- 3 Haziran 2012
- 428
- 404
-
- Konu Sahibi sstsessizol
Hayır zaten olay şu.Bu yüzüğün bence isteyerek severek ve kalpten takılması gerekiyor.Dediğiniz gibi kapıdan çıkınca parmaktan çıkıp içeri girerken tekrar takacak gibi bir zorakilikle elbette olmaz bu iş.Ama bence bu aşamadan sonra da sevgiyle alakalı düşünülmesi gerekir.Bence maddeye bu kadar kutsallık atfetmemek lazım. Önemli olan eşlerin birbirleriyle kalpten bağlı olması.
Yoksa kapıdan çıkar yüzüğü cebine atar, akşam gelince takar ruhumuz duymaz, o yüzden ben kutsal olarak, en önemli ayrıntı olarak düşünmüyorum yüzüğü.
Evliliğe giden yolda önemli, güzel, hatırası olan adımlardan biri bence o kadar, ben seviyorum, takıyorum ama parmağımda durmasa çekmecemde dursa da olur.
Tek problem buysa bence dert etme. Eşinin sana sadık olup olmadığını yüzük takmasından anlayamazsın. Hadi evden çıkarken taktı diyelim, sonra çıkarıp cebine koysa nerden bileceksin ki? Bence başka bir probleminiz yoksa işte soğuk davranması vs gibi buna takılma derim.
Anladığım kadarıyla eşin namaz kılıyor ve inan abdest alırken o yüzüğü tak çıkar zor oluyordur ve başka bir yerde unutma ihtimali de çok yüksek. O sebeple de takmak istemiyor olabilir. He yalan yok ben olsam ben de kızardım böyle bir durumda ama başka bir probleminiz yoksa bu sebepten dolayı kırmayın birbirinizi bence...
Hediye gümüş yüzük alın
Üstüne düşme bakalım inatlaşmaya dönmesin işonun evlilik yuzugu gumustu zaten canim
İçinde aldatma isteği olduktan sonra parmağında yüzük olsa da bişey değişmez. Ya da tiyneti bozuk bir kadın esinize yaklaşmak istiyorsa parmağında yüzük var diye vazgeçmez. Ben evldndigimden beri takmıyorum yüzük. Eşim kendi isteğiyle takıyordu parmağını tahriş ettiğini gördüm cikarttirdim o da takmıyor bazen ara ara özledim diye takıyor kendiliğinden:)Kizlar herkese merhaba.
Sorunum basliktan da anlasilacagi uzere esimin yuzuk takmamasi.
İlk baslarda takiyordu (elini yikarken, abdest alirken vs cikariyordu.. Sonra unuttugu oluyordu takmayi).
Sonradan kilo almaya baslayinca yuzuk parmagini baya sıkmaya basladi.
Tamamen birakti.
Diyorum ben yuzuk takmani istiyorum,
bunu genisletelim ya da yeni alalim,
madem takmayacaktin neden aldik biz bu yuzukleri,
bir kisinin dahi aa bekar mi diye bakmasini dusunmek bile istemiyorum... vs vs vs.
O da diyor ki evliligin gostergesi yuzuk mu, ben zaten sevmiyorum yuzuk takmasini, yuzuk takinca aldatma olmuyor mu, yuzuk takinca kimse bakmiyor mu, benim sana olan sadakatimi nasil yuzukle olcersin vs vs... Basliyor kavgalar.
Ne onu ikna edebiliyorum yuzuk takmasi icin,
Ne de kendimi ikna edebiliyorum bu saplantidan cikmak icin.
Ne yapmaliyim? Cok mu abartmisim?
Not: Farkindayim burdaki bir cok derdin yaninda dert sayilmayacagini.
Not2: Kirici yorum yapmazsaniz sevinirim.
İçinde aldatma isteği olduktan sonra parmağında yüzük olsa da bişey değişmez. Ya da tiyneti bozuk bir kadın esinize yaklaşmak istiyorsa parmağında yüzük var diye vazgeçmez. Ben evldndigimden beri takmıyorum yüzük. Eşim kendi isteğiyle takıyordu parmağını tahriş ettiğini gördüm cikarttirdim o da takmıyor bazen ara ara özledim diye takıyor kendiliğinden:)Kizlar herkese merhaba.
İlk baslarda takiyordu (elini yikarken, abdest alirken vs cikariyordu.. Sonra unuttugu oluyordu takmayi).
Tamamen birakti.
bir kisinin dahi aa bekar mi diye bakmasini dusunmek bile istemiyorum... vs vs vs.
O da diyor ki evliligin gostergesi yuzuk mu, ben zaten sevmiyorum yuzuk takmasini, yuzuk takinca aldatma olmuyor mu, yuzuk takinca kimse bakmiyor mu, benim sana olan sadakatimi nasil yuzukle olcersin vs vs... Basliyor kavgalar.
Kendi adiniza hakli olabilirsiniz ama her sey bi yuzuk degil ki , yuzuk taksa da takmasa da icinde art niyet varsa bunu her sekilde yapar zaten.Kizlar herkese merhaba.
Tamamen birakti.
Alyans yakismasi haricinde katılıyorum. Kadınlara alyans yakışıyor ama benim elimi sıkıyor sanki. Ve benim de üstüme gelmesinler değil mi ? :)