- 25 Nisan 2007
- 6.600
- 11.284
-
- Konu Sahibi sstsessizol
ahaha! kadinlarimiz bu mentalitede oldugu surece baslarina daha cok corap oren erkekler olur maalesef.Zaten kimsenin kocişi aldatmıyor hep cilveli pislik fahişe kadınlar kandırıyor kocişlerini, masum kocişler de inanıyor çünkü errrrkek penisi var o yüzden
Aynen oyle benim kendi esim bile dedi parmagimda yuzuk oldugunu goruyorlar yine konusmaya calisiyorlar daha cok ilgisini cekiyor herhalde bayanlarin diyordu. Tabi onemsemiyorum cunku o benim eşim biz birbirimizi secmisiz. Yuzuk mu bizi bir arada tutuyor hayir. Bazen kavga ederiz yuzugu cikarir koyar oraya 10 dk snra barisir bakarim yuzuk yok yerinde almis takmis tekrar. O yuzugu cikarinca sanki benden ayrilmismi oluyor. Tabiki hayir. Oyuzden buyutulcek bir konu degil benim dusuncem bu.canim bunu universitedeki bir erkek arkadastan biliyorum. o yuzuk takar dururdu, sevgilisi olmadigi halde. derdi kizlar yuzugu olan erkeklere daha cok bakiyor, daha guvenilir goruyor diye.
İki ucu...degnek. mevzusuna geliyoruz
Allah Allaha? kac kez sahit oldunuz? bakan kendini bilmezler elbette vardir, ama bukadar genelleme yapmaniz dogru degil. Emin ol karakterli kadin parmaginda yuzuguyle baskasina ait oldugu halde hala gozu saga sola kayan moloz erkeklerle ilgilenmez.
Sen de takma en iyisi oKızlar hepinize de ayrı ayrı katıldığım noktalar var.
Ya olayı önemsemicem,
Ya ben de takmıcam
Ya da onunkini satıp kendime bi şey alcam
mevzu karakterli karaktersiz kadın mevzusu değil. mevzu kadın mevzusu da değil. bırak benim şahit olduklarımı kk.da 1 sene takılan zaten parmağında yüzük olduğunu göre göre kadınların erkeklere sardırdığını ve bu sebeple aldatılma sebebiyle burda konu açan kadınları okusa zaten benim dediğime gelir.
nitekim benim yazdığım gereksiz bir genelleme olmuş haklısın o şekilde söyleme sebebim konu sahibinin manasız gerginlik yarattığını göstermek adınaydı.