Eşim ve uyku arası cinselliğimiz

Aferdersinde bosalmiyorda esiniz
Sonu nasil bitiyor napiyor işin sonunda b cok cok pardon da

İşte ilginç olanda o işi bitmiyor sadece birleşme oluyor ve boşalma genellikle olmuyor uykuya devam ediyor. Eğer boşalma olsa bilerek yapıyor diyebilirim ama yok.

Erkeklerde olur esinde cisi geldigi zaman tutuyor uyku agir bastigindan ve her sefer olmasada erekte oldugu icinde iliskiye zorluyor kendini yada siz bakiyorsunuz erekte esiniz ( uykudada yapabilirsiniz mumkun) iliskiye giriyorsunuz baska alternatif gelmiyor aklima biz butur yasanmislardan yorum yapiyoruz bilimsel degil dr dogrusu soyler

Senin bu durumun
bir iyi yönu var birde kotu

iyisi su
sürekli vucudun cinsellik yasiyor buda pozitif vucud saglina uzun yasama katki saglar
kotusu su eger gece iliski yasadigin icin gunduz gusletmen gerek etmezde devam ettiğinde

yarin cocugun oldugunda gusulsuz emzirdiginden dolay
Allah muhafa ceheneme gidersin.
cocugunda hayirli evlat olmaz kardesim ..

Acizane kardes tavsiyesi dinlersin yada bosverirsin .

dr gorunun ikinizde

Son olarak birlesme nasil sona eriyor bosalma olmadan

Ben ilişki sırasında fark ediyorum ama sonradan idrak ediyorum eşim uyuyor genellikle yani bir sonuca bağlanmıyor. İlişki başıyor gel gitler oluyor sonra eşim uyumaya devam ediyor. Sonuç çoğu zaman olmuyor sonuca bağlandığında ben zaten fark ediyorum.

Buna şöyle örnek vereyım saat 3 4 gibi nasıl olduysa bızde esımle yakınlastık ve benım gozum yarı acık onunda öyle ama bırlıkte olduk ama dedıgınız gıbı sabah kalkınca rüya gibi geldi bize :) ki ilk defa uykudayken yarı uyanık sekılde boyle bırsey yasadık sızıde eger uykunuzun en derın saatınde bu durumlar oluyorsa hatırlamamak degılde ruya gıbı gelmesı bana göre normal.

O zaman Ayetel Kürsüyü yedi kere okumadan yatmayin. Psikolojik oldugunu cok sanmiyorum.
Size bekarken olurmuydu boyle birsey mast yapmissinizdir illaki onu da hatirlamadiginiz olur muydu?
Eger bekarken yoksa böyle birsey sorun eşinizde bence. Sizidr etkiliyor olabilir. Doga üstü bir sey var aranizda bilemem ben. Rüyalanir gibi iliskiye girmeniz normal degil.

"Yarası olan" vs bakin bunlar cok kötü kelimeler. Size artık cevap dahi vermeyeceğim. Çok saygınızsınız.

Bende uyurken eşime saldırıyormusûm senelerdir sonunda uyanıyorum ne yaptın sen diyorum eşim bazen inanıyor bazen numara yaptığımı zannediyor ben bu konuyu takip edicem uyurken soyundugum çok oluyor bir rahatsızlık mı yoksa

Benim eşimde böyle bi adam ve bence mükemmel bi durum bu bi çok kadın hasret eş ilgisine sen neden dert ettin anlam veremedim. Not: ben geç uyuyan bi insanım o yüzden herşeyin farkında oluyorum merak etme uykuda gibi oluyosunuz ama aslında bilinç açık oluyo hatta diyalog bile kuruluyo sadece birliktelik sonrası geri uykuya sızdığınız için hatırlamıyosunuz

Yani uyku sirasinda esimin uyanip gecenin bir vakti birlikte oldugumuz cok oldu. Ama hatırlamamak enteresanmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…