Altin adeti kalksa varya cok iyi olacak.. evlendim karsi tarafdan hic birsey talep etmedim hatta mehirin ne oldugunu bilmediklerini iddia ettiler onada eyvallah dedim.. gittiler nerede dandik seyler varsa onu taktilar bana.. agzimi bile acmadim.. evlendik dugun gecesi takilan takilari kv ve kizi aldi goturdu.. uc gun sonra onume serdi kv .. bilenzigimin bir tanesinide aldi.. sonra olan oldu bu kez elimden altinlarimin hepsini aldilar.. caldilar bozdurdular yediler.. ve bu konuyla ilgili eski esimin kafasini utulemedim.. sadece altinlarim nerede dedim kivirdi onada eyvallah dedim.. Allah biliyo zaten kimin kul hakki canavari oldugunu.. eee ne oldu bosandim altinlar icinmi bosandim hayir tabikide.. mahkemede altin esya bile talep etmedim.. nafaka ve tazminat haric.. Siz simdiden altin altin derseniz hooo hoo tamam altinlar sizin hakkiniz ama surekli bu konuyu guncelleyip hata yapiyorsunuz bence.. ztn onlar sizin esinizin hak payi yok bu altinlarda, dugunde takilanlar ortak ama senin mehirin, ve kisisel altinlarin sana aittir ztn.. dokunursada kendisi bilir kul hakkina girmis olur.. ama bu altin meselesinin huzuru bozmamasi lagzim ya..