Eşim Yüzük Takmıyor

Evlilikte yüzük olmazsa olmaz mı?

• Evet

• Hayır

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar herkese merhaba.
Sorunum basliktan da anlasilacagi uzere esimin yuzuk takmamasi.

İlk baslarda takiyordu (elini yikarken, abdest alirken vs cikariyordu.. Sonra unuttugu oluyordu takmayi).
Sonradan kilo almaya baslayinca yuzuk parmagini baya sıkmaya basladi.
Tamamen birakti.

Diyorum ben yuzuk takmani istiyorum,
bunu genisletelim ya da yeni alalim,
madem takmayacaktin neden aldik biz bu yuzukleri,
bir kisinin dahi aa bekar mi diye bakmasini dusunmek bile istemiyorum... vs vs vs.

O da diyor ki evliligin gostergesi yuzuk mu, ben zaten sevmiyorum yuzuk takmasini, yuzuk takinca aldatma olmuyor mu, yuzuk takinca kimse bakmiyor mu, benim sana olan sadakatimi nasil yuzukle olcersin vs vs... Basliyor kavgalar.

:KK12:

Ne onu ikna edebiliyorum yuzuk takmasi icin,
Ne de kendimi ikna edebiliyorum bu saplantidan cikmak icin.:bicak:

Ne yapmaliyim? Cok mu abartmisim?o_O

Not: Farkindayim burdaki bir cok derdin yaninda dert sayilmayacagini.
Not2: Kirici yorum yapmazsaniz sevinirim.

Eşim takmıyor ben de hiç mesele etmiyorum. Ama şu var ki eşim hiçbir aksesuar kullanmıyor, saat dahil. Rahatsız olduğunu söylüyor. Başka aksesuar kullanıp evlilik yüzüğü takmayacağım dese hayırdır derdim ama durum böyle olunca hak veriyorum. Bence siz de büyütmeyin.

Ya aslında derin bi şekilde düşündükçe saçma gelebilir yüzük takmak
Ama böyle kabul görmüş evliliğin bir simgesi olmuş ve manevi değeri var
O yüzden kesinlikle yüzük takılmalı bence

Benim esim de bana taktirmak icin cok ugrasti bayagi. Ama zorlamak pek dogru gelmiyor bana bilemiyorum tabii. Ben alistim gerci mesela Simdi de cikardigim zaman fir dönüyorum kayboldu sanip:)

Benim esimde takma özel gün olmadığı sürece zaten is yerinde yüzük takmasida yasak ilaç sektörü olduğu için bende hamileyim ellerim şişti takmiyorum hiçte sorun değil yani bence sizde dert etmeyin

Benim eşim severek takardı yüzüğü bir ara işi bozuldu maalesef :KK43: alyanslarımızı satmak durumunda kaldık.
Şimdide almaya sıra gelmiyor bir türlü :KK14:
Olsa hiç çıkarmadan takar. Ama olmayınca olmuyor işte :KK48:

Uzun senelerini bekar gecirmis bi bayan olarak sunu diyebilirim; bir erkegin parmaginda yuzuk yoksa, bir iki bakisini farketmissem ve hos biri oldugunu dusunursem, ona boncuk dagitmisimdir.
Yuzugu oldugu halde bakanlar yokmu, elbette var. Ama ona gorede bir tavir gorur oda.

Yani bence yuzuk gerekli. Isi gucu geregi bazi anlar takamaz ise konu elbette baska.

Bu arada; benim eski esim takmamisti. Taktiramamistim. Cok ama cok zoruma gidiyordu, sen takmiyosan bende takmiyorum diyip benimde takmadigim donemler olmustu. Ama evli bi bayandim, yakistiramiyordum takmamayi, yine takmaya baslamistim. Sonra bi bakmisim, alismisim.

Ben evli değilim ama ona rağmen ucuzluktan aldığım yüzüğü takıyorum. Görev yaptığım bölge ve bazı öğrencilerin tavırlarından rahatsız oluyorum çünkü ve emin olun evli olan insanla evli olmayan insana bakış açısı oldukça farklı. Belki ben küçük gösterdiğim için öyle hissediyorum ama yüzük takmaya başladıktan sonra ben çok rahatladım.

Takmasın ne var, takmayınca hemen aldatacağı gibi bir güvensizlik düşünceniz mi var? Eğer öyleyse bunun yüzükle hiç alakası olmadığını söyleyebilirim. Çapkınlık yapacak adam o yüzüğü bir güzel çıkarıp cebine atıp gidiyor. Yüzük izine fondoten sürüp giden bile biliyorum. Yapacak adamı yüzükle engelleyemezsiniz.

Ha kendi hayatımdan bir örnek vereyim: Babamın altın ve gümüşe alerjisi olduğundan yıllardır yüzük takamıyor, annem takıyor ama babama bunu hiç sorun ettiğini ya da başka bir maddeden yüzük araştırdığını görmedim. Hala da evliler yani, yüzük sorun olmadı.

vala parmağında yüzük olan erkeğe daha çok bakıyorlar ben bunu gördüm bunu bilirim.

Allah Allaha? kac kez sahit oldunuz? bakan kendini bilmezler elbette vardir, ama bukadar genelleme yapmaniz dogru degil. Emin ol karakterli kadin parmaginda yuzuguyle baskasina ait oldugu halde hala gozu saga sola kayan moloz erkeklerle ilgilenmez.

Sizin yerinizde olsam o takana kadar takmazdim. Cok mu muhim bir sey yüzük? Değil. Ama siz istiyorsunuz takmasini ne gerek var bu kadar inatlasmaya esini kırmaya ? Bi de kendiyle çelişiyor. Ona gelince onemsiz bi sey kadin mutlaka takmali. Yok yaa

Bizde ben takmiyorum çünkü kaybettim. Esim hic çıkarmaz. Arada tektasini tak falan der onu da takmam alsin guzel bi alyans onu takayim.

Benim esimde takmiyo bi kax kez soyledm sevmiyorm dedi bende ısrar etmedim ikimizde genciz ne beni goren evli cocuklu diye dusunur nede esimi ama sorun yapmiyorm bakan baksin esim bakmadiktan sonra ne onemi var bakacak olan yuzugu var mi dur ona gore bakiyim demiyo zaten takma bencr bu kadar

Senelerce ben de takmadim.Kaybetmistim yenisini yaptirmak bini geciyordu,o paraya kiyamadim:) Daha yeni yaptirdim kullaniyorum.Esim hiç cikarmadi alyansini ama ne o bana ne ben ona karismiyoruz.Disaridaki insanlara birsey gosterilmek için takilmamali,rahat ediliyorsa seviyorsa tkilmali

Bizde de ben takmiyorum. Takamiyorum cok rahatsiz ediyor parmağımi. Bir süre sonra taktigim yerde kızarıyor soyuluyor falan. Esim arada söyleniyor ama alıştı o da.

Allah Allaha? kac kez sahit oldunuz? bakan kendini bilmezler elbette vardir, ama bukadar genelleme yapmaniz dogru degil. Emin ol karakterli kadin parmaginda yuzuguyle baskasina ait oldugu halde hala gozu saga sola kayan moloz erkeklerle ilgilenmez.

Zaten kimsenin kocişi aldatmıyor hep cilveli pislik fahişe kadınlar kandırıyor kocişlerini, masum kocişler de inanıyor çünkü errrrkek penisi var o yüzden:bicak:

X