onlarla gitmen önemli değil. eşini ara, izinli bir gününde onlara haber vermeden kendi başına git. onlara ne . eşin bildikten sonra.
İlgi olayına gelince çoğu erkek ailesi aynı. oğlunun yanında ilgili görünür yokluğunda laf söz umursamamazlık. çalışıyosun ailenin yanındasın onların ilgisine de sevgisine de gelmesine de gitmesine de ihtiyacın yok boşver. Onların yanında kalmak zorunda olmadığına sevin bence. o halde o kadar çok bayan varki . kendini üzme . askerlik bitene kadar böle takarsan psikolojin bozulur.
Onları umursama , kafana göre yaşa bebeğinle, eşine de onlar dediği zaman istersen git istersen iznim yok de. kendin habersiz git. eşine yalnız gelmek istediğini söyle. Bebeğini güle güle büyüt Allah kavuştursun eşinlede
bırak çıldırsın dursun
ben anlamıyorum doğumu yapan biz gelinler, depresyonuna giren kaynanalar ya da eşler :)
benim k.v. de de öyle birşey olmadı çok şükür de burda çok okudum
senin için biraz da karlı bu durum biliyor musun eşin iyice görüyo annesinin nasıl kıskanç olduğunu
askerden sonra annesi oturmak isterse bence eşin izin vermez
canım yaaa çok üzüldüm . iyi o zaman siz gidin ben gelmeyeyim haftaya da ben yalnız giderim deseydin keşke.
Sen ağlayacağına onlar ağlasaydı(tabiri caizse):)))))))))))))))))))
Ne kadar var canım askerliğinin bitmesine eşinin?
ocak 28 de allahın ıznıyle gelıyo
Az kalmış canım be...
Zor biliyorum ama kayınvalideyle kötü olma. Nede olsa bu insanlarla her daim yüzyüze bakılıyor. Eşin geldi mi bol bol hasret giderirsiniz
Tövbe tövbe ne insanlar var ya... Allah kolaylık ve sabır versin canım.. İşin çok zor cidden Anlayışsızlık değilde daha doğrusu fesatlık ve cahillik denir buna düpedüz.. Madem oğluna bu kadar düşkündün neden evlendirdin değilmi ama... Kocaman adam olmuş yavrununda bi yavrusu var artık evlilik 2 kişilik..
cok canımı acıttılar yuz yuze bakcaz bılıyorumda onlar benım yuzume nası bakcaklar anlamıyorum benım kızımda onların torunu ne arıyolar ne soruyolar ben bunları unutmam ben sonucta ogullarının emanetıyım onlara cok yannıs yaptılar ben bunu unutmam hıc bızaman
hafta sonu cıkabılıyo sadece cok sıkıntılı bı yerde bu hafta cumadan gıtcektım ıste haber vermıcektım onlar oyl edıyınce mecbur soylemek zorunda kaldım ama anlamıyolar yaa anlamamakta dırenıyolar esım dıyokı napabılırım dıyo oda rahatsız ama napsın bıse yapamıyo benı sakınlestırmeye calısıyo neyse ocak ayında gelcek allah ızın verırse ama cok zormus kucucuk bı bebısle asker esı olmak helekı anlayıssız ve dusuncesız ve kıskanc kaynananız varsa
bı bıraksalar zaten her hafta gıdıyolar sınır oluyorum neysekı kaynanam trabzona gıtcekmıs oglu tekırdagda dıye kızının yanına geldı sureklı oglumda oglum sankı normalde senede 100 kere gorusuyolardı zaten sadece kurban bayramında gıderdık bız ama bu kadına bı haller oldu sırf oglu benle yannız kalmasın dıye tarbzona gıtmıyo her hafta tekırdagda ben haber vermesem neolcak orada piştı olcak bu sefer ama esım dedı soylıcem komutanlar ızın vermıyo dıcem bu hafta dedı carsı ıznım yok dıcekmıs ben gıdıp alcam kocamı ınsallahh
canım esımde bende olgun yaslardayız yeterınce buyudugumuzu sanıyorum kafa olarak ama olaylar dısardan gozuktugu gıbı yada okundugu gıbı olmuyo ınsanlara pat pat seylerı soylemek onları kırmak bızım huyumuz degıl kaldıkı ustu kapalı bısekılde esım soyledı kadın ınadına yapıyosa napcaz kavga etcek degılız bıze yakısmaz neysekı konusmus sanırım artık gıdılmıcek yanına ben gıdıcem evcı cıkarıcam yalan olayına gelıncede mecbur bırakılıyosun eger gıdıcem sız gelmeyın dıyosak ve hala gelmekte ısrar edıyosa ozaman mecburen bu sekılde pembe yalan soylersın kım olsa aynısını yapar sız evlılıgınızde her seyı catır catır mıllete soyluyomusunuz herkesearkadaşım eşin kaç yaşında sen kaç yaşındasın
neden korkak oynuyorsunuz ki
yalan-yalan
yalan hayatınızın bir parçası olmasın
annesidir özlemiştir saygı duyarız fakat sizde eşisiniz
kayınvalidenize yada kayınpederinize eşiniz direk diyecek ki
anne ben sizide özledim ama xxxxxx ile yalnız kalmaya ihtiyacım var bu hafta siz gelmeyin ben eşimle başbaşa olayım haftaya beraber gelirsiniz dese olay bitecek ama yok komutan izin vermiyor yok çarşı iznim yok yok bilmem ne böyle olmazki ama büyüyün artık bi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?