onlarla gitmen önemli değil. eşini ara, izinli bir gününde onlara haber vermeden kendi başına git. onlara ne . eşin bildikten sonra.
İlgi olayına gelince çoğu erkek ailesi aynı. oğlunun yanında ilgili görünür yokluğunda laf söz umursamamazlık. çalışıyosun ailenin yanındasın onların ilgisine de sevgisine de gelmesine de gitmesine de ihtiyacın yok boşver. Onların yanında kalmak zorunda olmadığına sevin bence. o halde o kadar çok bayan varki . kendini üzme . askerlik bitene kadar böle takarsan psikolojin bozulur.
Onları umursama , kafana göre yaşa bebeğinle, eşine de onlar dediği zaman istersen git istersen iznim yok de. kendin habersiz git. eşine yalnız gelmek istediğini söyle. Bebeğini güle güle büyüt Allah kavuştursun eşinlede
sagol canım cok guzel yazmıssın valla anlatamam zaten dogum psıkolojısını atamadım ustumden bıde bunlar tuz bıber oluy dedıgın gıbı yapcam artık ama ben zaten kaynanamı hıc aramıyorum kızım hasta olduktan sonra benı aramadılar dıye sıldım valla en acısı ben onlara dedım ınsan bı arar dedım torununuz sonucta dedım benım bıseye ıhtıyacım yok dedım sukur maasım ıyı babamın yanındayım sadece sormanız yeter dedım dıyokı bız ne yapabılırızkı dıyo cocuk bu hasta olur ne olcak dıyo oglunun yanına gıdınce tam tersı allaha havale ettım artık esım askerden gelsın bı duzene sokar hepsını ben sabredıyorum