- 21 Kasım 2017
- 27.568
- 120.542
- Konu Sahibi sternoklavikular
HahahahahahhsjshdjshCımbızlaaa çek içindenn.. Ben bi giydiğimi bir dhaa giymem hele hele tatilde hiç giymem sen 1 tişörtle bir yazı geçiriyorsan banane
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HahahahahahhsjshdjshCımbızlaaa çek içindenn.. Ben bi giydiğimi bir dhaa giymem hele hele tatilde hiç giymem sen 1 tişörtle bir yazı geçiriyorsan banane
Eşinizde bir sorun olduğunu düşünmüyorum ama siz tuhafsınız bence. Sosyal medya niye bu kadar önemli? Neden siz ilk kavgada eşinizle olan fotoğraflarınızı kaldırdınız, neden ona da kaldır diye baskı yaptınız?
Kendinizi ifade etme şekliniz sosyal medya olmamalı, çok garip bu.
aynen en zeki sensin sorduğun sorudan zaten anlaşılıyor valla acıyorum yaAsıl Sorun zaten orda zekanın sana yetmesi :) toplumsal IQ seviyesinin altında kaldığı için biz zorluk çekiyoruz canommmmm
Nadir girerÇağımız malûm, teknoloji çağı ama kimisi çok aktif kullanır kimisi hiç paylaşım yapmaz, ara sıra bakıp geçer.
Eşiniz aktif kullanıcıysa, bol paylaşım yapıp uzun zaman geçiriyorsa fotoğraflarınızı paylaşmaması tuhaf bence de ama öylesine bakıp geçtiği umursamadığı bir yerse gayet normal bence.
Ben kıskanıyorsun demedim ki. Gereksiz birşey olduğunu söyledim sadece ,böyle ufak şeylerle yıpratmayın ilişkiniziAy canım öyle degil yaa sadece profil de watsaptta olsa yeterli yani yoksa kocamı kıskandığım dan falan değil
Sevgi bağı
Bende bana acimana çok acidimaynen en zeki sensin sorduğun sorudan zaten anlaşılıyor valla acıyorum ya
Cımbızlaaa çek içindenn.. Ben bi giydiğimi bir dhaa giymem hele hele tatilde hiç giymem sen 1 tişörtle bir yazı geçiriyorsan banane
Senin için söylemediğim geneli böyle düşünüyor ya kıskandı falan diye öyle birşey yok aslında demek içn yazdmBen kıskanıyorsun demedim ki. Gereksiz birşey olduğunu söyledim sadece ,böyle ufak şeylerle yıpratmayın ilişkinizi
Sen onlara bakma. Dalga geçeçek konu ararlar oda senin konuya denk geldi.Senin için söylemediğim geneli böyle düşünüyor ya kıskandı falan diye öyle birşey yok aslında demek içn yazdm
Ne cımbızı ya koca bir konunuz var öyle. Kepçedir o.Cımbızlaaa çek içindenn.. Ben bi giydiğimi bir dhaa giymem hele hele tatilde hiç giymem sen 1 tişörtle bir yazı geçiriyorsan banane
Desinler' e yaşayınca öyle oluyor.adam evde ya zaten. her akşam görüyorsun sosyal medya dibinde yaşayan insana sevgi bağı gösterme yeri mi?
Konum yok muuu dedim sosyal medya ya bağladınız tabiki de gittiğim yerde fotomu paylaşacagim 5 günlük tatilde neden 3 gün aynı kıyafeti giyeyim benim de öyle kıyafet takıntım var giymem aynı şeyi üst üste tatilde eski kıyafetlerimi hiç giymem eşimle sevgiliyken de her buluşmada yeni kıyafet alırdım tarz meselesi benimde böyle bağımlılığım var imkanım var yapıyorum sizene ki dert mi olduNe cımbızı ya koca bir konunuz var öyle.
Çoğu öyle boş insanSen onlara bakma. Dalga geçeçek konu ararlar oda senin konuya denk geldi.
He he de geç
Hayır sizin sosyal medya takıntınız var. Görsünler, desinler. El gördümlük yaşadığınız için bana dert olduğu fikrine kapıldınız mesela. Oysa ki sizin markete dahi giderken yeni kıyafet giymenizin benim hayatıma herhangi bir etkisi yok. Kendinizi bu kadar önemsemeyin. Elalemi de. Saniyelik yer kaplıyorsunuz hafızalarda, bi kaydırma ile sizin o emekler yalan olup gidiyor.Konum yok muuu dedim sosyal medya ya bağladınız tabiki de gittiğim yerde fotomu paylaşacagim 5 günlük tatilde neden 3 gün aynı kıyafeti giyeyim benim de öyle kıyafet takıntım var giymem aynı şeyi üst üste tatilde eski kıyafetlerimi hiç giymem eşimle sevgiliyken de her buluşmada yeni kıyafet alırdım tarz meselesi benimde böyle bağımlılığım var imkanım var yapıyorum sizene ki dert mi oldu
Neyden?Ay canım öyle degil yaa sadece profil de watsaptta olsa yeterli yani yoksa kocamı kıskandığım dan falan değil
Niye kaçırdınız çiçeemi?konularınıza baktım inceleme şansım oldu sizinkini gördüm hey maşşalahhh neyse
HmmmSevgi bağı