Eşim yüzünden gergin başlayan günüm

Çok haklısınız akılsızım her şeyi üstlendiğim için bugün benim için dönüm noktası olur umarım kendimi değiştirmem gerekiyor ki karşı tarafta değişsin. Kendimde bu gücü bulabilirim inşallah

Anlattıklarınızın nedeni burada işte. Her şeyi siz yaparsanız her şey sizden beklenir. Hem çalışacaksınız üstüne bir de evde çalışacaksınız, beyzade de ayaklarını uzatıp televizyon izleyecek. Oldu.
Yapmayın. Elinizi sürmeyin. Bırakın pislik götürsün, bırakın aç kalsın.

Eğer böyle devam ederse bizimde sonumuz öyle olacak

Çok iyi yapmışsınız en baştan çizginizi çekmişsiniz. Keşke zamanında bende yapsaymışım şimdi bunları yazıyor olmazdım

İstesem de yumuşayamam zaten birkaç gün soğuk davranırım ama dediğiniz gibi üstümdeki yükleri paylaştırmam gerekiyor ki kalıcı olsun yoksa sonu belli gibi

Sizin gibi kadınlara gerçekten hayranım. İster çalışıyor olsun ister olmasın istediğinizi yaptırabiliyorsunuz ben kendimi çok pasif hissediyorum. Bazen de tek ben her şeyi yaparım yeter ki bulaşmasın huzurumu bozmasın diye söylenip durmasın diye tüm her şeyi yüklendiğimi farkediyorum.

Bir de kadin dirdiri derler

Siz de eşinizle aynı pozisyonda çalışıyorsunuz ve evin tüm yükünü omuzlarınıza almışsınız.Böyle nereye kadar devam eder sizce?Devam edecekseniz bu evliliğe,sağlam bir rest çekmeniz şart.Bu şekilde, en çok çocuğunuza yazık olur.Zamanında çok yüz vermişsiniz malesef.

Birgün çanta kullanmazsa sıkıntı olmaz.Bosuna gereksiz kavga etmişsiniz.

Evet maalesef hep kendimi paraladım şimdiye kadar aptal gibi umarım bu olayla aklım başıma gelirde kendimi daha fazla ezdirmem gerçekten bunaldım artık

Açıkçası eşiniz kendine de söylendiğini belirtmiş muhtemelen cocuğun çantasi olmayinca suçluluk hissetmiş uzatmamasi ve mesajla özür dilemesi bence çok güzel bir şey..bizim eski eşle her bu şekil tartışmamiz onun aylarca küsmesi konuşmamasi ayrı yaşamalar avukat aramalarla sonuçlanirdi o yüzden eşinizin sonrasındaki tavrı bana yapıcı geldi..Onun dışında işkonusunda paylaşım yapın bu arada kızınızlada konuşun Sakince sizi gördüğü durumu atlatmasina yardımcı olun

Kaynana mı koca mı ya izin vermeyin herşeye laf etmesine her dırdır ettiğinde yapıştırın cevabı bıkar belki artık. Ev işi konusuna gelince de ikiniz de çalışıyorsunuz evet erkekler temizlikten anlamıyor ama çamaşır katlama bulaşık gibi şeylere yardım etmezse işiniz zor çok yorucu. Haftalık 1 kadın gelsin dicem ama şimdi düzgün kadın bulmak da zor. Ben zar zor yalvar yakar çağırdım eski bir tanıdığı.

Çocuğunuza çok üzüldüm. esinizin kafasını yere sürte sürte kıvılcım çıkartın derdim ama şiddete karşıyım. Benim de öyle delirmelik bir anım var. 2 sene oluyor o gün bu gündür daha sakiniz esimle. Allah hepimize kolaylık versin. Bir de çalıştığınız halde neden her is sizde onu anlamadım mecbur değilsiniz ayni şartlara sahipsiniz çünkü

Aslında evde bi yardımcı gerekiyor size. İmkanınız varsa yardımcı alabilirseniz iyi olur.. Yemek hazır olur. İşleri yapar siz gelene kadar.. İş yapmanızda eşiniz yardımcı olmuyorsa bir yardımcı lazım. Yada o görevi eşiniz üstlenecek. Bunu konuşun bence. Bende senin gibi eve gelince uzanıp tv bakmak istiyorum diyin.

Okul bölgesinde kırtasiyeler oluyor aslında o an durdurup alırdım ağzının ortasına çarpardm o beslenme çantasını sus artık diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…