• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim yeni saçlarımı beğenmedi

Pry0181

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2022
13
5
1
Merhaba arkadaşlar Ben bir süredir saçlarımı kısaltmayı düşünüyordum 2 gün önce ise kesin karar vermiştim çünkü malum Ağustos ayının bunaltıcı havasınında bezmişliğiyle kuaförümden bugün yani pazar günü için randevu almıştım ve bunu eşime söylemeyip sürpriz yapıp eve geldiğinde şaşırtmak istedim ondan söylemedim ve öğlen kuaföre gittim ve saçlarımı kısa pixie bir model kestirdim hatta model olarakta Tuba Büyüküstünün cesur ve güzeldeki saç modelini söyledim kuaförümde güzel olacağını söyledi ve kestirdim aslında yan kısımları benim düşündüğümden biraz kısa olmuştu ama yinede güzeldi beğenmiştim ve akşamüstü eşim eve geldi ve kapıdan içeri girerken yüzüme baktı ve bende hemen sürpriz saçlarımı kestirdim dedim eşimde niye bu kadar kısa kestirdin keşke benimde fikrime danışsaydın gibi eleştirdi ve bugün bana biraz soğuk davrandı yemekte pek konuşmadı akşamda dışarı çıktı pek bir şey demedi baya bozuldu bana hiç böyle düşünmemiştim moralim bozuldu sizinle paylaşmak istedim sıkıntımı sizce hatalımıyım birazda olsa birşeyler yazarsanız sevinirim gerçekten çok üzgünüm teşekkür ederim

Begenmeyebilir de fikrimi aksaydin deyip triplenmesi bence hos degil. Ben kişisel bakım kararlarımı ona sormam o da rahatına göre cani ister sakal bırakır keser saçını farklı kestirir falan. Ortak karara gerek olmayan durumlar tabi bana göre

Beğenmemesine takılmadım ama uzun saçtan hoşlanan erkekler çok. Sizin eşiniz muhtemelen onlardan. Trip atması cok saçma olmuş

Önemli olan sizin beğenmeniz.
Eşiniz kısa saçtan hoşlanmıyor olabilir. Ben beğenmedim deyip geçebilir hatta bu triplere gerek var mı?
Ben de erkekte çok kısa asker traşı mı deniyor bilmiyorum belki biraz uzunu olabilir. Neyse o tür saçı beğenmiyorum. Eşim kestirse hımm ohaa harika olmuş demem beğenmesem de yoksa kestirip kestirip gelir demi.
Ama bana uymadı sonuçta saç senin dersin geçer gider.
O havalar, yok efendim kendi saçımı kestirirken ona sormam gerekmeler falan…
Nedir yani.
Boş verin bir güne soğur o kendi haline bırakın

Ne bileyim esimin sacları öyle uzun olsa birden pat kısacık erkek gibi sac modeliyle karsıma cıksa aynı tepkiyi verirdim bende. Ufacık ucundan almamıssınız ki. Ben de esimin sakal stiline cok karısırım mesela. Begendigimin dısında keserse söylenirim😅 ben oyumu kocaya veriyorum.

Saç için de trip atılmaz ama ya.

O model çok kısa bir model ama saç sizin sonuçta onun değil. Yinede kibarca konuşun,sürpriz olur diye düşündüm falan diyebilirsiniz mesela. Saç bu uzar hemen deyin. Bende boyattım eşim bana hiç sordun mu hangi rengi seversin diye dedi . Saç benim niye sana sorayım dedim hakli olarak ama alındı.

Merhaba arkadaşlar Ben bir süredir saçlarımı kısaltmayı düşünüyordum 2 gün önce ise kesin karar vermiştim çünkü malum Ağustos ayının bunaltıcı havasınında bezmişliğiyle kuaförümden bugün yani pazar günü için randevu almıştım ve bunu eşime söylemeyip sürpriz yapıp eve geldiğinde şaşırtmak istedim ondan söylemedim ve öğlen kuaföre gittim ve saçlarımı kısa pixie bir model kestirdim hatta model olarakta Tuba Büyüküstünün cesur ve güzeldeki saç modelini söyledim kuaförümde güzel olacağını söyledi ve kestirdim aslında yan kısımları benim düşündüğümden biraz kısa olmuştu ama yinede güzeldi beğenmiştim ve akşamüstü eşim eve geldi ve kapıdan içeri girerken yüzüme baktı ve bende hemen sürpriz saçlarımı kestirdim dedim eşimde niye bu kadar kısa kestirdin keşke benimde fikrime danışsaydın gibi eleştirdi ve bugün bana biraz soğuk davrandı yemekte pek konuşmadı akşamda dışarı çıktı pek bir şey demedi baya bozuldu bana hiç böyle düşünmemiştim moralim bozuldu sizinle paylaşmak istedim sıkıntımı sizce hatalımıyım birazda olsa birşeyler yazarsanız sevinirim gerçekten çok üzgünüm teşekkür ederim
Bende senin bamyani begenmiyorum deyin

Kısa saç bakımı sever kırmızı bir ruj ve büyük tatlı küpeler bence sizi cok alımlı ve kadınsı gösterir.
Erkeksi mi buldu acaba yeni görüntünüzü?

Beğenmeyebilir anlarım da trip atıp konuşmamak ne ya :D Kibar bir dille açıkça beğenmediğini söyler bir daha yapmanızı istemediğini dile getirir konu kapanırdı aslında. Ama kendi stilimi tarzımı da istediğim gibi yaşamayacaksam kısa süreliğine de olsa ne anladım bu işten :D

Back