- 11 Temmuz 2017
- 644
- 235
- 103
- 32
- Konu Sahibi Askimkizimcanimkizim
-
Sende diyorsun uzun süre bakmadı diye. Kızman doğru tepkin yanlış. Göz bu kayabilir. Ben kadın halimle öyle gördüğümde gözüm gidiyor yani erkek.niye bakmasınyatak ayıracak kadar bişey yok abartmissin
Kendime çok guvendigimi oda biliyor.onun yanında erkekler bana bakarken ben başımı öne egiyorum. Esime saygısızlıktır bakmış olsam. Sadece bana saygısızlık yaptığını düşünüyorum. Bilmiyorum kiskandirmakmi istedi yoksa genelde bakan bir adam değil yani yiyecek gibide bakmadı. Ama baktı yanikeşke bu konuyu fark ettiğinizi belli ederek sonlandırmasaydınız.
kendinizi düşürmüşsünüz biraz. özgüvensizlik gibi olmuş yani..
sizi gömmeye çalışmıyorum yanlış anlamayın.
bu tip hareketler erkeklerin gururunu okşuyor sadece..
Bir bakıp çekilmedi. Baktı bir süzdu öyle çekti gözünü. Ondan canım sıkıldı.anlık bir bakışsaydı eğer abartmışsınız
gördüyse baktıysa nolmuş yani anlamadım?
önündeymiş zaten.
ortamlarda öyle milletin kıçına memesine dalıp dalıp giden, milleti bakışlarıyla taciz eden bir adam mı?
yoksa bir anlık hepimiz bakıyoruz yani.
sen de bakmışsın ki çok kısa şort diye konuşuyorsun.
anlamadım her baktığımız bizim olsaydı ohoooo.
tv de de bakınca kızıyor musun
Hayir hic bakmaz başını öne eğer yada bakar ortamlarda baksana bir bakar çekilir. Evet kısa şort tu baya. Ama bilmiyorum saygısızlık yaptığını düşünüyorum. Çünkü öncesinde yakışıklı bir erkek onumuzden geçiyordu. Baya hep önümüzeydi. Sonra dedim esime aşkım yan taraftan yürüyelim. Yana geçtik. Ben boyle davrandım. Esimde bakınca sinirlerim bozuldu.gördüyse baktıysa nolmuş yani anlamadım?
önündeymiş zaten.
ortamlarda öyle milletin kıçına memesine dalıp dalıp giden, milleti bakışlarıyla taciz eden bir adam mı?
yoksa bir anlık hepimiz bakıyoruz yani.
sen de bakmışsın ki çok kısa şort diye konuşuyorsun.
anlamadım her baktığımız bizim olsaydı ohoooo.
tv de de bakınca kızıyor musun
Kendime çok guvendigimi oda biliyor.onun yanında erkekler bana bakarken ben başımı öne egiyorum. Esime saygısızlıktır bakmış olsam. Sadece bana saygısızlık yaptığını düşünüyorum. Bilmiyorum kiskandirmakmi istedi yoksa genelde bakan bir adam değil yani yiyecek gibide bakmadı. Ama baktı yani
istem dısı bir kere baktı ise sorun olmaz benceSlm arkadaslar dün aksam esime ağzıma geleni saydım. Havai fişek gösterisinden gelirken bikac kız onumuzden geçiyordu bir yerden geçerken tam arkalarindaydik. Esime baktım kızın poposuna bakıyor kız çok kısa şort giymiş uzun süre bakmasada baktı yani. Cok bozuldum. Esim baksamda tam önümdeydi. Kötü niyetle bakmadim diye yeminler ediyor. Gercekten hayal kırıklığına uğradım.. cok üzgünüm çok. Hic beklemediğim birseydi.. yatagina ayırdım salona kovdum. Git poposuna baktigin kızı hayal ederek uyu dedim. Napimm dedim işte.sonra geldi bir saat sonra yanıma yattı. Yüzüne bile bakmıyorum. Yurt dışında yaşıyoruz herkes açık ama bakmamali. İyi burnundan getirdim. Tahammülüm yok onu öyle görmeye.
Kendime çok güveniyorum. Güvendiğim için de böyle görmem zoruma gitti. Kendimi küçük düşürülmüş hissettim.tepkiniz aşırı.. yataktan kovmak nedir
öküz gibi bakmadıysa kaymıştır göz
hiç güvenmiyorsunuz kendinize anlaşıldı
Bir daha bakmasın evli olduğunun farkına varsın diye olay çıkarttım. Yoksa uzatmazdimistem dısı bir kere baktı ise sorun olmaz bence
bak sen de fark etmıssın kısacık sort gıymıstı demıssın
ama bırdaha bakarsa bu ısteyerek olur
o zaman sıkıntı ederdım ben
Baksamda ben hiç bir erkeğe kötü niyetle bakmıyorum ki. Esimde öyle dedi kötü niyetle bakmadim göz bu dedi.Biraz samimi olalım. Tam önünden Kıvanç Tatlıtuğvari biri geçse bakmaz mısın?
Saçmaladığımi. Önümdeydi kötü düşünceyle bakmadım diye yemin etti. Nasıl böyle düşünce yakıştıriyormusum. Güzel günü mahvetmisim sonunda. Sarılmaya fln kalktı. Dokundurmadim ağzıma geleni saydım. Biraz kötü konuştum. Sapık misin tacizci ediyorsun fln fln . Dedimde dedim. Boş yere kıskançlık yapıyormuşum. Birşeyler söyleyip duruyordu işte.
Güveniyorum hemde öyle konuşurum överimde kendimi. Ama bırdaha yapmamasi icin büyüttüm. Hayir görenler karın çok güzel diye iltifat eder oda bunun farkında. Bu yüzden bende eksik olsa uzulmuycem.bende kızarım eşime
neden tek başına bakıyorsun bana neden göstermiyorsun diye ,
ne var bunda bu kadar buyutecek , kızın totosu güzelmiş ama benımkı daha güzel de , yalanda olsa de ,
kendıne güven canım yaaa,
Daha neler saydım duysanız.evet boş yere kıskançlık yapıyorsun ve iyice saçmalamışsın..
sen de bakmıssın o zaman sen de sapıksın!!
hayatı ne diye zindan ediyorsunuz kendinize.
biraz özgüvenli olun.
yok o popoyu hayal ederek uyu falan demeler..
bir kendinize gelin yahu !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?