Eşim Yüzük Takmıyor

Evlilikte yüzük olmazsa olmaz mı?

• Evet

• Hayır

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben takmasını isterdim ama şöyle bir gerçek var senin yanında olmadığı anlarda takıp takmadığını bilemezsin.

Yüzük takmamakla ihanet edip etmediği de anlaşılmaz zaten. Adamın içinde varsa o pisliklik, her türlü yapar. Yüzüklü de yapar yüzüksüz de yapar yani.

Zaten artık maalesef buradan da anladığımız üzere evli erkekler daha kısmetli oluyor. Bırak takmasın.

Takmak istemeyebilir..
Ben kadın olduğum halde alyansi sadece uzaktan severim :KK48:
Aslına bakacak olur isek eşler taksa tabi ki güzel olur...
Madem öyle sizde takmayın bakalım tepki verecek mi ?

mevzu karakterli karaktersiz kadın mevzusu değil. mevzu kadın mevzusu da değil. bırak benim şahit olduklarımı kk.da 1 sene takılan zaten parmağında yüzük olduğunu göre göre kadınların erkeklere sardırdığını ve bu sebeple aldatılma sebebiyle burda konu açan kadınları okusa zaten benim dediğime gelir.
nitekim benim yazdığım gereksiz bir genelleme olmuş haklısın o şekilde söyleme sebebim konu sahibinin manasız gerginlik yarattığını göstermek adınaydı.

+ illa derin mevzular mi konusulmasi gerekiyor bu sitede??? boyle bir kural var da ben mi bilmiyorum?

Biz de çift olarak yüzük takmayanlardanız.
Daha az sevdiğimizi yada daha az mutlu olduğumuzu düşünmüyorum.
Nesnelere gereksiz fazla anlamlar yükleyerek kendinizi üzmeyin.
İstemiyorsa takmasın. Evlilik eşinizin bedenine veya isteklerine sahip olduğunuz anlamına gelmiyor. Saygı duyun. İstemiyorsanız siz de takmayın.

Benim eşim hep takardı takii ben ona değişik bir yüzük alana kadar :)
Çok sevdi , alyansını takmıyor artık. Zaten olmuyor da çok kilo aldı.
Ama hergün o yüzüğünü takar alyans gibi.
Aman bekar sansalar ne olacak sanmasalar ne olacak.
Devir öyle bi devir ki kimse kimsenin parmağına bakmıyor,baksa da görmezden geliyor. Karakter önemli yüzük değil

pardon da ben nasil manasiz gerginlik olusturmusum?? dert ettigim bir seyi anlatmak mi manasiz gerginlik olusturmak?!
konumu manasiz bulduysaniz hic yorum yazmayin kardesim, cikin gidin konumdan.

iyilik yaramayacak sizin gibi zihniyetlere belli. eşinle aranda manasız gerginlik yaratmaman, yüzük mevzusunu çok takıp da evliliğinde gerginliklere yol açmaman gerekliliği ile ilgili yazmıştım. o cevabı da sana değil başka birine vermiştim. ama belli ki değmeyecek.. yazık. ayrıca kimseyi de hiçbir yerden kovma hakkınız yok. millet yazmış hatalı olduğunuzu bana mı patlayasınız geldi. azcık saygı..

iyilik yaramayacak sizin gibi zihniyetlere belli. eşinle aranda manasız gerginlik yaratmaman, yüzük mevzusunu çok takıp da evliliğinde gerginliklere yol açmaman gerekliliği ile ilgili yazmıştım. o cevabı da sana değil başka birine vermiştim. ama belli ki değmeyecek.. yazık. ayrıca kimseyi de hiçbir yerden kovma hakkınız yok. millet yazmış hatalı olduğunuzu bana mı patlayasınız geldi. azcık saygı..

valla bence once uslubunuza bir dikkat edin, sonra yorum yazin bana.

Benim esimde takmaz sadece bir Osmanlı yüzüğü var onu takar hep bende hiç sorun yapmam bunu.. İçinde olmalı insanın parmağında yüzük varken aldatan yine var

Ben de takmıyorum eşimde takmıyo
Eşim 2 adet taşlı Osmanli yüzük takıyor Alyans değil
Ben de onun alyansini sattım :)
Kendime beş taş aldım....
Bu arada yüzük kalbe takılıyor
Neyleyim nesneyi...
Aldatan adam her şekilde aldatiyor be gülüm...

hatalı olanın ben olmadığımın farkına varınca üsluptan mı vurayım dediniz? üslubumda hiçbir sorun yok gayet saygı çerçevesinde yazıyorum. yanlış anlamışım deyip geri çekilebilirsiniz bu da bir erdemdir.

Ozur dilemeyi de cok seven bir insanimdir. O erdemi en az sizin kadar bilirim merak etmeyin siz. Baska arkadasa yaptiginiz yorumda, su an bana yaptiginiz yorum icermedigi icin yazdim. Eger o amacla yazdiysaniz da ozur dilerim, ben genel anlamda yazdiginizi dusundugum icin yazdim.

