Eşim Yüzük Takmıyor

Evlilikte yüzük olmazsa olmaz mı?

• Evet

• Hayır

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bizde takmıyoruz ölece aynanın önünde duruyordu en sonunda hırsız girdi evime aldı gitti
çalınınca ikimizde üzüldük manevi değeri vardı diye :bicak:

Parmağında yüzük ve iş yeri masasının üstünde oğlumun resmi olmasına rağmen yine de aldatma ve boşanma oldu. Allah karaktere zeval vermesin. Gerisi önemli değil.

Aynen öyle böyle işlerde erkeğe bahane hazır. Dediğim doğru değil mi o halde sözde nişanda kurdalelere bağlanıp takılmasın madem. Niye takılıyor? Bir anlamı var bu yüzüğün. Keyfi olarak takıyım takmıyım diye birşeyi ben anlamıyorum. Hersey yüzükle değil diyenlere de o iş öyle değil diyorum ben. Yola çıkarken taktığınız yüzük o. Hala aynı yoldaysanız çıkmaz bu kadar.
Her sey yuzuk degil diyenlerinde iclerinin burkulduga eminim.hangi kadin ister ki amaan pasamiz sıklmasin bunalmasin diye her dedigine heee demek bu.bilmiyorum buyuk konusmak istemem ama kotu bir durum benim icin kabul edemezdim

Bence de yüzük önemli ne bileyim eşinde sana dair sense eşine dair biz gibi geliyor . Benim eşim bir kere takmadan dışarı çıkmıştı o zaman bugün böyle olsun ben de takmam sevgili gibi gezelim dedim yari yoldan dönüp yüzüğünü aldı taktı. Sizde takmayin o zaman.

Be
Her sey yuzuk degil diyenlerinde iclerinin burkulduga eminim.hangi kadin ister ki amaan pasamiz sıklmasin bunalmasin diye her dedigine heee demek bu.bilmiyorum buyuk konusmak istemem ama kotu bir durum benim icin kabul edemezdim

Bende eminim üzüldüklerine sonra kadınlarda bırakıyor takmayı ve aman ne gerek var önemsiz bir ayrıntı bağlılık yüxükle değil diye kılıf buluyor.

Biz ikimiz de takmıyoruz.
Yüzük ile sadakati garantileyemezsiniz.. Niyeti bozuk olanın isterse alnında 'EVLİ' yazsın.. Bakacak olan yine bakar. Yapacak Olan yine yapar..

bende takmiyorum.
esimde takmaz.
hiç de üzülmüyorum.içim felan da burkulmuyor.
altı üstü bir yuzuge bu kadar anlam yuklemiyorum.
bir insanın evli olduğunu yüzüğü değil duruşu davranışları belki eder.
gönül bağı önemli için.
ama önem verenlere elbette saygı duyuyorum.

Suan nisanli oldgn icn en buyuk sorun yok geliyor emin ol... Rabbim sikinti dert vermesin. Ama ewlenince gittigin yol tabiki ayni fakat engeller ciktikta detaylari biraz unutabiliyorz yazdklarim burada baki.. ne zamn ewleniyorsun ? Ve 5 yil sonra bu konusmalara tekrar bak

Suan nisanli oldgn icn en buyuk sorun yok geliyor emin ol... Rabbim sikinti dert vermesin. Ama ewlenince gittigin yol tabiki ayni fakat engeller ciktikta detaylari biraz unutabiliyorz yazdklarim burada baki.. ne zamn ewleniyorsun ? Ve 5 yil sonra bu konusmalara tekrar bak
Bu yapi meselesi aslinda erkekler sinyalleri en basinda veriyor 27 yasinda ve bu yasa kadar bir cok tecrube edinmis insanim evlilik yolundan dondugum ve hic givenemedigim adam ya yuzuk beni sıkar takamam diyordu daha evlenmeden dusunun sonucunda iyi seyler yasamadim tabiki hayatida yolunda gitmedi.demek istedigim her takmayan kotu bir sey yapacak degil ama ne kadr detayi unutsanda bu seni incitir buna eminim bunu anlamayacak kadar ruhsuz adamlari da anlamak mumkun degil.evlenince oku demissin ben buyum karakterim bu aradan 40 yil gecsede incinirim sen de o sun takmazsin tercih meselesi

'Hangi kadın ister ki, kesin içleri buruktur' gibi olayı baya ajite etmişsiniz de, ne alaka yani !!
Herkes romantik olmak zorunda mı ?
Bizim için manevi değeri falan da yoktu, adettendir dediler aldık taktık. Baktık rahat değil çıkarttık, bu kadar..
Ha manevi değer yükleyip takana da saygımız sonsuz...
Yani şu 'herkes aslında benim gibi düşünüyor, aksini söylese de içi buruk biliyorum' tavrı da cidden çok itici ve sığ bi tavır...

