Yok aslında zaten dışarı çıkacaktı ama çıkmadan önce hiç konuşmadıAy bi de bayılsaymış. Tamam beğenmeyebilir de ne kadar abartmış. Karısının saçını beğenmedi diye evden çıkıp gideni de ilk defa duyuyorum tövbe ya rabbim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok aslında zaten dışarı çıkacaktı ama çıkmadan önce hiç konuşmadıAy bi de bayılsaymış. Tamam beğenmeyebilir de ne kadar abartmış. Karısının saçını beğenmedi diye evden çıkıp gideni de ilk defa duyuyorum tövbe ya rabbim
Erkekler kisa sac sevmiyor. Esim nasil kestirirsen kestir ama kisa olmasin nolur derMerhaba arkadaşlar Ben bir süredir saçlarımı kısaltmayı düşünüyordum 2 gün önce ise kesin karar vermiştim çünkü malum Ağustos ayının bunaltıcı havasınında bezmişliğiyle kuaförümden bugün yani pazar günü için randevu almıştım ve bunu eşime söylemeyip sürpriz yapıp eve geldiğinde şaşırtmak istedim ondan söylemedim ve öğlen kuaföre gittim ve saçlarımı kısa pixie bir model kestirdim hatta model olarakta Tuba Büyüküstünün cesur ve güzeldeki saç modelini söyledim kuaförümde güzel olacağını söyledi ve kestirdim aslında yan kısımları benim düşündüğümden biraz kısa olmuştu ama yinede güzeldi beğenmiştim ve akşamüstü eşim eve geldi ve kapıdan içeri girerken yüzüme baktı ve bende hemen sürpriz saçlarımı kestirdim dedim eşimde niye bu kadar kısa kestirdin keşke benimde fikrime danışsaydın gibi eleştirdi ve bugün bana biraz soğuk davrandı yemekte pek konuşmadı akşamda dışarı çıktı pek bir şey demedi baya bozuldu bana hiç böyle düşünmemiştim moralim bozuldu sizinle paylaşmak istedim sıkıntımı sizce hatalımıyım birazda olsa birşeyler yazarsanız sevinirim gerçekten çok üzgünüm teşekkür ederim
benimde öyle saçlarımın önlerini boyadım önce sarı bir hafta sonra gri sonra mor sonra turuncu fhskjosnxla Eşim hepsine bir laf söyledi ama sonradan beğendi kendi saçın güzel o yuzden saçına kıyamıyorum diyor nfksmdEşim uzun sever ama artık omuzuma bile gelmeden kestiriyorum çünkü keyfim ve kahyası öyle istiyor ve renk renk boyuyorumarada 40 yaşinda kadın oldun diyor ama çok da cırt kıskanma sende boya diyorum
![]()
Amacım sürpriz yapıp şaşırtmaktıSiz isteyip begenip kestirmissiniz mutlu olun. Ama ben olsam esimle konusur oylee bir karar verirdim. Benimki istemez mesela erkeksi buluyorum sexi gelmiyor demisti.hos ben de oylesine sormustum zaten hic niyetim yok uzun sac severim bende. Bence esler herseyi degil ama bazi buyuk degisimleri konusup karar vermeli. Keske bi konusup fikrini alsaymissiniz tabi karar sizin yine de . Ama adam begenmedi ve sizi erkeksi gorduyse bozulmustur alisana kadar bekleyin zamanla gecer umarim.
Ay bi de bayılsaymış. Tamam beğenmeyebilir de ne kadar abartmış. Karısının saçını beğenmedi diye evden çıkıp gideni de ilk defa duyuyorum tövbe ya rabbim
Bende saçımi sarı yapınca eşim şoklar geçirmişti siyah saça bayılır . Baya bı uzun baktı baktı yakışmış ama siyahtan memnunduk falan dedi normalde kapaliyim evde bile örtülü gezdim o alışana kadarMerhaba arkadaşlar Ben bir süredir saçlarımı kısaltmayı düşünüyordum 2 gün önce ise kesin karar vermiştim çünkü malum Ağustos ayının bunaltıcı havasınında bezmişliğiyle kuaförümden bugün yani pazar günü için randevu almıştım ve bunu eşime söylemeyip sürpriz yapıp eve geldiğinde şaşırtmak istedim ondan söylemedim ve öğlen kuaföre gittim ve saçlarımı kısa pixie bir model kestirdim hatta model olarakta Tuba Büyüküstünün cesur ve güzeldeki saç modelini söyledim kuaförümde güzel olacağını söyledi ve kestirdim aslında yan kısımları benim düşündüğümden biraz kısa olmuştu ama yinede güzeldi beğenmiştim ve akşamüstü eşim eve geldi ve kapıdan içeri girerken yüzüme baktı ve bende hemen sürpriz saçlarımı kestirdim dedim eşimde niye bu kadar kısa kestirdin keşke benimde fikrime danışsaydın gibi eleştirdi ve bugün bana biraz soğuk davrandı yemekte pek konuşmadı akşamda dışarı çıktı pek bir şey demedi baya bozuldu bana hiç böyle düşünmemiştim moralim bozuldu sizinle paylaşmak istedim sıkıntımı sizce hatalımıyım birazda olsa birşeyler yazarsanız sevinirim gerçekten çok üzgünüm teşekkür ederim
Bende saçımi sarı yapınca eşim şoklar geçirmişti siyah saça bayılır . Baya bı uzun baktı baktı yakışmış ama siyahtan memnunduk falan dedi normalde kapaliyim evde bile örtülü gezdim o alışana kadar![]()