eşim ve ..

geçti gitti demem için zamana ihtiyacım var..güvene bilmem için ..kadın başka numaradanda ararki..yüzsüz kadın bide o benım kardeşim gibi iş nedenıyle görüştüm dedi..ne karakterde insanlar var.kaybedecek bişeyi kadının yok

Aslında kaybedecek çok şeyi var kadının.
Bir evliliği bu hale getirmenin, evli bir adamla birlikte olmanın vebali çok ağırdır.
Kimbilir nasıl ödeyecek?
İlahi adalet var ve inanın mükemmel işliyor..

Ya siz kanserle savasirken sizi sırtınızdan vurmus. Hadi aldatmayi affetmeye calisiyorsunuz da bunu nasil affedeceksiniz?

Aslında kaybedecek çok şeyi var kadının.
Bir evliliği bu hale getirmenin, evli bir adamla birlikte olmanın vebali çok ağırdır.
Kimbilir nasıl ödeyecek?
İlahi adalet var ve inanın mükemmel işliyor..
siz kadının yazdıklarını görseniz şoka girersiniz...büyük laflar eden değil yüreği büyük olan kazanacakmış...dualarımdasın unutmadım adını sikrediyorum..ilahi adalete inanıyorum..yuva yıkanın yuvası olmazmış..

siz kadının yazdıklarını görseniz şoka girersiniz...büyük laflar eden değil yüreği büyük olan kazanacakmış...dualarımdasın unutmadım adını sikrediyorum..ilahi adalete inanıyorum..yuva yıkanın yuvası olmazmış..

Şoka girdiğim zamanlar oldu benim de.
Çok iyi anlıyorum sizi..
Kimin kazanacağını Yaradan bilir.
Kendini kandırmasın..
Hakkı alınacak olan sadece siz değilsiniz.
Evladınızın da hakkı alınacak hiç merak etmeyin.

Ya siz kanserle savasirken sizi sırtınızdan vurmus. Hadi aldatmayi affetmeye calisiyorsunuz da bunu nasil affedeceksiniz?
o dönem kontrolllerimin oldugu dönem..kadın baya bir mesaj atmış..demekki benımkıde meyilliymiş cevaplamış...belliydide bir kadın vardır demedim arkadaslar ..telefonla lavaboya girmeler cıkmamalar mesajlaşıyorlarmış..yalnız kalmak istememeler..hep neden belliymiş..ama bilemedim..:KK43:

Merhaba 7 yılık evliyim 5 yaşında kızım var..2013 yılında kanser tedavisi gördüm..2014 yılında eşimin davranışlarında bir tuaflık vardı iş değişikliğine verdim hep..kavga ettğimiz zaman bosanmak istiyorsan mahkeme orda diye bağırıyordu..evet asıl olay 1 bucuk ay önce mesajındakı :KK43: suratla hayatında bir kadın oldugunu ögrendim..dökümanlar felan cıkardım kim oldugunu ögrendim...kendinden 8 yaş büyük dul 15 yaşında çocugu olan bir kadınmış..tabi ben ögrenince bıcak gibi kesti görüşmeyi..yalvar yakar ben ettim sen etme..bana bir şans ver diye..1 bucuk aydır hazmetye calışıp evliliğimi sürdürmeye bir şans vermeye calışıyorum..
buyuk ıhtımalle tedavı gordugunuz sırada ıster ıstemez esınızden uzaklaştıgınız ıcın , kı kanser agır bır hastalık hasta kadar yakınlarını etkıleyen bır tedavı surecı var,esınız ıstem dısı bır baskası ıle ılıskı ıcıne gırmıs olabılır. bır anlık duygu bunalımından dıyelım ...
tabı bu esınızın yaptıgını haklı cıkarmıyor!!!!!
ıyı ve kotu gunde bırlıkte herseye gogus gerebılmek ıcın evlenıyoruz ve es oluyoruz..
unutmak cok zor, kı kadınlar unutmaz!
bence unutmus gıbı yapıpta kendınıze acı cektırecegınıze bosanın daha ıyı...
tabı cocukta var ama siz bilirsiniz..

o dönem kontrolllerimin oldugu dönem..kadın baya bir mesaj atmış..demekki benımkıde meyilliymiş cevaplamış...belliydide bir kadın vardır demedim arkadaslar ..telefonla lavaboya girmeler cıkmamalar mesajlaşıyorlarmış..yalnız kalmak istememeler..hep neden belliymiş..ama bilemedim..:KK43:
Yani demek istedigim size en zor zamaninizda bunu yapan adama hicbir sekilde guvenemezsiniz. Bugun aldatir yarin baska birsey yapar ama kotu gununuzde elinizden tutmaz. Evlilik, es olmak dedigimiz sey kotu gunler icin degil midir?

siz tedavi olurken size bunu yapan birini nasıl affetmeye çalışıyorsunuz?
annem kanserle mücadele ederken çok zor zamanlar yaşadık..
neler hissettiğini neler yaşadığını az çok anlayabiliyorum..
rabbim yardımcın olsun.

