Esim

Kendime çok guvendigimi oda biliyor.onun yanında erkekler bana bakarken ben başımı öne egiyorum. Esime saygısızlıktır bakmış olsam. Sadece bana saygısızlık yaptığını düşünüyorum. Bilmiyorum kiskandirmakmi istedi yoksa genelde bakan bir adam değil yani yiyecek gibide bakmadı. Ama baktı yani

İnsanın fikri neyse zikri de odur. Birine bakmak saygısızlık falan değildir. Adam kızı gözleriyle soymamış bi anlık bakmış yahu abartmayın.

Sokağada salmayın bence,yada tasmayla çıkarın. Görünce bizde bakıyoruz göz bu kayar yani. Rahatsız edici şekildede bakmamış anlattığın kadarıyla. Bukadar öZgüvensiz olmayın.

Hayir hic bakmaz başını öne eğer yada bakar ortamlarda baksana bir bakar çekilir. Evet kısa şort tu baya. Ama bilmiyorum saygısızlık yaptığını düşünüyorum. Çünkü öncesinde yakışıklı bir erkek onumuzden geçiyordu. Baya hep önümüzeydi. Sonra dedim esime aşkım yan taraftan yürüyelim. Yana geçtik. Ben boyle davrandım. Esimde bakınca sinirlerim bozuldu.

Demek sende kafan havada ya da yerde yürümüyorsun ,erkeklerin sana baktığını gördüğüne göre sende etrafına bakarak yürüyorsun ki çok normal bir durum demem o ki bakılıyor :)

istem dısı bir kere baktı ise sorun olmaz bence
bak sen de fark etmıssın kısacık sort gıymıstı demıssın
ama bırdaha bakarsa bu ısteyerek olur
o zaman sıkıntı ederdım ben

bende kızarım eşime

neden tek başına bakıyorsun bana neden göstermiyorsun diye ,

ne var bunda bu kadar buyutecek , kızın totosu güzelmiş ama benımkı daha güzel de , yalanda olsa de ,
kendıne güven canım yaaa,

istem dısı bir kere baktı ise sorun olmaz bence
bak sen de fark etmıssın kısacık sort gıymıstı demıssın
ama bırdaha bakarsa bu ısteyerek olur
o zaman sıkıntı ederdım ben
Bir daha bakmasın evli olduğunun farkına varsın diye olay çıkarttım. Yoksa uzatmazdim

evet boş yere kıskançlık yapıyorsun ve iyice saçmalamışsın..

sen de bakmıssın o zaman sen de sapıksın!!

hayatı ne diye zindan ediyorsunuz kendinize.
biraz özgüvenli olun.
yok o popoyu hayal ederek uyu falan demeler..

bir kendinize gelin yahu !

Güveniyorum hemde öyle konuşurum överimde kendimi. Ama bırdaha yapmamasi icin büyüttüm. Hayir görenler karın çok güzel diye iltifat eder oda bunun farkında. Bu yüzden bende eksik olsa uzulmuycem.

farkettiginize gore sizi rahatsiz eden bir bakistir anlik bir bakisi farketmek zor cunku bundan sonrasini fazla uzatmayin tepkinizi belli etmissiniz kimi kadina normal gelir kimisine gelmez boyle seyler ..baska bir kadin esine bilr gosterir kadina bak diye herkesin dusunce yapisi farkli herkese normal gelmesi sizede gelicegi anlamini tasimiyor ben cok anormal bulmadim sizin sinirlenmenizi ama.tepkinizi daha fazla uzatmayin sadece anlamistir zaten

Daha neler saydım duysanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…