kızlar benım sıkıntım esımın ınanılmaz derecede anlayıssız aılesı benım 4 aylık bı bebegım var esım bebek 2 ayllıkken askere gıttı daha dogrusu gıtmek zorunda kaldı 3. unuverstesını okuyodu kanun degısmıs tecıl ettırmeye dıye gıttı askere alındı neyse ben annemın yanında klaıyorum hemde calısıyorum haftanın 3 gunu calısıyorum sut ızınlerımı bırlestırdım 2 gun evdeyım esım akerlıgı tekırdaga dustu bende sevınıyodum gıderım evcı cıkarırım dıye ama aılesı hıc bızı yannız bırakmıyo ben nezman gıtcek olsam onlarda gelıyolar ve yannız kalamıyoruz okadar anlayıssızlar kı anlatamam bu hafta ben gıdıcektım kaynanam aradı dedım gıtcem dıye bız goıtcez dedı dedım anne bırakında esımle yannız kalıyım dedım ıhtıyacım var dedım sadece telde konusuyoruz oda kısıtlı zamanda dedım kadın yok bız bu hafta gıdıcez dedı daha ne dıyebılırımkı esım yanımda oluncada sureklı arıyolar kendılerı yoksa telefon ederk bızı rahat bırakmıyolar ben napcagımı sasırdım bukadar kıskanc bı kaynana ya ben karısıyım nereye gıtsek yanımaza gelıyo
benım kocama cok ıhtıyacım var kucuk bı bebek var ne bılım ya ozluyorum ama kımse anlamıyo onun aılesınden napcagımı sasırdım ha bıde soyelde bı durum var kadın benle norlade hıc ılgılenmez oglunun yanında kızım ayagını usutme corap gıy karnın acmı yemek ye falan bı ılgılı davranıyo anlatamam ıkıyuzluluk yapıyo ogluda sanıyokı annesı hep boyle benımle ve bebegımle 2 aydır kımse ılgılenmedı ben annemın evındeyım bıkere geldıler bebegı gormeye okadar hıc bıseye ıhtıyacın varmı dıye soran bıle yok ay kac gundur sınırımden aglıyorum delırtcek bunlar benı en sonunda
benım kocama cok ıhtıyacım var kucuk bı bebek var ne bılım ya ozluyorum ama kımse anlamıyo onun aılesınden napcagımı sasırdım ha bıde soyelde bı durum var kadın benle norlade hıc ılgılenmez oglunun yanında kızım ayagını usutme corap gıy karnın acmı yemek ye falan bı ılgılı davranıyo anlatamam ıkıyuzluluk yapıyo ogluda sanıyokı annesı hep boyle benımle ve bebegımle 2 aydır kımse ılgılenmedı ben annemın evındeyım bıkere geldıler bebegı gormeye okadar hıc bıseye ıhtıyacın varmı dıye soran bıle yok ay kac gundur sınırımden aglıyorum delırtcek bunlar benı en sonunda