Eşim ve uyku arası cinselliğimiz

Bendede oluyordu ama nasıl başlıo bilmiom uyurkwn rüya gibi oluyo sonrasında uyanıyordum evliykende oluodu. Sevgilimlede oluyodu demekki bende bi sıkıntı var. Uyurken sevişmeye başlıyormuşum anlamadan. Öyle dedi sevglim sen başlaıon bende uyanıksın sanıyorım diodu

Bu yaşıma geldim böyle enteresan bi durum daha duymadım. Yanlış anladım zannedip 2kez okudum. Gözümde canlandırayım dedim onu da yapamadım. Bizim yapamadığımızı sen yaptığını iddia ediyorsun. Çok merak ettim nasıl olduğunu çözen, bi zahmet site kuralları çerçevesinde anlatsa.

Bu bir tür rahatsızlık, googledan sexsomnia yazarsanız biraz bılgiye ulaşırsınız.
Gusul konusunda yazan arkadaşlar var , durumu fark ediyoruz diyor uyanınca abdest alıyorlardır muhakkak.
Sıkı sıkı giyinmek belki işe yarar

Uyku arası cinsellik olabiliyor,erkekler uykularında erekte olabiliyor daa hatirlamamak imkansız canım...malum temizlik işlerini uyanmadan nasıl yapacaksınız ki?duş almıyor musunuz?

Sexsomnia, yani uykuda seks, kişinin uyku esnasında cinsel ilişkiye girmesidir. Uyku esnasında kişinin cinsel ilişki isteği, masturbasyon ve partneri ile bilinçsizce ilişkiye girme isteği olarak tanımlanabilir..

Çok ilginç gerçekten uyurken nasıl aklınıza geliyor. Ben uyurken asla istemem. Uykumun bölünmesini hiç sevmem çünkü. Uyanıkken yaptığınız yetmiyor mu ki.

Çok ilginç gerçekten uyurken nasıl aklınıza geliyor. Ben uyurken asla istemem. Uykumun bölünmesini hiç sevmem çünkü. Uyanıkken yaptığınız yetmiyor mu ki.
uyurken aktif hale geçen bazı hormonlardan dolayı cinsellik ihtiyacı artabiliyor o dönemde

Uzun süre yapılmadığında olabilir de uyanıkken yaptıktan sonra tekrar uyurken istemek ilginç geldi. Uyurken eşim sarılıp istese karşılık vermem ben

O durum bizde de oldu bir kaç defa uyurken ereksiyon oluyor ya tam o ara oluyor ama güzel de oluyor

Bence siz birbirinizden başkasıyla bi yatakta yatmayın. Çocuğunuzu bile almayın yanınıza mümkünse. Uyurken ne alaka ya.. Bence bu bi hastalık. Cunku iki tarafında uykuda olması çok tuhaf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…