Eşim yüzünden gergin başlayan günüm

Son durumu açıklayayım merak eden var ise: Dün akşam eve gelince sarılmak istedi izin vermedim zaten yüzüne dahi bakmıyorum hala muhatap olmamaya çalışıyorum. Odama geçtim direkt hiçbir şey yapmadım. Sonra yanıma geldi tekrardan özür diledi sözde gün boyu üzüntüden midesi ağrımış çok üzülmüş yaptıkları için bir daha böyle bir şey yaşatmayacağına dair söz verdi normalde bu kadar tepki vermesini böyle uzatmasını kendi de anlamadığını neden yaptığını bilmediğini, kızıma ve sana böyle bir şey yaşattığı için çok pişman olduğu daha önceki yaptıkları şeylerden dolayı da (yine benzer olaylar) pişman olduğunu kendini düzelteceğini söyledi söz verdi, bende tüm içimdekileri döktüm anlattım zaten tüm yük benim üstümde sen böyle yaptıkça ben neden çekeyim ki seni, bir ömür boyu senin bu hallerine katlanamam dedim ben sustukça ezmeye çalıştın resmen artık eskisi gibi olmayacağım bunu bil dedim. Üzüldü falan ama bilmiyorum artık o kadar soğudum ki her şeyden samimiyetine de inanmak gelmiyor içimden.
Hala da çok konuşmuyorum yüzüne bakmıyorum trip atmak değil de kırgınlıktan içimde konuşacak kadar duygu kalmadı sanırım.
Kızıma da biraz hastaydım sabah o yüzden ağladım canım yanmıştı ama iyileşeceğim dedim sarıldı öptü hemen iyileş dedi.
Birçok kişinin dediği gibi tüm yükü üstlenmeyeceğim artık ilk kendimi düşüneceğim kendime daha çok vakit ayıracağım. Çok fedakarlık yapınca hiç kıymetin olmuyormuş çünkü, ev işlerini de paylaştıracağım yapmak istemezse de kalsın ona ait her şey öylece canımı sıkmamaya çalışacağım.
Yazan tavsiye veren herkese çok teşekkür ederim. Buradaki yorumlar sayesinde rahatladım cidden.

Canım benim yapma yemek çayı demle yumurta kır otur ye. Biz kadınlar böyle kendimize iş çıkarıyoruz. Bekar olsan bunları yapar mıydın hergğn yemek pişirmiyor bekar ve yalnız yaşayan kadınlar. Adamın hizmetini gördükçe kendimize yükleniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…