• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim

Bende bu konudan muzdaribim malesef ve ozguvenle hic alakasi yok.
Gozu kayar bakar,bende bakiyorum yorumlarini da asla kabul edemem.
Bir kadinin kadina kotu niyetle bakmasi veya aklindan cinsel anlamda seyler gecirmesi imkansiz.Adamlarin kafasi o kadar masum calismiyor.Esimin bakmasi beni de rahatsiz eder.
Bence tepkinde haklisin,tepkini koy bir daha bakamasin.

Böyle davranışlardan etkilenmesen, daha özgüvenli görünürsün. O baktıysa sende bak. Ben olsam güzel şort , acaba bende mi alsam! Derdim. :KK70:bak nasıl dikkati dağılıyor o zaman!
Diyemiyorum öyle şeyler. O anda ağzıma gelen aşağılık kelimeleri saydım evde. Biraz fazlada tepki versem. Aliskin olmadığımdan. Kendimi küçük düşmüş hissettim.

Bende bu konudan muzdaribim malesef ve ozguvenle hic alakasi yok.
Gozu kayar bakar,bende bakiyorum yorumlarini da asla kabul edemem.
Bir kadinin kadina kotu niyetle bakmasi veya aklindan cinsel anlamda seyler gecirmesi imkansiz.Adamlarin kafasi o kadar masum calismiyor.Esimin bakmasi beni de rahatsiz eder.
Bence tepkinde haklisin,tepkini koy bir daha bakamasin.
Evet bende öyle düşünüyorum. Bir daha başına geleceklerden korksun.

Bunu dedikten sonra nasil evli kaliyorsunuz ben de bunu anlamiyorum.

Goz bu kayar , bakar ama soylediklerinize dikkat edin. Ondan cok size zarar.
Dedim zaten bana böyle şeyler yapacaksan evli kalmayalım anlaşmalı bosanalim.bugun bunu yapan yarın aldatırsa dedim. O sinirle

yatak öyle pat diye ayrılmaz siz evlisiniz. birbrinize saygınızı bu kdr kolay bitirmeyin lütfen

Diyemiyorum öyle şeyler. O anda ağzıma gelen aşağılık kelimeleri saydım evde. Biraz fazlada tepki versem. Aliskin olmadığımdan. Kendimi küçük düşmüş hissettim.
Öylede hissetmene gerek yok. Kıskanman eşinin hoşuna gitmiştir. Kıskanacaksın tabi karısı değilmisin?!

Öylede hissetmene gerek yok. Kıskanman eşinin hoşuna gitmiştir. Kıskanacaksın tabi karısı değilmisin?!
Cok kıskanıyorsun nevar bunda diyo. Ama bende dedim kıskanmıyorum bana saygısızlık ettin. İşte şimdi gelsin kizimi da alıp giyinip süslenip gezecem.

Bakacak adam her türlü bakar engelleyemezsin ki 7/24 beraber değilsiniz sonuçta biraz rahat olmaya çalış ve gerçekten problem yok
Haklisiniz da. İnanın güvenmekle ve kendime beğenmemek le alakalı bir durum değil. O an çocuk kucağında esimin bende yanındayım. Ben bana saygısızlık olarak algıladım. Kendimi küçük düşmüş hissettim. Benim ne farkım var bende kendimi beğeniyorum. Bende fark ediliyorum. Ama ben esime saygısızlık yapmıyorum. Esim varken helede .

Cok kıskanıyorsun nevar bunda diyo. Ama bende dedim kıskanmıyorum bana saygısızlık ettin. İşte şimdi gelsin kizimi da alıp giyinip süslenip gezecem.
Sen çok dikkat çekici olursan eşin sana bakacaklarmı diye erkekleri kollamaktan diğer kadınları farketmiyecektir bile! :halay:

Slm arkadaslar dün aksam esime ağzıma geleni saydım. Havai fişek gösterisinden gelirken bikac kız onumuzden geçiyordu bir yerden geçerken tam arkalarindaydik. Esime baktım kızın poposuna bakıyor kız çok kısa şort giymiş uzun süre bakmasada baktı yani. Cok bozuldum. Esim baksamda tam önümdeydi. Kötü niyetle bakmadim diye yeminler ediyor. Gercekten hayal kırıklığına uğradım.. cok üzgünüm çok. Hic beklemediğim birseydi.. yatagina ayırdım salona kovdum. Git poposuna baktigin kızı hayal ederek uyu dedim. Napimm dedim işte. :cry: sonra geldi bir saat sonra yanıma yattı. Yüzüne bile bakmıyorum. Yurt dışında yaşıyoruz herkes açık ama bakmamali. İyi burnundan getirdim. Tahammülüm yok onu öyle görmeye.
fazla tepki göstermişsin bende bakıyorum görünce hatta eşime şunun kaseye bak diyip gülüşüyoruz ne var bunda ki sende bakmışsın abartma kendinden uzaklaştırma

Bu kadar kıskançlıkla nasıl yaşıyorsunuz yahu? Bakar yani bu illa arzuladığı anlamına gelmez ki güzel bacakları olan kadınları ben bile süzüyorum. Göz yani bu, bakabilir inceleyebilir siz hiç mi bakmıyorsunuz başka birine?

Back
X