Eşim ve sosyal medya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşin doğru yapıyor. Dışarıda el ele değil misiniz? Neden sosyal medyada ifşa olasınız. Gerekli mi?

Artık sosyal medyaya koyulan fotoların ne amaçla kullanılacağı da belli değil. Bir fotoğrafla ses ekleyip ağız hareketlwri ile konuşturabilirsiniz.
Teşekkürler farklı bir bakış açısı

Uff sizinde bu her üyeye çalışmıyor musunuz diye sorularınız bayıyor artık sanki biz cahiliz siz profsunuz edalariyla çalışmıyor musunuz? Hı çalışıyorum devlet memuruyum oldu mu
çünkü çok saçma konular görüyorum ve cahilce boş insan işi bayılıyorsan açmasaydın konuyu nerde devlet memurusuz evin içinde mi 😁😁😁

Hanımlar herkese merhaba bu sorun artık benim için büyük bir dert olmaya başladı sorun ne derseniz eşimle ilk evlendiğimiz zaman profil resmi de yaptı fotoğrafta paylaştı ama sonrasında ben kavga edip resimlerimizi kaldırdım ondan da 2 gün boyunca kaldırması yönünde baskı yaptım en son dayanamadi kaldırdı ve snra biz barıştık ben tekrardan resmimizi koydum o günden sonra eşim koymadı yanlış anlaşılır kavga ettiğimiz belli olur dedi ilerde koyarım dedi şimdi ise hiç koymuyor kendi resmi de yok manzara resmi var beraber foto da paylaşmıyor çalıştığı yerde çoğunluk erkek var niye miler benim eşime baksın diyor açıklaması bu ben istemiyorum diyor ısrarlarima rağmen koymadı paylaşmadı ben kaldırınca da anında beraber resmimizi koyuyor Bi kez olsn beraber fotomuzu paylaşmadı milletin işi yok banami baksın normal mi bu anormal mi

Eşi bekar olarak sosyal medyada takılmaya devam ederse kocana asılan çok olur :KK43: Ne yap et fotoğraf koydur eşine. Bu zamanda koca bulmak kolay mı?

Eşi bekar olarak sosyal medyada takılmaya devam ederse kocana asılan çok olur :KK43: Ne yap et fotoğraf koydur eşine. Bu zamanda koca bulmak kolay mı?
He darısı sana inşallah
Mart gelmeden 😂😂

Eşinizde bir sorun olduğunu düşünmüyorum ama siz tuhafsınız bence. Sosyal medya niye bu kadar önemli? Neden siz ilk kavgada eşinizle olan fotoğraflarınızı kaldırdınız, neden ona da kaldır diye baskı yaptınız?
Kendinizi ifade etme şekliniz sosyal medya olmamalı, çok garip bu.
Kendisi gitmeden önce istediği gibi kıyafet alışverişi yapamadığı ve hergün farklı kombinle fotoğraf paylasamayacaği için tatil süresini kısıtlamayı düşünecek kadar sosyal medya merkezli yaşayan biri. 🙃

benim zekam bana gayet yetiyor ama sızın fazlasıyla ihtiyacınız olduğu bir gerçek acıdım kız ,kocooom resmimizi koymoyooo zeka yaşıda önemli tabi
Asıl Sorun zaten orda zekanın sana yetmesi :) toplumsal IQ seviyesinin altında kaldığı için biz zorluk çekiyoruz canommmmm

Kendisi gitmeden önce istediği gibi kıyafet alışverişi yapamadığı ve hergün farklı kombinle fotoğraf paylasamayacaği için tatil süresini kısıtlamayı düşünecek kadar sosyal medya merkezli yaşayan biri. 🙃
Cımbızlaaa çek içindenn.. Ben bi giydiğimi bir dhaa giymem hele hele tatilde hiç giymem sen 1 tişörtle bir yazı geçiriyorsan banane

Hanımlar herkese merhaba bu sorun artık benim için büyük bir dert olmaya başladı sorun ne derseniz eşimle ilk evlendiğimiz zaman profil resmi de yaptı fotoğrafta paylaştı ama sonrasında ben kavga edip resimlerimizi kaldırdım ondan da 2 gün boyunca kaldırması yönünde baskı yaptım en son dayanamadi kaldırdı ve snra biz barıştık ben tekrardan resmimizi koydum o günden sonra eşim koymadı yanlış anlaşılır kavga ettiğimiz belli olur dedi ilerde koyarım dedi şimdi ise hiç koymuyor kendi resmi de yok manzara resmi var beraber foto da paylaşmıyor çalıştığı yerde çoğunluk erkek var niye miler benim eşime baksın diyor açıklaması bu ben istemiyorum diyor ısrarlarima rağmen koymadı paylaşmadı ben kaldırınca da anında beraber resmimizi koyuyor Bi kez olsn beraber fotomuzu paylaşmadı milletin işi yok banami baksın normal mi bu anormal mi
Çağımız malûm, teknoloji çağı ama kimisi çok aktif kullanır kimisi hiç paylaşım yapmaz, ara sıra bakıp geçer.

Eşiniz aktif kullanıcıysa, bol paylaşım yapıp uzun zaman geçiriyorsa fotoğraflarınızı paylaşmaması tuhaf bence de ama öylesine bakıp geçtiği umursamadığı bir yerse gayet normal bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X