Esim

Askimkizimcanimkizim

Cok bakma , kafa yapar :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2017
644
235
103
32
Slm arkadaslar dün aksam esime ağzıma geleni saydım. Havai fişek gösterisinden gelirken bikac kız onumuzden geçiyordu bir yerden geçerken tam arkalarindaydik. Esime baktım kızın poposuna bakıyor kız çok kısa şort giymiş uzun süre bakmasada baktı yani. Cok bozuldum. Esim baksamda tam önümdeydi. Kötü niyetle bakmadim diye yeminler ediyor. Gercekten hayal kırıklığına uğradım.. cok üzgünüm çok. Hic beklemediğim birseydi.. yatagina ayırdım salona kovdum. Git poposuna baktigin kızı hayal ederek uyu dedim. Napimm dedim işte. sonra geldi bir saat sonra yanıma yattı. Yüzüne bile bakmıyorum. Yurt dışında yaşıyoruz herkes açık ama bakmamali. İyi burnundan getirdim. Tahammülüm yok onu öyle görmeye.

keşke bu konuyu fark ettiğinizi belli ederek sonlandırmasaydınız.
kendinizi düşürmüşsünüz biraz. özgüvensizlik gibi olmuş yani..
sizi gömmeye çalışmıyorum yanlış anlamayın.
bu tip hareketler erkeklerin gururunu okşuyor sadece..

gördüyse baktıysa nolmuş yani anlamadım?
önündeymiş zaten.
ortamlarda öyle milletin kıçına memesine dalıp dalıp giden, milleti bakışlarıyla taciz eden bir adam mı?
yoksa bir anlık hepimiz bakıyoruz yani.
sen de bakmışsın ki çok kısa şort diye konuşuyorsun.

anlamadım her baktığımız bizim olsaydı ohoooo.
tv de de bakınca kızıyor musun

Kisiye gore degisir belki ama bana gore gereksiz kapris yapip uzatmissiniz biz kadin oldugumuz halde gozumuz takilabiliyor dikkat ceken acik veya guzel bi kadin gorunce gozun kayabilir olur yani bence normal..ha eger adam surekli izliyosa gozuyle taciz ediyosa o sapiktir tamam derim ama bi an gozu kaymasi normal banada oluyo
yatak ayirip o kadar uzatcak bisey degil bu tarz bi konuda bile yatak ayiriyosaniz adam her zaman pesinizde pervane olmaz bayarsiniz bi muddet sonra tinlamaz

Ben de bakıyorum öyle kızlara..
Sapık değilim..
Ya da bakarken aklımdan başka şeyler geçmiyor..
Sadece dikkat çekici olduğu için.
Ne kadar çirkin geliyor bana böyle talimatlar.

Sende diyorsun uzun süre bakmadı diye. Kızman doğru tepkin yanlış. Göz bu kayabilir. Ben kadın halimle öyle gördüğümde gözüm gidiyor yani erkek.niye bakmasın yatak ayıracak kadar bişey yok abartmissin

Haklısınız da ne yapabilirsiniz ki bu durumda
Olan olmuş ne dedi size sonrasında.
Saçmaladığımi. Önümdeydi kötü düşünceyle bakmadım diye yemin etti. Nasıl böyle düşünce yakıştıriyormusum. Güzel günü mahvetmisim sonunda. Sarılmaya fln kalktı. Dokundurmadim ağzıma geleni saydım. Biraz kötü konuştum. Sapık misin tacizci ediyorsun fln fln . Dedimde dedim. Boş yere kıskançlık yapıyormuşum. Birşeyler söyleyip duruyordu işte.

her erkek bakıyo bakmayan var mı? ha çok rahatsız oluyorsan.'bana ihtiyacın yok ki dışarda benden dolu' de....üzerinde durma...sonra kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar....abartıyorlar...sende onu kıskandır...

Fazla abartmışsınız.Gereksiz tantana yani

Ama yorumlara bak aklin yoku bir herkes senin abarttogin kanisinda..bu sana ders olsun bidaha gereksiz konulari bu kadar uzatma eger bezerse bayarsan bogulursa ceker kendini ve sonra sen uzulursun cok abarti bi tepki gercekten...

Bak sen bu şekilde devam edersen, adam çekmez senin kahrını. Eşine karşı, hem hareketlerin, hem sözlerin gerçekten yenir yutulur gibi değil. Susar, susar, yeter gemileri yaktım diye bi çeker giderse, arkasından baka kalırsın.. Uzatma istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…