Eşim Ve Takılan Altınların Kimin Hesabına Yatacağı Konusu :(

Artık çok geç o huzur bi kere bozuldu,ben en başdan dedim konu sahibine atıcaksın önüne benim gibi diye ne hali varsa Görsün noldu benim eşim çarçur etti gitti gelmez geri yine bu konu üzdü beni.

Artık çok geç o huzur bi kere bozuldu,ben en başdan dedim konu sahibine atıcaksın önüne benim gibi diye ne hali varsa Görsün noldu benim eşim çarçur etti gitti gelmez geri yine bu konu üzdü beni.
Altinlarimi iki gun takabildim .. gerci oldum olasi altini sevmem yani.. takmasinida sevmem.. ama basima gelecekleri hissetmistim .. kesin alirlar elimden demistim bagri iki gun takayim dedim .. ve oylede oldu suphelerim dogru cikti .. aldilar caldilar cirptilar sattilar.. hatta annemin bana takmis olduklarina bile goz diktiler.. bu onlarin ayibi, onlarin yemis olduklari kul hakki.. Allah'a havale ettim.. inanirmisin kv saraftan bana set takimi almadan cikti.. ve tuttu gosteris amacli baskasinin set takimini takti bana.. nereden geldigi belli olmayan bir set takimi.. yine agzimi acmadim.. canim babamda sirf icimde kalmasin diye bana altin bilenzik almak istedi onu bile red ettim.. babama tutupta altin bilenzik aldiramam sonucta.. ama gercek olan birsey var o altinlara, mehire kimse dokunamaz kul hakki hic birseye benzemez .. kadinin hakkidir.. konu sahibinin haklilik payi cok yuksek bu konuda.. ama surekli ayni konuyu acmasi yanlis..

Evliliğe iğrenç bir başlangıç. 15 günlük evlisin ve "ne olacaği belli olmaz" diyip para düşünüyorsunuz. Ben sevdiğim adamla evlenicem, daha 15 gün geçmişken boşanma ihtimalini aklimdan geçiricem? Kendimi paralarim. Boşansam o paralar umrumda olmaz..

Bence kendinize gelin. Tavirlariniz hiç hoş değil. Benim hesabima yatsin diye konuyu siz açip, yine siz üstelemişsiniz. Eşinizin yerinde olsam ben de inadima kendi hesabima yatirirdim. Ki sizin en başta demeniz gereken de ortak hesap olmaliydi. Anlaşilan evliliğin gelin olmaktan ibaret olmadiğini, paylaşmak olduğunu anlamaniz için çok yol katetmeniz gerekecek. Kolay gelsin..

Altinlari niye bozdurdunki ihtiyacin yoksa altin olarak birek saydiniz.benim eşimmbir kez olsun altin kimin üstpne para kimin üstpne yazirilcak demedi elime saydi hepsini kasa actim koydum hepsibi satsam haberi bile olmaz sormaz bile. Mehirirde siz söylersniz kayinbaban niye demis anlamdim orasinida... para cabuk harcanir o yuzden altin ihtiyac olmadigi sürece bozdurlmasin bir erkek hic yakisir bir tavir degil altinlara göz dikmek☺☺☺

Sanki altin icin evlendiniz☺☺☺ altinlar benim kasamda ama esimede anahar verdim paralarimizda ortak hesapte bizde sen ben yoktur niye evlendiniz madem sacma ..

Sizde hic agzinizi acmadiniz icin bu muameleyi gördünüz kusura bakma herseyede eyvallah denilmez...

Benim eşim hepsini bana verdi ben senin hesabinda olsun dedim oda ne farkeder sende dursun dedi ,duruyo öyle yani bence bi önemi yok bunun,bebegimiz icin yatırım oldu ..

Ilginc bizim tüm takilar bu şehirde kimsesi olmadığı için k.babamın taktiği hariç benim çevreden geldi. 3 gun sonra falan gittik bozdurduk nakit de bir borcu hafifletmek için kullandık. Eşimin çok önceden olan bir borcu hiç hesap kitap derdine düşmedim. .sanırım biraz guvensizsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…