Eşim yeni saçlarımı beğenmedi

Ay bi de bayılsaymış. Tamam beğenmeyebilir de ne kadar abartmış. Karısının saçını beğenmedi diye evden çıkıp gideni de ilk defa duyuyorum tövbe ya rabbim
Yok aslında zaten dışarı çıkacaktı ama çıkmadan önce hiç konuşmadı

Siz isteyip begenip kestirmissiniz mutlu olun. Ama ben olsam esimle konusur oylee bir karar verirdim. Benimki istemez mesela erkeksi buluyorum sexi gelmiyor demisti.hos ben de oylesine sormustum zaten hic niyetim yok uzun sac severim bende. Bence esler herseyi degil ama bazi buyuk degisimleri konusup karar vermeli. Keske bi konusup fikrini alsaymissiniz tabi karar sizin yine de . Ama adam begenmedi ve sizi erkeksi gorduyse bozulmustur alisana kadar bekleyin zamanla gecer umarim.

Trip atması abartı ama fikrini almanızı beklemesi normal bence. Ben de uzun sakal hiç sevmiyorum mesela ve sevgilim seviyor. Ben sevmediğimi söylüyorum, o da uzatmıyor hiç. Tabii ki hayır uzatacağım ben böyle seviyorum derse de bir şey demem, trip atmam. Ama karşılıklı birbirimizde neyi hoş bulduğumuzu söylüyoruz. Bence pat diye yaptığınız için şok olmuştur. Gözü alışınca beğenmeye başlar:)

Erkekler kisa sac sevmiyor. Esim nasil kestirirsen kestir ama kisa olmasin nolur der

Eşim uzun sever ama artık omuzuma bile gelmeden kestiriyorum çünkü keyfim ve kahyası öyle istiyor ve renk renk boyuyorum arada 40 yaşinda kadın oldun diyor ama çok da cırt kıskanma sende boya diyorum
benimde öyle saçlarımın önlerini boyadım önce sarı bir hafta sonra gri sonra mor sonra turuncu fhskjosnxla Eşim hepsine bir laf söyledi ama sonradan beğendi kendi saçın güzel o yuzden saçına kıyamıyorum diyor nfksmd

Amacım sürpriz yapıp şaşırtmaktı

Kisa saci erkeksi buluyorum bence cogu erkek okadar kisa sactan hoslanmaz ben yapsam esim kizar ve dalga gecerdi hatta soğuyabilirdi bile cok haksiz bulmadim sahsen esim gidip top sakal kestirse yada bıyık birakip bana supriz yapsa cok kizar ve sogurdum ki o geri donusu olan bisey ama sizin saci bukadar kisa kestirmeniz uzun sure geri donusu olmayan bisey :)

Trip atmak fazla olmuş ama bence eşe sorulmalı saç, sakal, kıyafet gibi konular. Ben bir bireyim, istediğimi yaparım kafası evlilikte uygun değil.

eşimin kısa saç sevmediğini biliyorum gidip kısacık kestirsem yüzü düşer ama yinede fikrimi alsaydın keşke demez , fikrimi alsaydın deseydi çok bozulurdum ,beğenmemesinden daha üzücü ve talihsiz bir laf o. o yüzden gücenmekte haklısınız ama siz yeni saçınızın tadını çıkarın olan olmuş artık üzmeyin kendinizi

Ben tugba büyüküstune kisa saçı cok yakistiryorum siz de beğendiyseniz yakismistir. Cok severim ben eşinize bakmayın bunun için trip atmak saçma güle güle uzatın bence cok güzel olmuştur

Klasikci bir adam için fazlaca yenilik yapmışsınız.
Bence model olarak kötü değil ancak erkekler genelde kısa saç sevmiyor.
En azından benim cevrem sevmiyor.
Ne desem bilemedim..
Sonuçta sizin hayatiniz ancak eşinize de alışma payı verin bence.
Yani siz haklısınız ancak esiniz de pek haksız değil..
Çok arada kaldım.

Bende saçımi sarı yapınca eşim şoklar geçirmişti siyah saça bayılır . Baya bı uzun baktı baktı yakışmış ama siyahtan memnunduk falan dedi normalde kapaliyim evde bile örtülü gezdim o alışana kadar

Ya şu yok eşim bana öyle yapsa yol veririm yok anasının evine gönderirim diyen kesime hayranım ya
Bunu söyleyenler eminim ki hiçbişi yapamayacak oLanlar Neyse gelelim sorunuza konu sahibi

Saç sizin sonuçta bu kişisel bir tercih, yani eşinizden icazet almanızı gerektirecek bir durum tabiki de yok.
Fakat ! Bende olsam bi takılırım ki takılıyorum da eşim traş olduğunda yeni bir model yapacak ise bi dumur oluyorum neden fikrimi almadın diye ! İZİN ALMAK ! değil, fikir alışverişi yapmak, ne bileyim düşüncesini almak..

Bende saçımı boyatacağım ya da kestireceğim zaman ' Hayatım şöyle yapayım diyorum ne diyorssun' diye soruyorum..
Yapma dese de sonuçta yine kendi bildiğimi okuyorum; yapma zaten denmiyor ama en azından fikrini sööylemiş oluyor.

- Kocanızın trip atması dışında bir hatası yok gibi geldi.. 1 haftaya kalmaz alışır merak etmeyin.

Yanlış anlama ama o saç çok erkeksi ve Tuba büyüküstün'e bile yakışmamıştı bence. Adamın trip yapması çok çocukça olmuş ama erkeksi hava katmasından dolayı böyle saçma bir tepki vermiş olabilir. Bu kadar önemli bir boy değişimi olacaksa saçta en azından söyleseydin sürprizin elinde patlamasaydı.

"Siyahtan memnunduk" mu? kiyamam enisteye nasil da kibar söylemis

Nişanlı bi çift arkadaşımız var. Kız saçındaki bi tutam beyazı habersiz boyadı diye çocuk ortalığı yıktı. Sonra çocukla kız yokken konuştuğumuzda, 4 yıldır her seferinde o beyazı ne kadar sevdiğimi çok karakteristik olduğunu ve hep istersen saçını mora boya ama nolur oraya dokunma dediğini söyledi. Ki zaten haber verse yine yapma demezdim ama mesajlaşırken birden yarım saat ortadan kaybolup saçımı yıkamaya gittim demiş. Bana hala saçma geliyor ama çocukta kendince haklı istemediğimi bile bile gizli gizli inadına yaptı sanki diyip durdu o zaman

Ben hep böyle düsünüyorum esimde mesela. Tanisirken sakalı vardı. O sekilde sevdim. Yani birden sakalını kesse garibime gidiyor. Yada gecenlerde yeni bir kuaför ona acayip cirkin sac sekili kesti büyük degisiklikler böyle hisler uyandirabilir, ama trip atmakta fazla olmus bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…