- 11 Şubat 2023
- 7.663
- 14.253
Bir replik vardı herşeyi birlikte mi yapalım g.tle don gibi insanı bazen donu da sıkıyor ,çıkartıp donsuz dolasiyorsun diyeAy buna çok güldüm. Yaşayın:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir replik vardı herşeyi birlikte mi yapalım g.tle don gibi insanı bazen donu da sıkıyor ,çıkartıp donsuz dolasiyorsun diyeAy buna çok güldüm. Yaşayın:)
İnanır mısınız ben burc konusunda feci derecede bilgi sahibiyim bu konulara her zaman merakım vardı hatta bilirsiniz evlilikte 7.ev konusunda bile uyumlu çıkmamiza çok mutlu olmuştum ben balık o oglakburcu yay olsa anlardım madem evliliğin yükünü kaldıramıor o zaman evlenemyecekti .
Adam evliliğin yükünü gayet de kaldırıyor. Konu sahibi bebeğe çok iyi bakabildiğini söylemiş. Ayrıca tüm yazı birlikte geçirmişler haftasonlarını falan. Daha napsın adam? (Uzun zamandır ilk kez koca savundum )burcu yay olsa anlardım madem evliliğin yükünü kaldıramıor o zaman evlenemyecekti .
O zaman balik burcu olan benHah işte yükselen yengeç oğlak yani ben askdkfkfk. Bakın bu insanlar bazen kendinden bile bıkıp yalnız kalmak ister çok normal
Sizin ve eşinizin ayrı ayrı kendisine ayırdığı vakit olmalı bence. Mesela ben cumartesi günü dışarı çıkıyorsam pazar gününü eşim kendisine ayırıyor. Ben dışarıdayken eşim kızımızla ilgileniyor. İkimize de çok iyi geliyor.Peki sizce suan nasıl bir yol izlemeliyim
Evliliğin yükü her zaman birlikte olmak mı ? Ev işlerine yardımcı, eşine karşı sorumluluklarını yerine getiriyor, bir anne gibi çocuğuyla ilgileniyor .. kaldiramadigi yük nerde ?burcu yay olsa anlardım madem evliliğin yükünü kaldıramıor o zaman evlenemyecekti .
Sizden ve evlilikten sıkılmasını istemiyorsaniz adama özel alan tanıyın, kendinize de. Ben de evlendiğinde beri özgür bir alanım olsun isteyen biriyim yoksa gergin sinirli bir insana dönüyorum çünkü yapı olarak dışa dönük, kalabalık ortam seven, arkadaşlarla gorusmeyi seven biriyim. Engellense gerilir ve mutsuz olurum yani. Siz de kendinize başka bir etkinlik alanı bulmaya çalışın. Geçmez böyle hayatBenzemesini istemiyorum aslında sadece uzun süre ayrı şehirlerde yaşadıktan sonra nihayet evlenip bir araya geldik yani benden veya evlilikten sıkıldığını düşünüyorum o böyle konuşunca buna üzülüyorum
Sizin ve eşinizin ayrı ayrı kendisine ayırdığı vakit olmalı bence. Mesela ben cumartesi günü dışarı çıkıyorsam pazar gününü eşim kendisine ayırıyor. Ben dışarıdayken eşim kızımızla ilgileniyor. İkimize de çok iyi geliyor.
Tesekkur ederim sizce neler yapabilirimSizden ve evlilikten sıkılmasını istemiyorsaniz adama özel alan tanıyın, kendinize de. Ben de evlendiğinde beri özgür bir alanım olsun isteyen biriyim yoksa gergin sinirli bir insana dönüyorum çünkü yapı olarak dışa dönük, kalabalık ortam seven, arkadaşlarla gorusmeyi seven biriyim. Engellense gerilir ve mutsuz olurum yani. Siz de kendinize başka bir etkinlik alanı bulmaya çalışın. Geçmez böyle hayat
Galiba eşim de sizin gibi hissediyor ben de onu anlayamıyorum
Ne kadar da eşime benzeyen bir yapınız varBen yalnızlığı çok severim, evde yalnız kalamıyorsam dışarı çıkarım illa, ayrıca evde beraber dışarıda beraber sıkıyor beni. Evde bile ayrı odaya geçer bir süre vakit geçiririm.
