Eşim Yüzük Takmıyor

Evlilikte yüzük olmazsa olmaz mı?

• Evet

• Hayır

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Zaten kimsenin kocişi aldatmıyor hep cilveli pislik fahişe kadınlar kandırıyor kocişlerini, masum kocişler de inanıyor çünkü errrrkek penisi var o yüzden:bicak:
ahaha! kadinlarimiz bu mentalitede oldugu surece baslarina daha cok corap oren erkekler olur maalesef.

canim bunu universitedeki bir erkek arkadastan biliyorum. o yuzuk takar dururdu, sevgilisi olmadigi halde. derdi kizlar yuzugu olan erkeklere daha cok bakiyor, daha guvenilir goruyor diye.:oha:

İki ucu...degnek. mevzusuna geliyoruz:confused:
Aynen oyle benim kendi esim bile dedi parmagimda yuzuk oldugunu goruyorlar yine konusmaya calisiyorlar daha cok ilgisini cekiyor herhalde bayanlarin diyordu. Tabi onemsemiyorum cunku o benim eşim biz birbirimizi secmisiz. Yuzuk mu bizi bir arada tutuyor hayir. Bazen kavga ederiz yuzugu cikarir koyar oraya 10 dk snra barisir bakarim yuzuk yok yerinde almis takmis tekrar. O yuzugu cikarinca sanki benden ayrilmismi oluyor. Tabiki hayir. Oyuzden buyutulcek bir konu degil benim dusuncem bu.

yüzük takılmalı bence ama takmazsa aldatır bakan olur vs. gibi dusunceler sacma.. ben takarm eşimde takar hicte çıkarmayız ama başta esim takmiyordu(arkadas cevresi takmiyor diye)o takmayınca bende takmadim benim takmamamdan rahatsiz olunca cikarmadi artik parmagindan..:KK48: zaten yuzukler takilmayacaksa neden alinirki.. neden evliligin başlangıcında söz verirken bile yuzuk takılır olmazsa olmazdır? yani bencee takılmalı kardeş.. ama eşin illede takmiyorsa sende takma..:halay:

Fatih kısa parmakta yüzük takmayı sevmiyormuş, eşi şebnem hanımda o takmıyor diye yıllarca takmamış alyans içinde kalmış. Bir programda ikisinede yüzük alıp takmışlardı.
Bütün millet biliyor sonuçta onlar evli.
Ama bizler için sorun bende eşim yüzük takmasa ya o parmağı koparırdım yada japon yapıştırıcısı sürer öyle takardım yüzüğü.
Aldatacak erkek dışarda cüzdanınada atar yine yapar o işi oda doğru.
Bilemedim bir çaresi varsa paylaşılsın bizlerede fikir olur.
Erkeklerin çoğu sevmiyor aksesuar yüzük vs saat harici bişey takmak

4 yılda yüzükleri çok erken bıraktık biz.
Kullanmıyoruz

Aslında haklısınız takmak gerekir. bende sıkılıyorum yüzükten ve herzaman takmıyorum açıkçası. eşimde bana başta kızardi ama alıştı artık. yüzüğü takmadığım ona değer vermediğimi göstermez.
ve şunu da ekleyeyim.. benim eşime yüzüğünü gördüğü halde bazı o... kadınlar yinede arkadaşlık teklif etmiş! daha çekici geliyor demekki bazılarına ulaşılması zor olduğundan.
yani demem şu ki çok takmayin bence.

Allah Allaha? kac kez sahit oldunuz? bakan kendini bilmezler elbette vardir, ama bukadar genelleme yapmaniz dogru degil. Emin ol karakterli kadin parmaginda yuzuguyle baskasina ait oldugu halde hala gozu saga sola kayan moloz erkeklerle ilgilenmez.

mevzu karakterli karaktersiz kadın mevzusu değil. mevzu kadın mevzusu da değil. bırak benim şahit olduklarımı kk.da 1 sene takılan zaten parmağında yüzük olduğunu göre göre kadınların erkeklere sardırdığını ve bu sebeple aldatılma sebebiyle burda konu açan kadınları okusa zaten benim dediğime gelir.
nitekim benim yazdığım gereksiz bir genelleme olmuş haklısın o şekilde söyleme sebebim konu sahibinin manasız gerginlik yarattığını göstermek adınaydı.

Bana göre yüzük takılmalı fakat eşinin tavrı güzel dürüst aldatacak adam takıyorum der öyle gösterir şüphe çekmemek için senin olmadığın yerde çıkarır cebine koyar yani çok zor değil

Herkesin görüşü farklı olabilir tabi ama ben takmasından yanayım kilo ile birlikte eski.yuzuk gelmiyorsa parmaga yenisi alınabilir. O birlikteliğin nişanı göstergesidir.
Bence kadında erkek de takmalı.
Ama erkekler bu konuda hep aynı seyi yapıyor. Bahaneler binbir türlü.
O takmıyor ise sende takma ... esim takmazsa bende takmam

Benim arkadaşım birinden hoslanmişti zamanında . O kişinin parmağında yüzük de yoktu evli olmadığını düşünüp platonik de olsa hayaller kurmuştu . Yaş Ozaman lar 20 tabi genç dönem. Sonra açıldı ve evli olduğunu öğrendi . Yıkılmıştı ve çocuğa yüzük takmadiği için kizmisti o geldi aklima:KK48:
Sevmeyebilir yüzuk takmayı ama takması lazım yüzüğünu. Hanımlar önce yüzüğé bakar yoksa kendilerinde hak görürler . Eğer takmiyorsa sende takmayacağini söyle.
Evlilikte yüzük olması gerekiyor diye düşünenlerdenim:KK51:

Amaan geçin artık şu yüzük meselesini yahu... 2017 yılındayız. adamın dışarı çıkınca o yüzüğü çıkarıp cebine atması 1 saniyesini alır. zaten artık insanların medeni halini öğrenmenin tek yolu kendisine sormak çünkü yeni kimlik kartlarında da kimliğin hiçbir yerinde evli-bekar falan yazmıyor. :KK70: evlilik alyansı modası bitse onun yerine kolye falan gelse insanlar daha rahat ederdi. ille de birşey taksın diyorsanız kolye takabilir, zincir gibi şöyle zarif birşey. :) kimsenin işine gücüne engel olmaz hem.

mevzu karakterli karaktersiz kadın mevzusu değil. mevzu kadın mevzusu da değil. bırak benim şahit olduklarımı kk.da 1 sene takılan zaten parmağında yüzük olduğunu göre göre kadınların erkeklere sardırdığını ve bu sebeple aldatılma sebebiyle burda konu açan kadınları okusa zaten benim dediğime gelir.
nitekim benim yazdığım gereksiz bir genelleme olmuş haklısın o şekilde söyleme sebebim konu sahibinin manasız gerginlik yarattığını göstermek adınaydı.

pardon da ben nasil manasiz gerginlik olusturmusum?? dert ettigim bir seyi anlatmak mi manasiz gerginlik olusturmak?!
konumu manasiz bulduysaniz hic yorum yazmayin kardesim, cikin gidin konumdan.

X