Kızlar merhaba. 10 yıldır tanışıyoruz 6 senedir sevgiliyiz 2 senelik evliyiz. 1 kızımız var 1 yaşında suan . Bebek konusunda ikimizde evlendikten sonra hemen olmasını istedik yani bize supriz olmadı ve korunmadik bilinçli yaptık. Eşimle yaşadığım sorun sürekli özgürlük ve kişisel alan konusunda evlendiğimizden beri birbirimiz haricinde bir hayatımız olması gerektiğini söylüyor ben evcil bir insanım işime gider gelir zamanımı evde geçiriririm zaten kızım küçük olduğu için genelde ona göre yaşarım parka gideriz alışverişe gideriz kızım hava alsın diye çıkarız ama tek başına çıkma huyum pek yoktur. Eşim ise tam tersi sürekli özgürlüğünü kısıtladıgımı söylüyor kendime vakit ayırmak istiyorum diyor bu da beni gerçekten kırıyor 3 aydır bireysel terapi alıyor 1 defa çift terapisine gittik artık düzenli,gideceğiz diye konuştuk ama benim üzüldüğüm nokta henüz 2 senelik evlilikte neden sıkılır bir insan neden bunalır bu kadar. Sizce abartıyor muyum
Niye karşınızdaki insanı olduğu gibi kabul etmek yerine illa size benzemesini, sizin aynınız olmasını istiyorsunuz?Kızlar merhaba. 10 yıldır tanışıyoruz 6 senedir sevgiliyiz 2 senelik evliyiz. 1 kızımız var 1 yaşında suan . Bebek konusunda ikimizde evlendikten sonra hemen olmasını istedik yani bize supriz olmadı ve korunmadik bilinçli yaptık. Eşimle yaşadığım sorun sürekli özgürlük ve kişisel alan konusunda evlendiğimizden beri birbirimiz haricinde bir hayatımız olması gerektiğini söylüyor ben evcil bir insanım işime gider gelir zamanımı evde geçiriririm zaten kızım küçük olduğu için genelde ona göre yaşarım parka gideriz alışverişe gideriz kızım hava alsın diye çıkarız ama tek başına çıkma huyum pek yoktur. Eşim ise tam tersi sürekli özgürlüğünü kısıtladıgımı söylüyor kendime vakit ayırmak istiyorum diyor bu da beni gerçekten kırıyor 3 aydır bireysel terapi alıyor 1 defa çift terapisine gittik artık düzenli,gideceğiz diye konuştuk ama benim üzüldüğüm nokta henüz 2 senelik evlilikte neden sıkılır bir insan neden bunalır bu kadar. Sizce abartıyor muyum
Evet bunu belirtmeyi unutmuşum. Biz zaten yıllarca uzaktan ilişki yaşadık bu süreçte kısıtlama gibi bir davranışım olmadi kendisi işten zaman buldukça çıkar hali sahaya gider ya da arkadaşları ile bir yere otururdu . Evlendikten sonra ise daha ilk haftadan çıkmak istedi yani sadece pazar günümüz varken o pazar günlerini de arkadaş veya hali saha ile değerlendirmek istedi. Ben de tepki gösterdim sonra bebeğimiz erken doğdu ve 6 ay kadar ikimizde evde karantina uygulamak zorunda kaldik çünkü kış mevsimi ve bebeğimiz erken doğup küvezde kaldığı için enfeksiyon kapmaması için dışarıya çıkmadık doktor bu şekilde istedi bahar geldikten sonra ise beraber çok dışarı çıktık tatil beldesinde oturuyoruz zaten her haftasonu denize gittik ama bunları hep beraber yaptık kendisi tek başına hiç gidemedi ben onu hep yanımda görmek istedim ama o artık bunaldığını söylüyorHiç mi arkadaslarıyla vakit geçirmiyor? Kendinizin evcimen olduğunu söylemişsiniz de eşinizin ne kdr dısarıda vakit geçirdiğini söylememişsiniz. Sınırlar evlilikte elbet vardır ama hiç çıkmasına musade etmiyorsanız sıkıntı vardır.
İlgileniyor bir annenin yaptığı bakımı yapıyor mama hazirlama banyo yaptırma ek gıda yedirme oyun oynama yani herseyOda sizin gibi cocukla ilgileniyorsa adam hakli. Herkesin kendine göre biraz özgür zamani olmali.