Galiba eşim de sizin gibi hissediyor ben de onu anlayamıyorum
Hayir kişisel algılamam tesekkur ederim yorumunuz için peki sizce suan bunu nasıl sağlayabilirim
Bunalmaktalar ne alakası var? Bence de herkesin kişisel alanı olmalı bende eşim hariç arkadaşlarımla görüştüğüm ve bu bana çok iyi gelir. Siz sevmiyorsunuz diye eşinizde aynı olmak zorunda değil kiKızlar merhaba. 10 yıldır tanışıyoruz 6 senedir sevgiliyiz 2 senelik evliyiz. 1 kızımız var 1 yaşında suan . Bebek konusunda ikimizde evlendikten sonra hemen olmasını istedik yani bize supriz olmadı ve korunmadik bilinçli yaptık. Eşimle yaşadığım sorun sürekli özgürlük ve kişisel alan konusunda evlendiğimizden beri birbirimiz haricinde bir hayatımız olması gerektiğini söylüyor ben evcil bir insanım işime gider gelir zamanımı evde geçiriririm zaten kızım küçük olduğu için genelde ona göre yaşarım parka gideriz alışverişe gideriz kızım hava alsın diye çıkarız ama tek başına çıkma huyum pek yoktur. Eşim ise tam tersi sürekli özgürlüğünü kısıtladıgımı söylüyor kendime vakit ayırmak istiyorum diyor bu da beni gerçekten kırıyor 3 aydır bireysel terapi alıyor 1 defa çift terapisine gittik artık düzenli,gideceğiz diye konuştuk ama benim üzüldüğüm nokta henüz 2 senelik evlilikte neden sıkılır bir insan neden bunalır bu kadar. Sizce abartıyor muyum
Genelde ilgili olduğu konular futbol ve eğer davetli ise oraya katılmadir cevresi gerçekten geniş birisi nerdeyse her hafta bir düğün nişan organizasyona davetlidir ve dolayısı ile ben de davetliyim bazen ben bu davetlere katılmak istemem çünkü yorucu olur benim için o tek başına katılmak ister ben de kızarım. Bir de halı saha var o da sezon bitene kadar her pazardimesela o bireysel zaman dediği şeyi nasıl değerlendirmek istiyor?
özgürlükten kastı nedir?
somut örnek vermen lazım anlayabilmemiz için
atıyorum "haftada 3 gün dışarı çıkıp eve geç gelmek istiyor" gibi
"haftada 1 gün tatili var ve her hafta bu tatili arkadaşlarıyla geçirmek istiyor" gibi
örnek bunlar.
bireysel zaman çok kapsamlı bi konu. odada tek başına 2 saatini kitap okuyarak geçirmek de bireysel zaman demek
haftada 3 günü dışarıda arkadaş çevresiyle değerlendirmek de bireysel zaman demek
önce bu kısmı anlayalım daha sağlıklı yorum gelir nasıl bir yol izlemen konusunda
Cumartesi sabahı arkadaşlarımla buluşuyorum . Birkaç saat vakit geçirdikten sonra kütüphaneye geçiyorum. Aksama doğru yemek için eve geçiyorum. Konser veya başka etkinlik varsa akşam çıkıyorum. Eşim de kızımla gün boyu vakit geçiriyor. Pazar günü de eşim ne yapmak istersen o şekilde vakit geçiriyor ben kızımızla ilgileniyorum. Akşama kadar yorulduğum için yemeği eşim yapıyor.Tesekkur ederim sizce neler yapabilirim
HaklısınızBunalmaktalar ne alakası var? Bence de herkesin kişisel alanı olmalı bende eşim hariç arkadaşlarımla görüştüğüm ve bu bana çok iyi gelir. Siz sevmiyorsunuz diye eşinizde aynı olmak zorunda değil ki
Ama uzaktan ilişki yaşamak bir araya geldikten sonra 7/24 bir arada olmayı gerektirmez ki. Eski yıllarda ayrı kaldığınız zamanlar geçti bitti, şimdi dip dibe yaşayarak telafi edemezsiniz geçmişi. Adamı boğarsınız ancak.Benzemesini istemiyorum aslında sadece uzun süre ayrı şehirlerde yaşadıktan sonra nihayet evlenip bir araya geldik yani benden veya evlilikten sıkıldığını düşünüyorum o böyle konuşunca buna üzülüyorum
Ben galiba bu konuyu fazla önemsediğim için geçmişi telafi gibi geliyor bana 4 yıl istanbulda çalıştım sonra evlendik bu surec bizim için sadece 2 ay gibi bir aralıkta bir araya gelmek demektiAma uzaktan ilişki yaşamak bir araya geldikten sonra 7/24 bir arada olmayı gerektirmez ki. Eski yıllarda ayrı kaldığınız zamanlar geçti bitti, şimdi dip dibe yaşayarak telafi edemezsiniz geçmişi. Adamı boğarsınız ancak.