Eşim Yüzük Takmıyor

Evlilikte yüzük olmazsa olmaz mı?

• Evet

• Hayır

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Takılmayacakta madem sözler, nişanlar bin tane tören yapılırkende takılmasın, kuru kuru nişanlanılsın. Oluyor mu öyle, olmuyor demek ki o yüzüğün bir anlamı var. Eşimde bende takıyoruz. Belli bir süre sonra elle bütünleştiği içim rahatsız falan eymiyor zaten. Erkeklerin bahanesi hep hazır zaten inanana. Eşim takmasa kesnlikle kızardım artı bende takmazdım. O yüzük ikimiz içinse tek başına takmamında anlamı yok ki. Güven meselesi değil bu saygıdır, bağlılıktır. Ben yüzüksüz erkeği direk bekar sanırım doğal olarak, evli olduğunu bildiğim halde takmıyorsa eşine evliliğine saygısı yok diye düşünüyorum. Bu benim düşüncem tabiki. Aldatacak adam yüzüklede aldatır, cebine de saklar aldatır diyeceğimde gerçi parmakta yer ediyor izi oluyor :)
Alyans kadın için değildir, çift satılır çift içindir. Takmıyorsa sende takma bence.

bende bazen takmıyorum ilk zamanlar lavaboda falan unutuyordum sonra hafif kilo alınca sıkmaya başladı gercekten kötü niyetim yok bazen de takmayı unuttuğum zamanlar oldu... çok dert etme bence

Bende takmiyorum esimde takmiyorum.. bu devirde evlisi makbul gozuyle bakiyolar bekar olunca bakmiyolar sade yani.. fazla takmissin

Konuyu okuyunca eşimin ne kadar alyans sevdalısı olduğunu anladım.

Adam narkozdan çıktı yarım saat sonra alyansını istedi benden :KK70:

Alışkanlık sanırım, parmağında olmayınca rahat edemedi zaar.

Yüzükle güven ölçümü yapılmaz elbette.. Ama manevi değeri var o yüzüğün ve o yüzük nişanımızdan beri ikimizin parmağından çıkmadı. Sadakatle ilgili bir şey değil.. Yapackasa zaten yine yapar.. Manevi değeridir benim için önemlli olması..

Merhabalar bizde 5 yillik ewliyiz.. ilk senelerdehep takiyordu ise giderken unuttugu olurdubeni arardi yuzugum ewde mi baksana diye..sonralari takmamaya basladi benhatirlatiyordum herzamn... Bnde takmiycam dedim ve bi sure takmadim... 4. Yilimizdadogum gununde gumus yuzuk aldim osmanlitugrali ( deneme amacli ) cunku altin yuzuk evlilik simgesi diye mi takmiyo diyordumkendimce. Onu aldigimda cok begendi. 6 ay unutmadan takti son donemlerde yine takmiyo.. bu da demk oluyor ki erkeklerin belkide bazilari ( yani bnm esim) aksesuar sewmiyor

Adamın yüzük takmayım da bekar sansınlar diye bir niyeti olsa sabah takar gün içinde çıkarır cebine koyar. Ruhunuz bile duymaz. Benim eşim de yüzük takmaz. Zamanında bizim de tartışmışlığımız vardır bu yüzden. Son tartışmamızda yüzüğünü sattım parasını da yedim bir güzel o_O

Ben de takmıyorum, sevmiyorum takmasını. Taki takmayı sevmiyorum zaten. Eşim söyleniyor tabi. ama napalım alışacak.

Bilmiyorum ben herkes gibi rahat bakamayacagim.nisanliyim takmasa ben de cok uzulurdum ki gece uyurken bile cikarmayip altin yuzuk takma diyen adama "takmayip aldatinca haram olmuyo dimi" cevabi da cok hosuma gitmisti. Bana gore o sadece bir yuzuk degil.kusura bakmayin ama o kadarcik seye rahat edemiyorum diyerek kolaya kaciyorlar gibi hissediyorum.bir alisamaz iki alisamaz sonra elindekini bile unutuyorsun.benim mantigim kabul etmiyor.

Takılmayacakta madem sözler, nişanlar bin tane tören yapılırkende takılmasın, kuru kuru nişanlanılsın. Oluyor mu öyle, olmuyor demek ki o yüzüğün bir anlamı var. Eşimde bende takıyoruz. Belli bir süre sonra elle bütünleştiği içim rahatsız falan eymiyor zaten. Erkeklerin bahanesi hep hazır zaten inanana. Eşim takmasa kesnlikle kızardım artı bende takmazdım. O yüzük ikimiz içinse tek başına takmamında anlamı yok ki. Güven meselesi değil bu saygıdır, bağlılıktır. Ben yüzüksüz erkeği direk bekar sanırım doğal olarak, evli olduğunu bildiğim halde takmıyorsa eşine evliliğine saygısı yok diye düşünüyorum. Bu benim düşüncem tabiki. Aldatacak adam yüzüklede aldatır, cebine de saklar aldatır diyeceğimde gerçi parmakta yer ediyor izi oluyor :)
Alyans kadın için değildir, çift satılır çift içindir. Takmıyorsa sende takma bence.
Soylemek istediklerimin bir kisminada tercuman olmussunuz.kesinlikle bu bir saygidir.öffff yeaaa ben sevmiyorum diye kenara atilarak rahat davranilacak bir konu olarak bakamiyorum ben.erkeklerin kolaya kacmasinin bir yolu.nedense de babamda dahil hep erkeklero rahatsiz ediyor

Bilmiyorum ben herkes gibi rahat bakamayacagim.nisanliyim takmasa ben de cok uzulurdum ki gece uyurken bile cikarmayip altin yuzuk takma diyen adama "takmayip aldatinca haram olmuyo dimi" cevabi da cok hosuma gitmisti. Bana gore o sadece bir yuzuk degil.kusura bakmayin ama o kadarcik seye rahat edemiyorum diyerek kolaya kaciyorlar gibi hissediyorum.bir alisamaz iki alisamaz sonra elindekini bile unutuyorsun.benim mantigim kabul etmiyor.

Tabiki nisanlilik ewresinde bos birakma ... Yillar yillar sonra

Soylemek istediklerimin bir kisminada tercuman olmussunuz.kesinlikle bu bir saygidir.öffff yeaaa ben sevmiyorum diye kenara atilarak rahat davranilacak bir konu olarak bakamiyorum ben.erkeklerin kolaya kacmasinin bir yolu.nedense de babamda dahil hep erkeklero rahatsiz ediyor

Aynen öyle böyle işlerde erkeğe bahane hazır. Dediğim doğru değil mi o halde sözde nişanda kurdalelere bağlanıp takılmasın madem. Niye takılıyor? Bir anlamı var bu yüzüğün. Keyfi olarak takıyım takmıyım diye birşeyi ben anlamıyorum. Hersey yüzükle değil diyenlere de o iş öyle değil diyorum ben. Yola çıkarken taktığınız yüzük o. Hala aynı yoldaysanız çıkmaz bu kadar.

X