• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve para takintisi

Yanı öyle Bı durum degil bizimki. İlk başta rızası vardı. Eskiden boyle değildi. Doğuda iken. Batı'ya geldik is değişti. Anne babalar çocuğum baba baksın diye büyütmez tamam ama kv de de aynısını yapıyor. Kayınpeder olunce çocuklarım bana baksın hep.surekli benle ilgilensinler. Herşeyini çocukları yapar. Yemeğini bile. Bu sa Bı nevi duygu somurusudur. Olay nereye geldi dieceksiniz ama anne babalar karşılık beklemeden çocuklarını büyütmeleri gerekir.
Tabiki oyle yani iki durum da yanlis bence.anliyorum sizin aileniz yardm etmek istiyorsunuz ama onceliginiz kendi yuvaniz olmali. Ben daha cok ailenizin kabuletmesine sasirdim.

Esinizden gizli sakli bi sey yapmaniz uygun degil ama sartlar onu gerektiriyorsa yapin ufak tefek. Yalniz evliliginizi sikintiya sokmadan. Esinizin ailesine bisey yapildiginda da ayni sey gecerli. Ortak anlayis lazim. Butceleri basta cok birleştirmemek gerekir. Kendinize her ay bi parca birakirsaniz ailenize giden para goze boyle gozukmez.

Sorun orda iste. Kv emekli maaşı var. Oğluma filan veriyor. Eşim ailemden de aynısını bekliyor. Ama ailemin durumu malum. Bir emekli maaşı. Bir de evde kızkardeşim var çalışmıyor. Ona da bakıyorlar. Mesele uzun yanı .
Forumda bu konu ile ilgili bir çok yazı var. Genelde erkeklerin ailelerine para göndermesinden bayanlar yakınıyor, sizin durum ise tam tersi. Ailenize yardımda bulunmak istemeniz güzel fakat aynı şekilde eşiniz kendi ailesine yardımda bulunsa tepkiniz tabi göndermelisin şeklinde mi olurdu acaba ?

Forumda bu konu ile ilgili bir çok yazı var. Genelde erkeklerin ailelerine para göndermesinden bayanlar yakınıyor, sizin durum ise tam tersi. Ailenize yardımda bulunmak istemeniz güzel fakat aynı şekilde eşiniz kendi ailesine yardımda bulunsa tepkiniz tabi göndermelisin şeklinde mi olurdu acaba ?
eşim daha önce göndermişti annesine evini taşırken baya bi. ama sonra verdi baya bi zaman sonra. ben hiç sözünü etmedim.şöyle bi durum da var kv de de bizde gelip 6-7 ay kalıyor. eşim bana sormadan gelcek diyor. kayınpeder vefat etti. aynı kapıya çıkmıyor mu. o şekilde de yardım edilmiş oluyor. ki benim ailem elinde olsa çok yardım yapar. ama ihtiyacımız yok. taşındığımız ile geleli arabayı değişti, ev aldık. adamın gözü doymuyor. ben boşanırsam maddi zorluk neymiş sıkıntısını o zaman görecek.

Back