Eşim ve sosyal medya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşinizde bir sorun olduğunu düşünmüyorum ama siz tuhafsınız bence. Sosyal medya niye bu kadar önemli? Neden siz ilk kavgada eşinizle olan fotoğraflarınızı kaldırdınız, neden ona da kaldır diye baskı yaptınız?
Kendinizi ifade etme şekliniz sosyal medya olmamalı, çok garip bu.

çocuk gibi küstüm al misketlerini ver misketlerimi.

Çağımız malûm, teknoloji çağı ama kimisi çok aktif kullanır kimisi hiç paylaşım yapmaz, ara sıra bakıp geçer.

Eşiniz aktif kullanıcıysa, bol paylaşım yapıp uzun zaman geçiriyorsa fotoğraflarınızı paylaşmaması tuhaf bence de ama öylesine bakıp geçtiği umursamadığı bir yerse gayet normal bence.
Nadir girer

Ay canım öyle degil yaa sadece profil de watsaptta olsa yeterli yani yoksa kocamı kıskandığım dan falan değil
Ben kıskanıyorsun demedim ki. Gereksiz birşey olduğunu söyledim sadece ,böyle ufak şeylerle yıpratmayın ilişkinizi

Ne cımbızı ya koca bir konunuz var öyle.
Konum yok muuu dedim sosyal medya ya bağladınız tabiki de gittiğim yerde fotomu paylaşacagim 5 günlük tatilde neden 3 gün aynı kıyafeti giyeyim benim de öyle kıyafet takıntım var giymem aynı şeyi üst üste tatilde eski kıyafetlerimi hiç giymem eşimle sevgiliyken de her buluşmada yeni kıyafet alırdım tarz meselesi benimde böyle bağımlılığım var imkanım var yapıyorum sizene ki dert mi oldu

Ne kadar küçük şeylerden problem çıkarıyorsunuz ya. 9 yıllık evliyim ne eşim ne ben bir kere bile birbirimizi profil yapmadık. Neredeyse çoğu arkadasiminda ya çocuğu var ya da kendisi. Sizde her tartışmada fotoğraf kaldırmayın çok komik oluyor hemen anlaşılıyor zaten kavga edildiği ne gerek var

Konum yok muuu dedim sosyal medya ya bağladınız tabiki de gittiğim yerde fotomu paylaşacagim 5 günlük tatilde neden 3 gün aynı kıyafeti giyeyim benim de öyle kıyafet takıntım var giymem aynı şeyi üst üste tatilde eski kıyafetlerimi hiç giymem eşimle sevgiliyken de her buluşmada yeni kıyafet alırdım tarz meselesi benimde böyle bağımlılığım var imkanım var yapıyorum sizene ki dert mi oldu
Hayır sizin sosyal medya takıntınız var. Görsünler, desinler. El gördümlük yaşadığınız için bana dert olduğu fikrine kapıldınız mesela. Oysa ki sizin markete dahi giderken yeni kıyafet giymenizin benim hayatıma herhangi bir etkisi yok. Kendinizi bu kadar önemsemeyin. Elalemi de. Saniyelik yer kaplıyorsunuz hafızalarda, bi kaydırma ile sizin o emekler yalan olup gidiyor.

Eşimle sadece bir tane storymiz vardır o da evli olduğum belli olsun diye başka hiçbir şey paylaşmadım kendisi sosyal medyada kullanmaz ben baya aktifim 😅 hiç sevmem paylaşmayı öyle ..
Hele de Whatsapp profili 😳 ne o koysun ne ben bireysel bir iletişim yeri orası bana kalırsa profil fotosu hayatta yapmam ya 😄
Başta sil diye baskı yapmışsınız silmiş daha paylaşmaz hiç beklemeyin erkeklerin damarına basmamak lazım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X