Şu erkeklerin "benle ilgilenmedin bende başka kadına gittim" bahanesi, yalanı, uyduruğu, palavrası her neyse gerçekten çok komik sakil ve ağzının ortasına ıslak terlikle şak diye vurulası duruyor.
Bide hanimefendi kanser olmus o durumda nasil ilgilensin yani bu nasil bahanedir.

buyuk ıhtımalle tedavı gordugunuz sırada ıster ıstemez esınızden uzaklaştıgınız ıcın , kı kanser agır bır hastalık hasta kadar yakınlarını etkıleyen bır tedavı surecı var,esınız ıstem dısı bır baskası ıle ılıskı ıcıne gırmıs olabılır. bır anlık duygu bunalımından dıyelım ...
ıyı ve kotu gunde bırlıkte herseye gogus gerebılmek ıcın evlenıyoruz ve es oluyoruz..
bosanmakmı ve hazmetmekmı emin olun sizin gibi düşünüyorum bosanmak daha asil bir davranış ama 1 şans verip deneyecem..olmazsa yolumu ayıracam ..bana davranışları bu süreçde çok önemli...evlisin kadın sana ilgili davranmadı eyy adam sen kadına nasıl davrandı..diyorsun..hiç su götürür yanı yok haksız ..her tartısan bir sıgınacak liman mı bulacak sıgınmışya kadına

Bide hanimefendi kanser olmus o durumda nasil ilgilensin yani bu nasil bahanedir.
Bahane değil artık bu vefsızlık yahu.
Biz kadınlar niye "ayy kocam kanser oldu. Benle ilgilenemiyor. Dur hemen başka adamlara yazayım" demiyoruz.
Hastalık olmasa başka bahane bulur yine yapardı bence.

Sizde öyle olmaması gerektiğini savunmuşsunuz ama başta yazdıklarınız erkeklerin bahaneleri.
Ve asla dillendirilmemeli bile..
Hiçbir bahane aldatmayı haklı çıkarmaz..
Kanser olan bir kadın nasıl ilgilensin..
Eşi kanser olduğu için duygu bunalımı yaşayan eş eşini mutlu etmek için her çareyi araştırır, hastalığıyla ilgili herşeyi öğrenir.
Değil bir kadın gözü bişey görmez..

Bahane değil artık bu vefsızlık yahu.
Biz kadınlar niye "ayy kocam kanser oldu. Benle ilgilenemiyor. Dur hemen başka adamlara yazayım" demiyoruz.
Hastalık olmasa başka bahane bulur yine yapardı bence.
aynen katılıyorum sana bahane macera heyacan ikide seni seviyorum senin için ölüyorum çok yakışıklısın dediyse benımkinin egosunu kaldırmıştır.

bosanmakmı ve hazmetmekmı emin olun sizin gibi düşünüyorum bosanmak daha asil bir davranış ama 1 şans verip deneyecem..olmazsa yolumu ayıracam ..bana davranışları bu süreçde çok önemli...evlisin kadın sana ilgili davranmadı eyy adam sen kadına nasıl davrandı..diyorsun..hiç su götürür yanı yok haksız ..her tartısan bir sıgınacak liman mı bulacak sıgınmışya kadına[/Q
dusunuyorumda rollerı degıselım esınız rahatsız olsun, sız bır anlık bosluktan bır baskası ıle gorusmeye baslayın , ve esınız bunu ogrensın ne olur du? ne namussuzlugunuz kalırdı ne orospulugunuz, cocuklarınızı elınızden almaya kalkardı, sızı evden kovar, ustune alnınıza namussuz damgasını yapıstırır , sızı hemen bosardı..
erkek yapınca bır sans vereyım dememelı bu yuzden.
ısın ıcınde cocukta olsa , once kendınızı dusunmenız gerek bence....!!

Sizi bilemem ama ben oyum oyum oyarım adamı.Kusura bakmayın tedavi zamanında tamda ihtiyacınız varken böyle şeylerin olması çok kırıcı.
Siz belli ki affetmeye meyilli gibisiniz.

Sizi bilemem ama ben oyum oyum oyarım adamı.Kusura bakmayın tedavi zamanında tamda ihtiyacınız varken böyle şeylerin olması çok kırıcı.
Siz belli ki affetmeye meyilli gibisiniz.
oymakmı anasından emmigi süt burnundan geldi..çok kötü depremler yaşadık...çok kötüydü benım kararlılıgımı gördü ..pişmanım dedi..1 şans verip denemek mantıklı geldi..avukatımda öyle dedi..hastalığımda bu kadar yıkım yaşamadım..neydi acaba bu ilişkinin sonu benle devam kadınla aksama kadar görüşme eeee sonu ne olacaktı yakalamasaydım...

Ben olsam bende unutamazdim. Hele sen benimle ilgilenmedin diye başkasına baktim savunmasi yapan erkekten bence hersey beklenir. Ya yine 'yeterince' ilgilenemezseniz?

X