esım ve onun aılesı yakında benı cıldırtcak

onlarla gitmen önemli değil. eşini ara, izinli bir gününde onlara haber vermeden kendi başına git. onlara ne . eşin bildikten sonra.

İlgi olayına gelince çoğu erkek ailesi aynı. oğlunun yanında ilgili görünür yokluğunda laf söz umursamamazlık. çalışıyosun ailenin yanındasın onların ilgisine de sevgisine de gelmesine de gitmesine de ihtiyacın yok boşver. Onların yanında kalmak zorunda olmadığına sevin bence. o halde o kadar çok bayan varki . kendini üzme . askerlik bitene kadar böle takarsan psikolojin bozulur.

Onları umursama , kafana göre yaşa bebeğinle, eşine de onlar dediği zaman istersen git istersen iznim yok de. kendin habersiz git. eşine yalnız gelmek istediğini söyle. Bebeğini güle güle büyüt Allah kavuştursun eşinlede

sagol canım cok guzel yazmıssın valla anlatamam zaten dogum psıkolojısını atamadım ustumden bıde bunlar tuz bıber oluy dedıgın gıbı yapcam artık ama ben zaten kaynanamı hıc aramıyorum kızım hasta olduktan sonra benı aramadılar dıye sıldım valla en acısı ben onlara dedım ınsan bı arar dedım torununuz sonucta dedım benım bıseye ıhtıyacım yok dedım sukur maasım ıyı babamın yanındayım sadece sormanız yeter dedım dıyokı bız ne yapabılırızkı dıyo cocuk bu hasta olur ne olcak dıyo oglunun yanına gıdınce tam tersı allaha havale ettım artık esım askerden gelsın bı duzene sokar hepsını ben sabredıyorum

söylediğin halde anlamamakta ısrar eden kadına ne yapılır bilemedim...
habersiz gitmekten başka şansın yok gibi..
allah kavuştursun..

bırak çıldırsın dursun
ben anlamıyorum doğumu yapan biz gelinler, depresyonuna giren kaynanalar ya da eşler :)
benim k.v. de de öyle birşey olmadı çok şükür de burda çok okudum
senin için biraz da karlı bu durum biliyor musun eşin iyice görüyo annesinin nasıl kıskanç olduğunu
askerden sonra annesi oturmak isterse bence eşin izin vermez

ya benım esım zaten oturmaz annesıyle allah korusun da ben kadın bıze mısafırlıge gelır dıye tahmın edıyorum ama ben umursamam o rahatsız olur valla ben esımle doya doya hasret gıderırım o terbıyesızlıgıyle kalır oyle bıse yaparsa

canım yaaa çok üzüldüm . iyi o zaman siz gidin ben gelmeyeyim haftaya da ben yalnız giderim deseydin keşke.
Sen ağlayacağına onlar ağlasaydı(tabiri caizse):)))))))))))))))))))

demedımmı aynısını dedım esım aradı ben senı gormek ıtıyorum dedı cocuk okadar uzuldukı kıyamadım ona benı gorunce nası sevındı gelmıceksın sandım dıyo napsam kaldım arada valla

:1: Tövbe tövbe ne insanlar var ya... Allah kolaylık ve sabır versin canım.. İşin çok zor cidden :40: Anlayışsızlık değilde daha doğrusu fesatlık ve cahillik denir buna düpedüz.. Madem oğluna bu kadar düşkündün neden evlendirdin değilmi ama... Kocaman adam olmuş yavrununda bi yavrusu var artık evlilik 2 kişilik.. :34:

Az kalmış canım be...

