Eşim Yüzük Takmıyor

Evlilikte yüzük olmazsa olmaz mı?

• Evet

• Hayır

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ben de takmıyorum, rahat edemiyorum, hijyenik bulmuyorum, günde 50 defa ellerini yıkayan yemek yapan bir insanın tak çıkar, altı ıslak ıslak, hiç bana göre değil.
eşim hiç çıkartmıyor yüzük eliyle bütünleşti adamın onu rahatsız etmiyormus mesela ıslanması,
o yüzden rahat kullanan taksın kullanamayan kasmasın.

Bizim ki de geçen sene denizde kaybetti yüzüğünü. O gün bugündür takmıyor. Arada takılırım şaka yollu taksın diye ama pek önemsemiyor. Ama karşılıklı güven de önemli. Problem haline getirmemek lazım. Yüzüğü olan adama da bakıyorlar. Yüzüğü olan adam da aldatabiliyor. Saplantı haline getirmeyin derim.

biz de takmıyoruz, ben rahat edemiyorum yüzükle, böyle yüzük takılmalı gibi şeyleri abartılı buluyorum
hiç bir zaman yüzük takmadıysa tamam, ama bazı yüzükleri takıp alyans takmıyorsa art niyet aramalısın

Ben alyans hariç bütün eklemlere yüzük takanlardanim :)

Açıkçası ben de senin gibi sorun çıkartırdım. Sonuçta sizin evli olduğunuzu hatta SİZİ simgeleyen bir eşya yüzük.
Sizde yüzüğü takmayın bakalım ne diyecek?

Ben alyans hariç bütün eklemlere yüzük takanlardanim :)

ya canım zaten alyans şık bişey değil ki kadınlar için, ne bileyim hiç bi kadına yakıştıramıyorum
demek istediğim mesela eşi başka tür yüzük takıyor ve rahatsız olmuyorsa, mesela geçmişte de başka tür yüzükler kullandıysa, eşini kırmasının anlamı yok alyansta takıversin, takmıyorsa art niyet aranır yani
ama herhangi bir yüzükten rahatsız oluyorsa, hiç bi zaman yüzük kullanmadıysa o zaman külliyen yüzükten rahatsız oluyor demektir o zaman üstüne gitmenin anlamı yok

Çevremde evli olup yüzük takmayan erkek o kadar çok ki !Hayır yani hangi akla hizmet takmıyorlar ki.Hepsinin de bahanesi hazır:İşte yüzümü yıkarken yüzük çiziyodu,vay kırıldı yok düştü kaybettim:))Demek ki o yüzüğü takınca kendilerini esaret altında gibi hissediyorlar.Yani vermek istedikleri mesaj şu "Evliyim ama kalbim bir kadına ait değil".Bence evli erkek o yüzüğü takmalı.Yani illa yüzük takmıyorsa eşini aldatıyor diye bir şey anlaşılmasın yüzük takıp da eşini aldatan çok erkek var ama ben bunun bilinç altı bir şey olduğunu düşünüyorum.Yani evliliği halen kendine itiraf etmeseler de kabullenememişler sorun bu!

Çok takılmamak lazım. Ben yüzük çok severim. Bir ton yüzüğüm var. Alyansla birlikte takınca Barış Manço gibi oluyor. O yüzden ben de takmıyorum. En düz, klasik alyansı aldım yine de hiç uygun değil bana. Eşim takar, ben takmam. Hiç de niye takmıyorsun demedi daha. Eve girer girmez de saat, küpe, kolye, yüzük ne varsa çıkartırım. Ağırlık yapıyor. Sembolik bir şey, çok anlamlı bulmuyorum ben.

Şu var benim eşimin sabah el yüz yıkadıktan sonra yapacağı ilk iş alyansını takmak oluyo.Daha takmadan asla dışarıya çıktığını görmedim.Nasıl ki üzerini giyinmeden dışarı çıkmıyorsa alyansını takmadan da evden çıkmaz.

Amaan ister taksın, ister takmasın hiç umrumda değil gerçekten. Yüzük insanın kalbinde olsun, kalbi size bağlı olmadıktan sonra isterse 10 parmağına yüzük taksın ne fayda.

hayir canim baska yuzuk de takmiyor.

Benim eşim de takmıyor,şimdiye kadar hiçbir sorun olmadı. Bu kadar sıkmayın bence eşinizi.

Ya herkesin kendi düşüncesi ama takmazsa takmasın diyenlere gerçekten şaşıyorum.O zaman evlilik olayının en önemli ayrıntısı olan alyans meselesini kimse önemsemesin? Evlenirken alyans takılmasın hatta?Alyans alınmasın bile masraf çünkü?
Alyans bağlılığı gösterir ya evliliğin simgesidir kutsaldır.

iste ben de tamamen boyle dusundugum icin sorunu bu kadar buyuttum kafamda

Kocanı bekar sanan kızlar üzerine yapışabilir aman dikkat :) kimse sizin kocanızı önemsemiyor bu kafadan kurtulun artık. Takar takmaz zorla olur mu bu işler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…