamın önünde gidiyormuş gayri ihtiyari gözüne takılır. Bazen benim bile dikkatimi çekiyor.

Bu kadar büyük tepki verilecek ne yaptı bu adam cinayet mi işledi, birine tecavüz mü etti?
Bazen çok abartıyorsunuz.

Kadının içine düşecek şekilde salyaları aka aka bakar o zaman dağıt beynini haklısın derim ama bu çok başka.

Baristik ta yinede uzun bir süre unutmam galiba. Biliyorum huyunu husunu. Önünde olmasa belki bakmazdida. Ama işte gelde bana anlat.

Bak işte kendin diyorsun önünde olmasa bakmazdi diye demek ki eşinin huyunu biliyosun,eşinin sapıkça davranışlar yapmayacağını biliyorsun ve bunu bile bile yatak ayırıp adama tavir alıyorsun :) kafana takma aranizi duzeltin
Sapik adam, değil popoya bakmak yüzünden saçından bile etkilenir karşısındaki kişinin

Back
X