Zor biliyorum ama kayınvalideyle kötü olma. Nede olsa bu insanlarla her daim yüzyüze bakılıyor. Eşin geldi mi bol bol hasret giderirsiniz :34:

cok canımı acıttılar yuz yuze bakcaz bılıyorumda onlar benım yuzume nası bakcaklar anlamıyorum benım kızımda onların torunu ne arıyolar ne soruyolar ben bunları unutmam ben sonucta ogullarının emanetıyım onlara cok yannıs yaptılar ben bunu unutmam hıc bızaman

:1: Tövbe tövbe ne insanlar var ya... Allah kolaylık ve sabır versin canım.. İşin çok zor cidden :40: Anlayışsızlık değilde daha doğrusu fesatlık ve cahillik denir buna düpedüz.. Madem oğluna bu kadar düşkündün neden evlendirdin değilmi ama... Kocaman adam olmuş yavrununda bi yavrusu var artık evlilik 2 kişilik.. :34:

ıste yavrusunun yavrusu olunca ıyıce dellendı kadın kıskanclık krızlerıne gırıyo esıme bıse dıyemıyo esım hıc konusturmaz hep ben haklıyımdır ona gore bu ıyıce kadını cıldırtıyo suan esım yok ya meydan bos yuzunu gosterdı bı yandan ıyı oldu

cok canımı acıttılar yuz yuze bakcaz bılıyorumda onlar benım yuzume nası bakcaklar anlamıyorum benım kızımda onların torunu ne arıyolar ne soruyolar ben bunları unutmam ben sonucta ogullarının emanetıyım onlara cok yannıs yaptılar ben bunu unutmam hıc bızaman

Bu insanları tanıdın artık. Ona göre tedbirini alırsın. Ama kendini üzme ne gerek var? Olan sana olur...

senin kv ayarı bozulmuş:1::1::1:
kadın resmen kıskançılk krizlerine girmiş:1:
Allah sabır versin ne diyelim

hafta sonu cıkabılıyo sadece cok sıkıntılı bı yerde bu hafta cumadan gıtcektım ıste haber vermıcektım onlar oyl edıyınce mecbur soylemek zorunda kaldım ama anlamıyolar yaa anlamamakta dırenıyolar esım dıyokı napabılırım dıyo oda rahatsız ama napsın bıse yapamıyo benı sakınlestırmeye calısıyo neyse ocak ayında gelcek allah ızın verırse ama cok zormus kucucuk bı bebısle asker esı olmak helekı anlayıssız ve dusuncesız ve kıskanc kaynananız varsa

eşin pasif kalmış canım istese azıcık kendine güvense sesi gür çıksa annesine der ki eşimle çocuğumla beraber başbaşa vakit geçirmek istiyorum bu hafta siz sonraki haftaya gelin olay bu kadar basit

Bence de eşin pasif kalıyor."Öyle mi siz gidin o zaman haftaya da ben giderim" desen nasıl olur.Eşimin psikolojisi bozuldu diyorsun ama sen de hala lohusa sayılırsın.Bu eşin yanında farklı yalnızken farklı olma durumu tanıdık bana da.Ben güler yüzle yeri gelince eşime böyle basit cümlelerle bu gerçeği söylüyorum.Kabullenmiyor tabi ama kafası karışıyor.Her neyse kabullense de kabulenmese de erkeklerin dengeyi kurması gerek...

bı bıraksalar zaten her hafta gıdıyolar sınır oluyorum neysekı kaynanam trabzona gıtcekmıs oglu tekırdagda dıye kızının yanına geldı sureklı oglumda oglum sankı normalde senede 100 kere gorusuyolardı zaten sadece kurban bayramında gıderdık bız ama bu kadına bı haller oldu sırf oglu benle yannız kalmasın dıye tarbzona gıtmıyo her hafta tekırdagda ben haber vermesem neolcak orada piştı olcak bu sefer ama esım dedı soylıcem komutanlar ızın vermıyo dıcem bu hafta dedı carsı ıznım yok dıcekmıs ben gıdıp alcam kocamı ınsallahh

arkadaşım eşin kaç yaşında sen kaç yaşındasın
neden korkak oynuyorsunuz ki
yalan-yalan
yalan hayatınızın bir parçası olmasın
annesidir özlemiştir saygı duyarız fakat sizde eşisiniz
kayınvalidenize yada kayınpederinize eşiniz direk diyecek ki
anne ben sizide özledim ama xxxxxx ile yalnız kalmaya ihtiyacım var bu hafta siz gelmeyin ben eşimle başbaşa olayım haftaya beraber gelirsiniz dese olay bitecek ama yok komutan izin vermiyor yok çarşı iznim yok yok bilmem ne böyle olmazki ama büyüyün artık bi yaa

