Ya yanlış anlamazsanız sizin nezdinizde sormak istiyorum. Konularda hep bu tarz yorumlar görüyorum ama adamın bamya olduğunu nereden biliyoruz? Hem saç kesimi modeli ile bu bir mi?Bende senin bamyani begenmiyorum deyin
Konularda hep bu tarz yorumlar görüyorum ama adamın bamya olduğunu nereden biliyoruz?
Ahahaha olabilirHerkes kendi hayatina gore yorumluyor.
Ya ben bekarım diye mi yadırgıyorum.. ay bu ne tavırlar ya saçımızı da mı onlara sormadan kestiremicez, beğenmse bile kırılırım bide trip atacak vay beMerhaba arkadaşlar Ben bir süredir saçlarımı kısaltmayı düşünüyordum 2 gün önce ise kesin karar vermiştim çünkü malum Ağustos ayının bunaltıcı havasınında bezmişliğiyle kuaförümden bugün yani pazar günü için randevu almıştım ve bunu eşime söylemeyip sürpriz yapıp eve geldiğinde şaşırtmak istedim ondan söylemedim ve öğlen kuaföre gittim ve saçlarımı kısa pixie bir model kestirdim hatta model olarakta Tuba Büyüküstünün cesur ve güzeldeki saç modelini söyledim kuaförümde güzel olacağını söyledi ve kestirdim aslında yan kısımları benim düşündüğümden biraz kısa olmuştu ama yinede güzeldi beğenmiştim ve akşamüstü eşim eve geldi ve kapıdan içeri girerken yüzüme baktı ve bende hemen sürpriz saçlarımı kestirdim dedim eşimde niye bu kadar kısa kestirdin keşke benimde fikrime danışsaydın gibi eleştirdi ve bugün bana biraz soğuk davrandı yemekte pek konuşmadı akşamda dışarı çıktı pek bir şey demedi baya bozuldu bana hiç böyle düşünmemiştim moralim bozuldu sizinle paylaşmak istedim sıkıntımı sizce hatalımıyım birazda olsa birşeyler yazarsanız sevinirim gerçekten çok üzgünüm teşekkür ederim
Size yakışmayan şeye yakışıyor demesi değer vermek mi ki size göreBenim kestirdigim saçı ben begenmesem eşim gelir oper sana hersey yakisir der gonlumu alir bee. Ne olur size deger vermeyenlerin goruslerine tavrina hapsolmayin.
Hayir.Swdece olmuş bitmis bisey icin yani telafi edilemeyecek bir sey icin kocam ustume ustume gelip moralimi yere batiracagina takma kafana falan der en azindan , bid ahakine şöyle yap diye tavsiye verir hatta cok takilmayayim diye de oyle soyler bu çoi masumane bi yaklasim.Gercekten begenmese bile seven insan sevdigine teselli verebiliosa onun uzulmesini istemediigi icindir diye dusunuyorumSize yakışmayan şeye yakışıyor demesi değer vermek mi ki size göreYani sorudaki beyefendi haksız, ne münasebetmiş trip bilmem ne. Ama yakışmıyorsa da yakışmıyordur mesela.
Hay çok yaşa yaaaahanımlar, saç benim kocama ne oluyor, o ne karışırmış diye düşünüyorsanız yarın öbür gün tipinizle alakalı bir fark yaratırsanız ve bunun üzerine adam uzaklaşırsa falan böyle şeyler yatak odanıza yansırsa eğer, yani adam yatakta size yaklaşmazsa o zaman da beni ilgilendirmiyor diye düşünün, olur mu?
kocanız hoşunuza gitmeyecek bişey yaptığı an ortalığı ayağa kaldırıyorsunuz. elbette o adamın da sizdeki bir değişikliği beğenmeme hakkı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?