• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim yeni saçlarımı beğenmedi

Ne bileyim esimin sacları öyle uzun olsa birden pat kısacık erkek gibi sac modeliyle karsıma cıksa aynı tepkiyi verirdim bende. Ufacık ucundan almamıssınız ki. Ben de esimin sakal stiline cok karısırım mesela. Begendigimin dısında keserse söylenirim😅 ben oyumu kocaya veriyorum.
Neyse ki oylama yapılmıyor. Burada tartistigimiz nokta adamin tavrı.

Uzun saçi bu kadar seven adamin sevdigini bilmiyor muydunuz? 😁 Ben eşimin uzun saç sevdigini biliyorum mesela, kisa model kendim de pek kullanmayi sevmiyorum. 🤷
Yarina kadar düzelir eşiniz muhtemelen, kesildi sonuçta saç artik mevzuyu uzatmanin alemi yok.
Eşim istemedigim saç veya sakalla gelse ben de istemem. 🙄 Mesela biyik birakilmasina acayip uyuzumdur gibi...

Ay bi de bayılsaymış. Tamam beğenmeyebilir de ne kadar abartmış. Karısının saçını beğenmedi diye evden çıkıp gideni de ilk defa duyuyorum tövbe ya rabbim

Kestirdi diye mi cikmis ki? 😂😂😂 Adamin cikacagi varmiştir diye dusunmustum ben. Yoksa sac kestirdi diye aksam vakti sahilde uzaklara dalarak efkarla sigara icmiyordur umarim. 😂😂

saç benim ona ne gibi keskin yorumları anlamıyorum. benim eşim bana böyle dese bozulurdum çünkü ben de eşimin saçına sakalına karışıyorum. ona bıraksam gidip yanları kısacık yapıyor ve cidden o modele uyuz oluyorum. kuaföre giderken kırk kere söylüyorum öyle yaptırma diye. çoğu zaman o yine bildiğini okuyor ve ben yine uyuz oluyorum🥲 tavrı fazla olmuş ama siz sürpriz yapayım derken o şok olmuş olabilir çünkü çok kısa bir model tercih etmişsiniz. Onun da fikrini almanız gerekiyordu diye düşünüyorum şahsen.

Tamam beğenmesin, herkesin zevki farklıdır da ne diye surat yapıyor orasını anlamadım?
Kadınların seçimlerine saygı duymalılar.

keske kestireceginizi soyleseydiniz ama modeli falan surpriz yapsaydiniz. belki o zaman siz kuafore gitmeden once soylerdi hani cok kisa olmasin bence su boy iyi falan diye. yine de her ne olursa olsun cocukca davranmis yani neredeyse kusecekmis adam cok sacma.

Benim esim de tam tersi kisa saci bana yakistiriyor ama bir sure uzun kullandim.En sonunda kisa kestirdim.Isin asli eger uzayan saclarim cansiz olmasa ve zamanla kotulesmese hic takmazdim esimi.Neyse ama kisa da fena olmadi..Bence takmayin kafaniza.Kisa sacta cok kullanisli.

Bu arada ben ani radikal karar veren biri olmadığımdan böyle bir sürpriz yapamazdım da yani mesela adamla önceden konuştuk danıştık diyelim uzun saç sevdiğini söyledi. Ama siz kısa kestirmek istiyorsunuz. Adam uzun seviyor diye hayatınız boyunca uzun saçlı mı olacaksınız?

Hayatindaki insanın düşüncelerini begenilerini dikkate almak gerektiğini düşünüyorum. Ben mesela biyiktan nefret ederim. Eger ki eşim birakip dolansa Yandım Ali gibi o iş boşanmaya kadar gider. Bu kadar pervasizca hic görüş almadan 3-4 sene boyunca geri uzamayacak boyda saç kestirmenin fevri olduğu görüşündeyim.

Benimde konu sahibi kadar kısa saçlarım. Öncesinde eşime sıcakta rahat etmek istiyorum, kestirebilirim diye söyledim. Uzun saç sever ama sen bilirsin dedi. Hayır desede kestirirdim, konforum çok daha önde. Kötüde duran bir model olmadı. Görünce iyi yapmışsın dedi. Eşler arasında yakışan/yakışmayan mevzusu önemsenebilir ama konu konfor olunca kimse kimseye karışmaması daha ideal bence.

