- 13 Mart 2016
- 3.897
- 8.660
- 78
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
+1 Adamin tek istedigi biraz frikik. Konu sahibi de frikigi kocaya degil yanlis yere veriyor. Bence bu evlilikte iletisim eksikligi var. Net.Siz bu lafı yanlış anlamışsınız bence, "tepki" böyle olmuyor.
Eşiniz bunu bilse zaten o boşar sizi sanırım, aldatma denilen şey bu oluyor.
O frikikleri eşinize verseniz daha mutlu olursunuz heralde.
fake filan değilim lütfen ya.. sadece adalet anlayışımdan ötürü kısasa kısas yapıyorum
BEN ALDATICAM BU ADAMI..
3'e mi geçtiniz?işyerinden bana aşık olan bir adama bacaklarımı gösterdim, o görmek istedi bende eteğimin boyunu kısalttım biliyorum yaptığım çoookk yanlış ama bende frikik verdimm.. !
+1 Adamin tek istedigi biraz frikik. Konu sahibi de frikigi kocaya degil yanlis yere veriyor. Bene bu evlilikte iletisim eksikligi var. Net.Konu sahibi bu aksam da kocana frikik versene bakalim ne olacak.
Aldatma mı değil mi bilmem de çok avam bir zevki var.
Aynen. Direkt aldatadabilirdi ama frikik vermeyi tercih etmis konu sahibi. Bir de adami tuttursa sahane olacak.Biri frikik vermeyi seviyor diğeri görmeyi. Aslında çok uyumlular yani
fake filan değilim lütfen ya.. sadece adalet anlayışımdan ötürü kısasa kısas yapıyorum
işyerinden bana aşık olan bir adama bacaklarımı gösterdim, o görmek istedi bende eteğimin boyunu kısalttım biliyorum yaptığım çoookk yanlış ama bende frikik verdimm.. !
Aynen. Direkt aldatadabilirdi ama frikik vermeyi tercih etmis konu sahibi. Bir de adami tuttursa sahane olacak.
Ya aklima dehset bir fikir geldi su an.
yaw he he, gerçekten inanılmaz eğlencelisiniz..Ya aklima dehset bir fikir geldi su an.Konu sahibi sen frikik videolarini youtube'a yuklesene. Hem kocan tatmin olur hem is arkadasin ve intikamini hakkiyla aldigin icin sen de tatmin olursun.
Ses cikmayinca gittin sandim. Ne oldu yine intikam mi aliyorsun mesai saatinde?yaw he he, gerçekten inanılmaz eğlencelisiniz..
Adam elin kadınlarına frikik mi verdi bacım senin kısas anlayışını yesinlerfake filan değilim lütfen ya.. sadece adalet anlayışımdan ötürü kısasa kısas yapıyorum
Mesela...:))) Koltukalti frikigi... :)))Adam elin kadınlarına frikik mi verdi bacım senin kısas anlayışını yesinler
DALGA GEÇMEYİN LÜTFEN YASes cikmayinca gittin sandim. Ne oldu yine intikam mi aliyorsun mesai saatinde?
igrencsinişyerinden bana aşık olan bir adama bacaklarımı gösterdim, o görmek istedi bende eteğimin boyunu kısalttım biliyorum yaptığım çoookk yanlış ama bende frikik verdimm.. !
Ay içim bi hoş oldu bayılırım koltuk altı frikiklerineMesela...:))) Koltukalti frikigi... :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?