Iste eşim de diyor ki ben dışarı çıksam arkadaşlarla sanki aylarca gelmeyecek miyim diyor abartma diyorsal çayıra demedim. özgürlük anlayışı sizin için buysa siz salmayın kocanızı. sizin saydığınız şeyler sorumsuzluk, güvensizlik ve haysiyetsizlik içeren sonuçlar.
O zaman sınırlama koyabilirsiniz oturun konuşun mesela ne istiyor? Tutup tatillere kamplara günlerce gitmek mi, haftada 1-2 gün çıkıp sohbet etmek mi, bunları konuşup birbirinizi anlayın önce.Onun cevresi 20 seneye bitmez öyle genis
Alışverişe kocayla gidilir mi beHer zaman dışarıda beraberiz tatile denize havuza alışverişe heryere beraber gidiyoruz ama o bundan şikayetçi
Ben yol arıyorum işte suanAy çocuk gibisiniz ya.
Allah eşinize sabır versin.
Aynı kafada olursunız her şeyi beraber yapmak isterseniz kendi tercihiniz olur. Siz tek başınıza vakit geçirmiyor ve arkadaş edinemiyorsunuz diye eşinizde aynı olmak zorunda değil.
Sizin makul bir şekilde ortaya yol bulacağınız falan da sanmıyorum.
Böyle de eşinizi kendinizden uzaklaştırırsınız sadece.
Iste ben herseyi birlikte yapmayı seviyorumAlışverişe kocayla gidilir mi be
Bu şekilde bakmasaydınız etrafa şöyle gökyüzüne yıldızlara bakıp mis gibi havayı içinize çekerek kahvenizi yudumlasaydınız yaKızlar sizi dinledim bu akşam 1 saat çıktım tek başına gittim caddede yürüdüm afedersiniz mal mal öyle etrafa baktım
Hiç yol bulacak gibi durmuyorsunuz.Ben yol arıyorum işte suan
Ee adam daralıyor yahu buradan bana sıkıntı geldi inan kiIste ben herseyi birlikte yapmayı seviyorum
Tatile veya kampa da gidebilir yani evlenince neden bu kadar kısıtlama hiç anlayamadım hiçbir zamanO zaman sınırlama koyabilirsiniz oturun konuşun mesela ne istiyor? Tutup tatillere kamplara günlerce gitmek mi, haftada 1-2 gün çıkıp sohbet etmek mi, bunları konuşup birbirinizi anlayın önce.
Ben kendi ilişki dinamiğimiz açısından yazdım onu bizim çok iznimiz olmuyor olduğundada ayrı ayrı tatillere çıkmayız bu yüzden. Bir ay izin alıyorsak diğer aya alamıyorz mesela, kafamıza göre şu tarih diyemiyoruz.Tatile veya kampa da gidebilir yani evlenince neden bu kadar kısıtlama hiç anlayamadım hiçbir zaman
tüm forumu okuyamadım ama genel olarak eşinizden başka bir şikayetiniz yok gibi anladım. zaten sizin kaygınız aldatılmak falan değil sanırım.Iste eşim de diyor ki ben dışarı çıksam arkadaşlarla sanki aylarca gelmeyecek miyim diyor abartma diyor
Tahin hanim niye böyle diyorsunuz inanın üzülüyorumHiç yol bulacak gibi durmuyorsunuz.
Biraz titiz kendisi bazen canımı o sıkıyor o kadartüm forumu okuyamadım ama genel olarak eşinizden başka bir şikayetiniz yok gibi anladım. zaten sizin kaygınız aldatılmak falan değil sanırım.
Çok pardon gece gece güleceğim geldi Tahin hanım çok hoş geldiTahin hanim niye böyle diyorsunuz inanın üzülüyorum
Ee işte arada evden çıkıp gitsin gözünüze batmazBiraz titiz kendisi bazen canımı o sıkıyor o kadar
Adam hem çıkamıyor dışarı hem trip yiyor yazıkSuan trip yapıyorum ona
Denicembu adam özgür bir hayat istemiyor normal bir hayat istiyor. gidecek adam illa ki gider. ya kavga çıkarır gider, ya üzer gider , gider de gider yani. en azından siz medenice konu hakkında konuşuyorsunuz. bir gittiğinde içine sindir bak bi dahakinde eve nasıl keyifle gözü parlayarak gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?