Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayir kişisel algılamam tesekkur ederim yorumunuz için peki sizce suan bunu nasıl sağlayabilirimO halde ikinizde birbirinize özgür bir alan yaratabilirsiniz. Insan ne kadar da esini sevse bazen sadece kendisi icin de birseyler yapmak ister kendi pilini doldurmak icin. Bunu kisisel algilamayin
Ee o zaman neden evliliğinizi zedeloyorsunuz. Haftada iki gün o iki gün siz kendinize zaman ayırın kalan 3 gün de birlikte birşeyler yapın.( Sayılar değişken olabilir) Böylelikle çocuk ve evebeyn arasındaki bağ da kuvvetlenir.İlgileniyor bir annenin yaptığı bakımı yapıyor mama hazirlama banyo yaptırma ek gıda yedirme oyun oynama yani hersey
Tesekkur ederim deneyeceğimEe o zaman neden evliliğinizi zedeloyorsunuz. Haftada iki gün o iki gün siz kendinize zaman ayırın kalan 3 gün de birlikte birşeyler yapın.( Sayılar değişken olabilir) Böylelikle çocuk ve evebeyn arasındaki bağ da kuvvetlenir.
Adamı biraz rahat bırakın her şeye yardım ediyormuş oda bunalmıştır.Peki sizce suan nasıl bir yol izlemeliyim
Oyle mi ? Çok üzüldüm. Benim sizinle alakalı bir fikrim oluşmadı o yüzden ne diyebilirim ki sağlık olsunBen bile sizden boğuldumm
Benim de aklıma geldiburcu nedir yay mı
Burcu oglak yükselen yengeçburcu nedir yay mı
Galiba eşim de sizin gibi hissediyor ben de onu anlayamıyorumBende sürekli mıçmıça olmaktan hiç hoşlanmam. Evimi, alanımı paylaşmaya bile zor adapte oldum zaten. Bazen şuraya gideceğim dediğimde eşin bizde gelelim diyor kabul etmiyorum mesela, markette olsa yalnız yapabileceğim şeyler olmalı. Her şeyi aile boyu yapamayız..
Eşinizinki sağlıklı olan, siz kırılmak için yer arıyormuşsunuz buna denk gelmiş gibi. Evlendiniz, çocuk sahibi oldunuz diye neden koala gibi yaşıyasınız? Sizin yok mu hiç arkadaşınız, hiç ihtiyaç duymuyor musunuz? Tüm yaz birlikte çıkmışsınız işte bırakın adam da maça mı gidecek, arkadaşlarıyla oyun mu oynayacak naparsa yapsın.kendime vakit ayırmak istiyorum diyor bu da beni gerçekten kırıyor
G.tle don gibiBende sürekli mıçmıça olmaktan hiç hoşlanmam. Evimi, alanımı paylaşmaya bile zor adapte oldum zaten. Bazen şuraya gideceğim dediğimde eşin bizde gelelim diyor kabul etmiyorum mesela, markette olsa yalnız yapabileceğim şeyler olmalı. Her şeyi aile boyu yapamayız..
Tesekkur ederim deneyeceğim bu dediğiniziAdamı biraz rahat bırakın her şeye yardım ediyormuş oda bunalmıştır.
Haftada bir kere çıksın kafasını dağıtsın bu normal birşey sıkarsaniz gizli yapmaya başlayacak ve aranızda ki güven gidecek.
Haha :) Tesekkur ederim haklısınız ne diyeyim doğru söylemişsiniz ben yapi olarak çok kırılganımEşinizinki sağlıklı olan, siz kırılmak için yer arıyormuşsunuz buna denk gelmiş gibi. Evlendiniz, çocuk sahibi oldunuz diye neden koala gibi yaşıyasınız? Sizin yok mu hiç arkadaşınız, hiç ihtiyaç duymuyor musunuz? Tüm yaz birlikte çıkmışsınız işte bırakın adam da maça mı gidecek, arkadaşlarıyla oyun mu oynayacak naparsa yapsın.
Dün de eşleri başkalarıyla görüşmesine izin vermeyen, trip atıp küsen kadınların başlıkları vardı, bugün de sizinki
Ay buna çok güldüm. Yaşayın:)G.tle don gibi
Hah işte yükselen yengeç oğlak yani ben askdkfkfk. Bakın bu insanlar bazen kendinden bile bıkıp yalnız kalmak ister çok normalBurcu oglak yükselen yengeç