Eşim ve yaz tatili

Translate çevirisi gibi hikaye

Tatil isteyebilirsiniz , beraber kafa dinlemek farklı yerlerede güzel atmosfer yakalamak size iyi gelebilir , ama ayrı yaşayan birine bunu dayatamazsınız tatil tatil diye tutturmadan önce eşinizle aranızdaki sorunları çözmeniz gerekiyor. baskı uygulayarak adamı asla yumuşatmazsınız hele bide zaten sinirli stresli bir zamanda adama söylersen iyice sinirlenecek inada bindirip Zaten gitmez gitmeyi verin bu sene yada yalnız gidin siz veya blöf yapın biraz zaman geçince tek gidiyorum ben deyin. Biz 2 senedir tatile gitmiyoruz eşimle mesela çünkü borçlarımız var elimiz ferah olunca gideriz ucunda ölüm yok ..mental durumu zaten maddı yönden çöküşte olan eşime bunu yaşatamazdım çünkü tatilden süt dökmüş kedi gibi parasız döneceğiz varsın sonra olsun.

O zaman kendi tatilinize kendiniz gidin.
7 ay herşeyi ayırıp(evleri bile)tatile illaki beraber gidelim demeniz tuhaf.

Ayrı yaşadığım adam ne münasebet benim hayatıma karışıyor bu arada hani 1 ay neyse de 7 ay olmuş boşanın gitsin al paranı gezeceksen gez tozacaksan toz hala neden izin alıyorsun.
Çalışıyorsun kendi paranı kazanıyorsun al tatilini biletine kendine o da isterse kendi bütçesiyle katılsın ya da katılmasın.
Nasıl evlilik bu anlamadım çok saçma

“Sen tatile gidemiyorsan borç yüzünden ben tek kişilik bakıyorum o zaman tatile” derim. Bu tamamen eşinin tavrıyla alakalı. Artis artis konuşmasın.
Borçlar yüzünden gitmek istemeyebilir ama gelir sana güzelce anlatır. “Bu sene biraz diş sıksak sen de bana uysan olur mu?” Falan diye o zaman amenna. Ama öyle ben dedim öyle olacak şeklimde konuşursa öyle cevap alır

eşinin konuşma tarzı çok rahatsız edici baştan bu bir. İkincisi de ikinizde çalışıp didiniyorsanız, bu ülkenin güzel kıyılarında 1 hafta denize girip tatil yapmak en doğal hakkınız.

Ya bu Türkçe'nin günahı ne arkadasim, anadili olan da yazamiyor, ogretmen olan da yazamiyor. Bilmiyorsaniz bir zahmet acin iki sayfa kitap okuyun yahu, ayip artik bu kadari da.

Ayrica 7 aydir ayri yasadigin adamla tatile gitmek kadar sacma bir fikir daha yok, Allah akil fikir versin.

Eşinin ne borcu var? Ayrı kaldığınız dönemde neden bu kadar borç yapmış? İşin içine sen ben girince olmuyor malesef.

Çok ilginç 2 senedir bütün mesajlarda çok kelimesi çök olarak yazılmış otomatik düzeltme de olamaz hiçbir telefon çoku çök diye düzeltmez.

Çök esma çök geldi aklima okurken
allahtan çök yazmış ya çük yazsaydı
kk'nın çüklü konuları diye tarihe geçerdi
düşünsenize eşinizden/sevgilinizden mesaj geliyor, "seni çük özledim" diye ...
bu arada ben kadıncağızın mesajından da yorumlarından da hiçbişey anlamadım
ama çök görünce de dayanamıyorum arkadaş

Yani bunca keşmekeşin içinde tek sorun tatil mi cidden?

Kendi kiranızı kendiniz ödüyorsunuz, kendi paranızla geçiniyorsunuz e ozaman kendi tatilinizede kendi paranızla gidin. Kimseye muhtaç değilsiniz ki ..

Ayrı yaşayıp tatile birlikte gitme planı yapmak, beynim yandı

Ekonominiz de ayrı zaten ayrı yaşıyormuşsunuz neden tatili karşılamasını ya da sizinle gitmesini bekliyorsunuz pek anlayamadım. Adam borcum var gidemem demiş. Sizin borcunuz yok, tatil için birikim yapmışsınız. Söyle bakınca yapılacak şey basit, birikiminize göre kendi başınıza tatile gideceksiniz. Siz tatili karsilayamayacaginiz için mi eşiniz de dahil olsun istiyorsunuz?

Bireysel takılıyorsunuz sanırım maddi konularda."Onun borcu","ben de destek olurum " filan.Zaten normalde giderleri paylaşmıyor musunuz?
Siz kendi kazancınızı ihtiyaç duyduğunuz yerlerde mi paylaşıyorsunuz (destek oluyorsunuz)

7 ay ayrı yaşayıp dert edindiğiniz şey tatil mi?neyse yaşam şeklinizi geçiyorum, en kötü tatil 1 hafta 50 bine yaķin..madem adamın borçları varmış,borcu da beni ilgilendirmiyor diyorsunuz adam nasıl tatil yapsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…