Neden Peki ? Ama bayan çok rahat biri muhabbeti çok seven hiç evli bri gibi davranmyordu gttm iş yerinde Dr grdm son derece laubali uyarilmasi gerkmyrmyd sizce ? Bende evliym edebimi yerimi hepbilirim herkes böyledir yani yalnız bu deil eşim abla dio o adıyla hitap Edio yok sürekli muhabbet e Girmeler ne gerek var işini yap git evine
Bakın hanımefendi kendiniz yazmışsınız, ortam samimi diye. Eşiniz tepki verse, mesafe koysa ortam ne olursa olsun o samimiyeti kimse bulamaz. Eşiniz ne iş yapıyor bilmem ama her ofisten ofise fark olur. Kimi ofis de samimidir çalışanlar arkadaş gibi şakalaşır vs. kadın da samimiyeti oradan bulmuştur diğer herkes gibi. Eşinizle ilgili durumsa burada kendisi rahatsız oluyorsa yine mesafeyi kendisi koymalı, siz olaya müdahil olmamalısınız yoksa böyle engellenirsiniz.meğer ordakilrle sohbet samimi herkesi çekmiş sonra eşimi de cekms
Fazla tepki vermissiniz ama olusun en azından artik uzak durur..Merhaba bayanlar benim eşimin iş yerindeki bayan beni sinir edior eşime mesajda su smiley atmış yanlışlıkla atmış güya ben buna msj attım amacın ne die oda n diosun sen eşin benim kardeşim yanlışlıkla attgm söyledim ben kötü kadın mıyım kızim kocam var dedi beni de engellemiş kocamida sizi.n düşünclrnz neler lütfen yardım edin hla beynim durmuş ya resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?