- 27 Mayıs 2017
- 1.900
- 884
-
- Konu Sahibi Passionatewoman
bilmiyorum ama gerçekten sinirden gülüyorum şu anZuhal Topal, Pınar Altuğ, Zahide Yetiş ne ya?!!!
Kizasim gelmedi adama, üzüldüm resmen. Iııı...
tabi ki gerçeğim.. onda nefis varsa bende var..
Ohhh hayırlı işlerişyerinden bana aşık olan bir adama bacaklarımı gösterdim, o görmek istedi bende eteğimin boyunu kısalttım biliyorum yaptığım çoookk yanlış ama bende frikik verdimm.. !
işyerinden bana aşık olan bir adama bacaklarımı gösterdim, o görmek istedi bende eteğimin boyunu kısalttım biliyorum yaptığım çoookk yanlış ama bende frikik verdimm.. !
Bizi mi deniyorsun ???işyerinden bana aşık olan bir adama bacaklarımı gösterdim, o görmek istedi bende eteğimin boyunu kısalttım biliyorum yaptığım çoookk yanlış ama bende frikik verdimm.. !
geçmişimiz zaten kavgalarla dolu geleceğimiz de ihanetlerle dolu olacak bu gidişle..Konu sahibi otur güzel güzel konuş suçlayıcı değil. Belki vicdanı sızlar. Ne istiyorsun ne eksik falan filan de adabıyla hemen boşanmayı düşünme gerçi geçmişini bilmiyorum ama
Verdiğim öneriyi geri alıyorum naparsanız yapınişyerinden bana aşık olan bir adama bacaklarımı gösterdim, o görmek istedi bende eteğimin boyunu kısalttım biliyorum yaptığım çoookk yanlış ama bende frikik verdimm.. !
maalesef bende gidip başka başka adamların ilgisini çekiyorumErkeklerin dekolteye, frikige zaafı var. Bu bi gerçek.
Yani kimi adamın yanında çıplak ol, belki yakası biraz açık bluzdan egilince yada ancak belli açıdan görünen göğüs catalindan daha cok etkileniyor..
Ben eşimle birlikte olmak istediğimde, bazen dediğim şekilde bi bluzle mesela dekolte veriyorum. Farkediyor ve sinyali aliyor. Erkekler için saklı olanı görmeye çalışma, heyecan yapıyor galiba.
Belki esin de biraz heyecan-oyun arıyor.. Ama diyorum ya afedersin çok zevksiz. Yanlis yerlerde, kişilerde ariyor. Sen aynı şekilde eşinin ilgisini çekmeye calisan ya..
BEN ALDATICAM BU ADAMI..
Bacak mı toto göstermemişsin allahtan buna da şükür :) Hamdi abi elinden telefonu bırak ve dükkanın önünden sandalyeleri çek bak müşteri yıldan geçemiyor :))işyerinden bana aşık olan bir adama bacaklarımı gösterdim, o görmek istedi bende eteğimin boyunu kısalttım biliyorum yaptığım çoookk yanlış ama bende frikik verdimm.. !
Şikayetçi olduğun şeyleri yaparak bence de geleceğiniz dediğin şekilde ben de aldatıldım ama asla aldatmayı düşünmem kendime yakıştıramam kaldı ki sen aldatılmamışsın onun sanalda yaptığını gerçekte yapmışsın ne diyimgeçmişimiz zaten kavgalarla dolu geleceğimiz de ihanetlerle dolu olacak bu gidişle..
ayy o dediğinizi de izlemişş !
Trol olduğunu düşünmeye başladım.maalesef bende gidip başka başka adamların ilgisini çekiyorum
sende yazıp durma eşimin izlediği o videolardaki kadınları andırıyorsunBacak mı toto göstermemişsin allahtan buna da şükür :) Hamdi abi elinden telefonu bırak ve dükkanın önünden sandalyeleri çek bak müşteri yıldan geçemiyor :))
Sen şuna bahane arıyorum zaten desenemaalesef bende gidip başka başka adamların ilgisini çekiyorum
haklısınız ancak çok hırslandım ve içimdeki kini ancak böyle söndürebiliyorum..Şikayetçi olduğun şeyleri yaparak bence de geleceğiniz dediğin şekilde ben de aldatıldım ama asla aldatmayı düşünmem kendime yakıştıramam kaldı ki sen aldatılmamışsın onun sanalda yaptığını gerçekte yapmışsın ne diyim