- 11 Haziran 2017
- 622
- 527
- 18
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
adama ulasip bu yazilarini okutmak isterdim popoya tekmeyi yiyincede zangir zangir adama aglayip askim beni birakma deyisini duymak isterdim ..sen kendini asmissin namusunu sorgulamaalesef bende gidip başka başka adamların ilgisini çekiyorum
az olmus o yaptigin yatsana senhaklısınız ancak çok hırslandım ve içimdeki kini ancak böyle söndürebiliyorum..
Erkekler daha yaratici. Kadinlar anca gogus bacak frikigi veriyor. Neyse konu sahibi bana kiziyor dalga gectigim icin.Ay içim bi hoş oldu bayılırım koltuk altı frikiklerine
Böyle ciddi bi konuda neden dalga geçelim beyin fırtınası yapıyoruz askolsun konu sahibiErkekler daha yaratici. Kadinlar anca gogus bacak frikigi veriyor. Neyse konu sahibi bana kiziyor dalga gectigim icin.
Yok aldatmış sayılmaz , hemde hiç sayılmaz... Kötü olmanı gerektirecek bir durum yok . Youtube gezinirken bende rastlarsam bende izlerim.Merhaba Arkadaşlar;
Gerçekten çok kötüyüm, tüm gece eşimin telefonunu kurcaladım, arama geçmişinden bir şey bulamadım ama sonra youtube arama geçmişine baktığımda yok deniz akkaya frikik, ivana sert göğüs, zuhal topal, zahide yetiş, pınar altuğa varıncaya kadar hep bu kadınların frikikli videolarını izlemiş.. 2 haftada bir izlemiş gözüküyor son 2,3 ay içerisindedaha öncesi yok, belki silmiştir..
Sorum şu; bu sizce aldatmak mıdır ve ben gördüğüm halde henüz hiçbir tepki vermedim, sizce ne yapmalıyım?
ya rahatsız oluyorsanız okumazsınız yazmazsınız neden bu tepkiler? herkesin hayatı kendisine, buradan kimseye benim hayatımı sorgulamak düşmez..Yazmayin suna yaa bu ulke de toreye kurban giden ezilen, hergun dayak yiyen, saldiriya , tecavuze, ugrayan kadinlarimiz varken ..su salakca akil almaz yaziyi okuyup kendimden utandim akli dengesinin yerunde olmadiginin ispatidir ...
Sen erkeksin benceya rahatsız oluyorsanız okumazsınız yazmazsınız neden bu tepkiler? herkesin hayatı kendisine, buradan kimseye benim hayatımı sorgulamak düşmez..
Hanimefendi kendinize geliniz burayi dunyanin dort bir tarafindan takip edildigini unutmayiniz bizim ulkemizin kadini akillidir, zekidir. Boyle sacma sapan islerle mesgul olmaz....yazdiklarinizi bir okuyun lutfen ..tepki vermemek mumkunmu..ya rahatsız oluyorsanız okumazsınız yazmazsınız neden bu tepkiler? herkesin hayatı kendisine, buradan kimseye benim hayatımı sorgulamak düşmez..
Erkek degil ya. Gercek. Var boyle tipler. O bir passionate woman. Vajinal akintidan tut adet duzenine kadar her seyle ilgili konusu var.Sen erkeksin bence
Nedenine gelince kadinlar bi edepsizlik yapsa bile bu kadar kolay dile getiremez
Ahahahaaa cidden mi ya yazik boyle misilleme mi olur ayipErkek degil ya. Gercek. Var boyle tipler. O bir passionate woman. Vajinal akintidan tut adet duzenine kadar her seyle ilgili konusu var.
işyerinden bana aşık olan bir adama bacaklarımı gösterdim, o görmek istedi bende eteğimin boyunu kısalttım biliyorum yaptığım çoookk yanlış ama bende frikik verdimm.. !
Allah razı olsun sizden, sağolun Mune Hanım.. Ben hırsla bir yanlış yaptıysam ve bazı insanlar bunu doğru bulmuyorsa böyle ithamlarda bulunmamalılar..Hanımlar lütfen sakin, bizleri etiketleyip konuya müdahale etmemizi istemişsiniz ama erişkin insanların özeline karışamayız, yetişkin insanlar yaptıklarından kendileri mesuldür.
Ahahahaaa cidden mi ya yazik boyle misilleme mi olur nerdeyse ofis fantazisi yapacak ayip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?