Peki sizce suan nasıl bir yol izlemeliyimBen sizi çok boğucu buldum. Siz evcimensiniz diye ya da kendinizi eve ve eşinize adadınız diye o da bunu yapmak zorunda değil. Bence çiftler bireysel de takılmalı. Hemen çocuk yapmanız da ayrıca bir hata olmuş. Özgürlüğünü seven insan için hemen çocuk yapmak evliliğe dinamit koymaktır.
Tesekkur ederim yorumunuz içinEvlendik diye siyam ikizi mi olmamız gerekiyor. Yukarıdaki yorumları hayretle okuyorum. Evini, bebeği ve sizi ihmal etmiyorsa tabi ki kendisine de vakit ayırsın. Ki bu devirde kaç tane erkek bireysel terapiye gidiyor ? Adamın çözmek istediği kendisiyle ilgili şeyler var demek ki.
Derdiniz guvensizlik değilse dışarıda geçirdiği , kendisine ayırdığı vakit gözünüze batmamalı -bence.
Benzemesini istemiyorum aslında sadece uzun süre ayrı şehirlerde yaşadıktan sonra nihayet evlenip bir araya geldik yani benden veya evlilikten sıkıldığını düşünüyorum o böyle konuşunca buna üzülüyorumNiye karşınızdaki insanı olduğu gibi kabul etmek yerine illa size benzemesini, sizin aynınız olmasını istiyorsunuz?
Hakli. Bazen sen çocuğu ona birakip tek başına bir şeyler yapacasin bazen de eşin. Sürekli evde dip dibe ben de sıkılıyorum.Kızlar merhaba. 10 yıldır tanışıyoruz 6 senedir sevgiliyiz 2 senelik evliyiz. 1 kızımız var 1 yaşında suan . Bebek konusunda ikimizde evlendikten sonra hemen olmasını istedik yani bize supriz olmadı ve korunmadik bilinçli yaptık. Eşimle yaşadığım sorun sürekli özgürlük ve kişisel alan konusunda evlendiğimizden beri birbirimiz haricinde bir hayatımız olması gerektiğini söylüyor ben evcil bir insanım işime gider gelir zamanımı evde geçiriririm zaten kızım küçük olduğu için genelde ona göre yaşarım parka gideriz alışverişe gideriz kızım hava alsın diye çıkarız ama tek başına çıkma huyum pek yoktur. Eşim ise tam tersi sürekli özgürlüğünü kısıtladıgımı söylüyor kendime vakit ayırmak istiyorum diyor bu da beni gerçekten kırıyor 3 aydır bireysel terapi alıyor 1 defa çift terapisine gittik artık düzenli,gideceğiz diye konuştuk ama benim üzüldüğüm nokta henüz 2 senelik evlilikte neden sıkılır bir insan neden bunalır bu kadar. Sizce abartıyor muyum
İlgileniyor bir annenin yaptığı bakımı yapıyor mama hazirlama banyo yaptırma ek gıda yedirme oyun oynama yani hersey
Ben buna katılmıyorum ya. Türk erkeği öyle karısı için hayatı kolaylaştıran bir tür değil. Hele çocuk varsa özgürlük de özgürlük diye söylenemez. Etrafta fır dönüp karısının da ihtiyaçlarını özellikle duygusal ihtiyaçlarını gözetiyorsa ancak o zaman haklı görebilirim.Ben sizi çok boğucu buldum. Siz evcimensiniz diye ya da kendinizi eve ve eşinize adadınız diye o da bunu yapmak zorunda değil. Bence çiftler bireysel de takılmalı. Hemen çocuk yapmanız da ayrıca bir hata olmuş. Özgürlüğünü seven insan için hemen çocuk yapmak evliliğe dinamit koymaktır.
Tesekkur ederimEvlendik diye siyam ikizi mi olmamız gerekiyor. Yukarıdaki yorumları hayretle okuyorum. Evini, bebeği ve sizi ihmal etmiyorsa tabi ki kendisine de vakit ayırsın. Ki bu devirde kaç tane erkek bireysel terapiye gidiyor ? Adamın çözmek istediği kendisiyle ilgili şeyler var demek ki.
Derdiniz guvensizlik değilse dışarıda geçirdiği , kendisine ayırdığı vakit gözünüze batmamalı -bence.