- 27 Mayıs 2017
- 1.900
- 884
-
- Konu Sahibi Passionatewoman
evet, çalışıyorum.. eğer ciddi bir açığını da bulursam boşanıcam çünküeşinizin telefonunu neden kurcaladınız öncelikle bu önemli ona güvenmiyorsunuz sanırım
hep bir acıgını yakalamaya calışıyorsunuz herhalde. ?
sanrm genel olarak proplemlisiniz eşiniz ile diger konularınızı bilmiyorum amaevet, çalışıyorum.. eğer ciddi bir açığını da bulursam boşanıcam çünkü
bebek yok, evet sürekli kavga ediyoruz cinsel anlamda da min haftada 2,3 sefer ilişkiye giriyoruzdur ama yetmiyor demek ki..sanrm genel olarak proplemlisiniz eşiniz ile diger konularınızı bilmiyorum ama
cinsel hayatınız nasıl
bebeginiz var mı ?
sizce karşı soguk ilgisiz mi peki
tamam ben sizi hatırladm eşiniz ailesine cok düşkündü heergün iş cıkısı oraya gidiyordu değil mi ?Merhaba Arkadaşlar;
Gerçekten çok kötüyüm, tüm gece eşimin telefonunu kurcaladım, arama geçmişinden bir şey bulamadım ama sonra youtube arama geçmişine baktığımda yok deniz akkaya frikik, ivana sert göğüs, zuhal topal, zahide yetiş, pınar altuğa varıncaya kadar hep bu kadınların frikikli videolarını izlemiş.. 2 haftada bir izlemiş gözüküyor son 2,3 ay içerisindedaha öncesi yok, belki silmiştir..
Sorum şu; bu sizce aldatmak mıdır ve ben gördüğüm halde henüz hiçbir tepki vermedim, sizce ne yapmalıyım?
evet evet evet ben oyum maaleseftamam ben sizi hatırladm eşiniz ailesine cok düşkündü heergün iş cıkısı oraya gidiyordu değil mi ?
evde sürekli huzursuz gergn bir ortam var cocugunuz yok birde kıskanc ?
cok sacma sapan kişilerin videosuna bakms madem bu niyette bakıorsun prno izle kaliteli videolara bak daha iyi şaka bir yana.. yakaladıgınızada degerdi.evet evet evet ben oyum maalesef
Merhaba Arkadaşlar;
Gerçekten çok kötüyüm, tüm gece eşimin telefonunu kurcaladım, arama geçmişinden bir şey bulamadım ama sonra youtube arama geçmişine baktığımda yok deniz akkaya frikik, ivana sert göğüs, zuhal topal, zahide yetiş, pınar altuğa varıncaya kadar hep bu kadınların frikikli videolarını izlemiş.. 2 haftada bir izlemiş gözüküyor son 2,3 ay içerisindedaha öncesi yok, belki silmiştir..
Sorum şu; bu sizce aldatmak mıdır ve ben gördüğüm halde henüz hiçbir tepki vermedim, sizce ne yapmalıyım?