Merhaba arkadaşlar Ben bir süredir saçlarımı kısaltmayı düşünüyordum 2 gün önce ise kesin karar vermiştim çünkü malum Ağustos ayının bunaltıcı havasınında bezmişliğiyle kuaförümden bugün yani pazar günü için randevu almıştım ve bunu eşime söylemeyip sürpriz yapıp eve geldiğinde şaşırtmak istedim ondan söylemedim ve öğlen kuaföre gittim ve saçlarımı kısa pixie bir model kestirdim hatta model olarakta Tuba Büyüküstünün cesur ve güzeldeki saç modelini söyledim kuaförümde güzel olacağını söyledi ve kestirdim aslında yan kısımları benim düşündüğümden biraz kısa olmuştu ama yinede güzeldi beğenmiştim ve akşamüstü eşim eve geldi ve kapıdan içeri girerken yüzüme baktı ve bende hemen sürpriz saçlarımı kestirdim dedim eşimde niye bu kadar kısa kestirdin keşke benimde fikrime danışsaydın gibi eleştirdi ve bugün bana biraz soğuk davrandı yemekte pek konuşmadı akşamda dışarı çıktı pek bir şey demedi baya bozuldu bana hiç böyle düşünmemiştim moralim bozuldu sizinle paylaşmak istedim sıkıntımı sizce hatalımıyım birazda olsa birşeyler yazarsanız sevinirim gerçekten çok üzgünüm teşekkür ederim