benim eşim de takmıyor
rahatsız oluyor alışkın değil ama ben bazen biryere giderken tak dersem takar kırmaz

Ben takmayi once biraktim cunku alyans yerine baska yuzuk takiodum vs.. uyumlu olmuo her zaman..evde zaten takmiyorum elin sudan cikmiyor.. ilk evlendigimizde kv soylenmisti ama takmadim.. millete ne benim parmagimdan yahu.. hersey o yuzuk gibi olsa keske

Valla bana göre o yüzük takılacak arkadaş.
Öyle umursamam takmazsa takmasın diyemem büyük konuşmayayım.
Kadın takmayınca olay oluyor ama onu biliyorum.
Olmuyorsa parmağına, seçenek de sunmuşsunuz hem, gidin genişlettirin ya da yeni bir yüzük alın.
Ya bir davranış söz konusu olunca yapan erkekse, aa öyle düşünme şundandır belki ne yapsın adamcağız gibi yaklaşırken kadın yapınca olur mu hiç öyle şey! Tarzı yaklaşımlara ifrit oluyorum. Burdaki yorumlardan bahsetmiyorum, muhtemelen çevreden duyacaksınız bu tarz yorumları.Eşiniz de dahil.

Ki ben çok duydum ya birinden hoşlanıyorum parmağında yüzük var, ya çok hoş biriyle tanıştım parmağında yüzük yoktu, sanırım bekar diyenleri.
Eşinizden emin olabilirsiniz ama bu olabilecekleri görmezden gelmeniz gerektiğini göstermez. Olabilecekleri yüzükle de engelleyemeyiz evet ama tedbir kuldan, gerisi Allahtan demişler.

Kizlar herkese merhaba.
Sorunum basliktan da anlasilacagi uzere esimin yuzuk takmamasi.

İlk baslarda takiyordu (elini yikarken, abdest alirken vs cikariyordu.. Sonra unuttugu oluyordu takmayi).
Sonradan kilo almaya baslayinca yuzuk parmagini baya sıkmaya basladi.
Tamamen birakti.

Diyorum ben yuzuk takmani istiyorum,
bunu genisletelim ya da yeni alalim,
madem takmayacaktin neden aldik biz bu yuzukleri,
bir kisinin dahi aa bekar mi diye bakmasini dusunmek bile istemiyorum... vs vs vs.

O da diyor ki evliligin gostergesi yuzuk mu, ben zaten sevmiyorum yuzuk takmasini, yuzuk takinca aldatma olmuyor mu, yuzuk takinca kimse bakmiyor mu, benim sana olan sadakatimi nasil yuzukle olcersin vs vs... Basliyor kavgalar.

:KK12:

Ne onu ikna edebiliyorum yuzuk takmasi icin,
Ne de kendimi ikna edebiliyorum bu saplantidan cikmak icin.:bicak:

Ne yapmaliyim? Cok mu abartmisim?o_O

Not: Farkindayim burdaki bir cok derdin yaninda dert sayilmayacagini.
Not2: Kirici yorum yapmazsaniz sevinirim.
Bende takmiyorum çok büyük problem değil yani...

Biz takıyoruz, eşim takmam dese sorun çıkartırım. İncecik yok gibi olan alyanslar var. Onlardan takabilir. Evlilik alyansla ölçülmez tabi ama insanlar bekar mı nişanlı mı direk parmağa bakıyorlar.

Benim esimde takmiyor ama sebebi var ilk aldigimiz yuzuk camasir makinasinda gitti ikincisini de hirsiz evime girerken calmis adama nasip olmuyor demek

Bir de şöyle bir algı olmuş bayanlar yazmışlar mesajlarda evli erkeler daha çok dikkat çekiyo kadınlar daha çok bakıyor.Toplumun geldiği noktaya bakın.Kendini bilen kadın dürüst namuslu insan evli erkeğe bakmaz zaten burda kötü örneklerden yola çıkıp genelleme yapmayalım.
Üniversite yıllarımda tanimadigim bir kızla aynı odada kalmistim. Kız evli erkeklerle gezerdi, birgün tartıştık, konu malum tabi. Kendisi, evli erkeklerin eşlerinden korktukları için başına kolayca bela olmadığını, ve onları yolmanin daha kolay olduğunu soylemisti. Coğu etrafta kızla ilgili konuşamadıkları için bizim kız rahatça geziyormuş. Inanamamıştım duyduklarıma.

X