Son düzenleme:
Canım aslında olay eşinde bitiyor
Sen daha fazla dillendirmeden,eşinin halletmesi lazım meseleyi
Yalnız kalmak istediğinizi,her hafta gelmesinin uygun olmayacağını vs vs ...
Kaynanan çok anlayışsız o belli,demekki anlayacağı dilden eşinin konuşması lazım
Allah kavuştursun sun bu arada canım :16:

kızlar dogru soyluyosunuz esım annesını fazla kıramıyo cunku kadının tansıyon dıye bı sılahı var hemen cıkar anında acıle falan gıder mazallah yanı cıkmasada cıkıyo dıyo ama benıde asla ezdırmez demıs zaten dun telefonda dedım annenler yıne gelcekmıs dıye cocuk cıldırıyodu saka yaptım dedım sonra neyse bu hafta ben gıdıcem ınsallah cuma evcı cıkarmak ıcın esım asla pasıf bı adam degıldır de ıste askerde olunca annesı ozlemıs sozde kadın oyle bı oyun oynuyokı o napsın bıse dese aglar hemen neyse bana dun dedı sen kafanı takma he de gec kendı bıldıgını oku dedı ben kocamı cok sevıyorum oda aynı sekılde benı sever bız 11 senedır bırlıkteyız 4 senedır de evlıyız masallahh esımde yana hıc bızaman benı rendıce edıcek yada ezdırcek bı hareket gormedım ama annesı bana kafayı takmıs ınanılmaz kıskanıyo olsun ama hallettık sayılır bıdaha gıtmıceklerms esım oyle dedı

Haklısın canım düşünceli olması gerekirdi kardeşimin kocası askerdi çocuğuyla kaynanasıyla gitti çıkardı kocasını kaynanası bebeğe baktı o kocasıyla görüşsün diye ama bide şu var kadın anne sonuçta ben şimdi öpüp kokladığım her sıkıntısına göğüs gerdiğim oğlumu öpüp koklayınca gelinim sinir mi olacak? anne sonuçta canım çocuk büyüsede onun çocuğu

arkadaşım eşin kaç yaşında sen kaç yaşındasın
neden korkak oynuyorsunuz ki
yalan-yalan
yalan hayatınızın bir parçası olmasın
annesidir özlemiştir saygı duyarız fakat sizde eşisiniz
kayınvalidenize yada kayınpederinize eşiniz direk diyecek ki
anne ben sizide özledim ama xxxxxx ile yalnız kalmaya ihtiyacım var bu hafta siz gelmeyin ben eşimle başbaşa olayım haftaya beraber gelirsiniz dese olay bitecek ama yok komutan izin vermiyor yok çarşı iznim yok yok bilmem ne böyle olmazki ama büyüyün artık bi yaa
canım esımde bende olgun yaslardayız yeterınce buyudugumuzu sanıyorum kafa olarak ama olaylar dısardan gozuktugu gıbı yada okundugu gıbı olmuyo ınsanlara pat pat seylerı soylemek onları kırmak bızım huyumuz degıl kaldıkı ustu kapalı bısekılde esım soyledı kadın ınadına yapıyosa napcaz kavga etcek degılız bıze yakısmaz neysekı konusmus sanırım artık gıdılmıcek yanına ben gıdıcem evcı cıkarıcam yalan olayına gelıncede mecbur bırakılıyosun eger gıdıcem sız gelmeyın dıyosak ve hala gelmekte ısrar edıyosa ozaman mecburen bu sekılde pembe yalan soylersın kım olsa aynısını yapar sız evlılıgınızde her seyı catır catır mıllete soyluyomusunuz herkese

Back
X