Uslubunuza dikkat edin derken de 'sizin gibi zihniyetlere' yazmaniz hic hos degil, asagilayici. Ne olursa olsun karsinizdakini asagilamamak da bir erdemdir, sizde bunu unutmayin.

Parmagina takmiyorsa boynuna taksın...

Şaka şaka bir yere takmasına gerek yok yüzük dedigin sadece bir materyal ..

7/24 yanında mı olacaksın taktim deyip çıkartan da gördü bu gözler...

Alyans kesinlikle takılmali. Uç kurusluk bir şey bile olsa manevi degeri var onun. Eşim takmasa ben de takmam. Bu benim için güven vs meselesi olmazdı. Sadece ben rica ettiğim için bu kadarcik şeyi dahi yapamayacaksa ben çok kirilirdim.
Alyans takmayip başka tarz yuzuk taksa eşim ona ayrı bozulurdum. İsteyince takabiliyor demekki çünkü .

Kizlar herkese merhaba.
Sorunum basliktan da anlasilacagi uzere esimin yuzuk takmamasi.

İlk baslarda takiyordu (elini yikarken, abdest alirken vs cikariyordu.. Sonra unuttugu oluyordu takmayi).
Sonradan kilo almaya baslayinca yuzuk parmagini baya sıkmaya basladi.
Tamamen birakti.

Diyorum ben yuzuk takmani istiyorum,
bunu genisletelim ya da yeni alalim,
madem takmayacaktin neden aldik biz bu yuzukleri,
bir kisinin dahi aa bekar mi diye bakmasini dusunmek bile istemiyorum... vs vs vs.

O da diyor ki evliligin gostergesi yuzuk mu, ben zaten sevmiyorum yuzuk takmasini, yuzuk takinca aldatma olmuyor mu, yuzuk takinca kimse bakmiyor mu, benim sana olan sadakatimi nasil yuzukle olcersin vs vs... Basliyor kavgalar.

:KK12:

Ne onu ikna edebiliyorum yuzuk takmasi icin,
Ne de kendimi ikna edebiliyorum bu saplantidan cikmak icin.:bicak:

Ne yapmaliyim? Cok mu abartmisim?o_O

Not: Farkindayim burdaki bir cok derdin yaninda dert sayilmayacagini.
Not2: Kirici yorum yapmazsaniz sevinirim.
Ben de takmıyorum.. daha doğrusu bi takıyorum bi takmıyorum benim için eşimin hediyesi bi takıdan farklı bi anlamı yok.. Eşimin hiç alyansı bile yok kafasına göre daha sevgiliyken parmağına dövme yaptırmış alyans niyetine ama ben talep etmedim kendisi içinden gelmiş yaptırmış.. bence bu konulara pek takılmayın.. alyans hiçbişeye engel olan bişey değil.. biz ne alyanslılar gördük :KK66:

Bende takmiyorum esimde takmıyor 10 yıldır evliyiz bir sorun olmadı şimdiye kadar.Hatta el ele yurudugumuzde Allah tamamina erdirsin diyen çok olmustur.:halay:takilma böyle şeylere yüzük takmak sadakat gosterisi değildir.

Kizlar herkese merhaba.

İlk baslarda takiyordu (elini yikarken, abdest alirken vs cikariyordu.. Sonra unuttugu oluyordu takmayi).
Tamamen birakti.

bir kisinin dahi aa bekar mi diye bakmasini dusunmek bile istemiyorum... vs vs vs.

O da diyor ki evliligin gostergesi yuzuk mu, ben zaten sevmiyorum yuzuk takmasini, yuzuk takinca aldatma olmuyor mu, yuzuk takinca kimse bakmiyor mu, benim sana olan sadakatimi nasil yuzukle olcersin vs vs... Basliyor kavgalar.

Yani ben balayında alyansımı kaybettim tek taş kullandım baya sonra eşimde kaybetti takmadı evet bazen taksın istiyorum ama sonra etrafımızdaki evli adamlara bakıyorum amaan yüzüklemi sanki diyorum hatta eşim bekar gençlerle takılıyor işi gereği hep sosyal ama kimse yüzüksüz diye yada yüzüklü diye ayrım yapmıyor hatta eşinizin dediği gibi yüzüklülere daha cok bakıyorlar. Yani güzellikle istediğinizi belli edin olmuyorsa zorlamayın bir kadın olarak üzerimde takıdan nefret ediyorum tek taşıda cıkardım inanın ağır geliyor hepsi belki oda sevmiyordur. klasik söze geleyim yapan adam her türlü yapar evde takar dışarda cebine atar

Kizlar herkese merhaba.

Tamamen birakti.

4 yillik evliyim ve ilk yıl ayni olaylari yaşadım:KK43: ne yaptiysam taktiramadim. üstelik 2 yüzük daha aldik (gümüş) rahat olsun diye onlari da biraz takip bıraktı. ben de bunun mücadelesini vermekten yoruldum pes ettim. Ama eşime cok güveniyorum yüzük taksa da takmasa da değişen birşey olmaz deyip kendimi rahatlatiyorum ve ben de artik arada yüzük takmiyorum.

X