Merhaba arkadaşlar Ben bir süredir saçlarımı kısaltmayı düşünüyordum 2 gün önce ise kesin karar vermiştim çünkü malum Ağustos ayının bunaltıcı havasınında bezmişliğiyle kuaförümden bugün yani pazar günü için randevu almıştım ve bunu eşime söylemeyip sürpriz yapıp eve geldiğinde şaşırtmak istedim ondan söylemedim ve öğlen kuaföre gittim ve saçlarımı kısa pixie bir model kestirdim hatta model olarakta Tuba Büyüküstünün cesur ve güzeldeki saç modelini söyledim kuaförümde güzel olacağını söyledi ve kestirdim aslında yan kısımları benim düşündüğümden biraz kısa olmuştu ama yinede güzeldi beğenmiştim ve akşamüstü eşim eve geldi ve kapıdan içeri girerken yüzüme baktı ve bende hemen sürpriz saçlarımı kestirdim dedim eşimde niye bu kadar kısa kestirdin keşke benimde fikrime danışsaydın gibi eleştirdi ve bugün bana biraz soğuk davrandı yemekte pek konuşmadı akşamda dışarı çıktı pek bir şey demedi baya bozuldu bana hiç böyle düşünmemiştim moralim bozuldu sizinle paylaşmak istedim sıkıntımı sizce hatalımıyım birazda olsa birşeyler yazarsanız sevinirim gerçekten çok üzgünüm teşekkür ederim

Merhaba arkadaşlar Ben bir süredir saçlarımı kısaltmayı düşünüyordum 2 gün önce ise kesin karar vermiştim çünkü malum Ağustos ayının bunaltıcı havasınında bezmişliğiyle kuaförümden bugün yani pazar günü için randevu almıştım ve bunu eşime söylemeyip sürpriz yapıp eve geldiğinde şaşırtmak istedim ondan söylemedim ve öğlen kuaföre gittim ve saçlarımı kısa pixie bir model kestirdim hatta model olarakta Tuba Büyüküstünün cesur ve güzeldeki saç modelini söyledim kuaförümde güzel olacağını söyledi ve kestirdim aslında yan kısımları benim düşündüğümden biraz kısa olmuştu ama yinede güzeldi beğenmiştim ve akşamüstü eşim eve geldi ve kapıdan içeri girerken yüzüme baktı ve bende hemen sürpriz saçlarımı kestirdim dedim eşimde niye bu kadar kısa kestirdin keşke benimde fikrime danışsaydın gibi eleştirdi ve bugün bana biraz soğuk davrandı yemekte pek konuşmadı akşamda dışarı çıktı pek bir şey demedi baya bozuldu bana hiç böyle düşünmemiştim moralim bozuldu sizinle paylaşmak istedim sıkıntımı sizce hatalımıyım birazda olsa birşeyler yazarsanız sevinirim gerçekten çok üzgünüm teşekkür ederim
Kendi bedeninizle ilgili bir kararı yalnızca siz verebilirsiniz. Yazınızda saçlarınızı beğendiğinizi söylemişsiniz, ötesi yok ki bunun. :) Eşinizin fikrini almak isteseydiniz sorarsınız, ama ihtiyaç duymamışsınız. Kaldı ki, sorduğunuzda kestirmemenizi söyleseydi, kendi bedeninizle ilgili bir kararı eşinize bırakmanız çok büyük bir haksızlık olmaz mıydı?

Kestirdi diye mi cikmis ki? 😂😂😂 Adamin cikacagi varmiştir diye dusunmustum ben. Yoksa sac kestirdi diye aksam vakti sahilde uzaklara dalarak efkarla sigara icmiyordur umarim. 😂😂
Yok ya bugün pazarya hep arkadaşları izinli normalde de dışarı çıkacaktı onlarla buluşmaya ama çıkmadan önce böyle yaptı ilk geldi habersiz kestirmeseydin keşke dedi bidaha hiç konuşmadı ama eve gelince biraz konuştuk sorun halloldu

Hıhı, hata sizde.
Kendi bedeninize ait, kendi zevkinizi ve iç dünyanızı yansıtan bir uzvunuzun(böyle sayılır mı bilmiyorum ama benim yüklediğim mana tam da budur) tasarımı hakkında karar verirken, eşinizin iznine gerek görmediğiniz için, suçlusunuz!
Neden danışmadınız ki, halbuki siz onun berberiyle brain storming yapıp işe koyuluyordunuz, değil mi?

Back