eşim ve lise arkadaşları !

size yasak ama kendine yasak değil.
yerinizde olsam madem konusmak kötü değil bende normal birşekilde görüşürdüm eski arkadaşlarımla.

kesinlikle siz kendine getirmesseniz eşiniz,o konuşmaya devam edecektir.
ağlamayı bırakın,erkekler böyle ağlayan bayanları güçsüz görürmüş.akşam eşiniz eve gelince sizde telefonda arkadaşlarınızla görüşüyor olun ki anlasın anyayı konyayı.

çok kızdım ya.haklısın.kendisi seni görüştürmüyor ama görüşüyor bi de bela okuyor.canım keisnlikle kesin tavrını koy.daha öncede görüşmüş diyosun af dilemiş bi de söz vermiş.bak sözünde durmamış işte.kesinlikle koy tavrını.eşin neyden anlıyorsa onunla cezalandır onu.Allah yardımcın olsun.

Nereden eminsiniz bunu anlayamadım..
Eşiniz telefonda konuşurken siz de kendi telefonunuzdan kızların numarasını aradınız da meşgul mü çaldı. Böyle mi emin oldunuz ?
eşim beni kızdırır falan ama yalan söylemez kızacağımı da bilse yalan söylemez.. kızları 5 yıldır tanıyorum numaraları ben de var. bakrım arama kaydından.. ben sorduğumda ceren ve halime ile konusuyorum dedi.. toplu konuşmuşlar..

haklısın arkdasım sonuna kadar.. ben tavır koyuyorum ama bi süre sonra unutuyor kıskandığımı üzüldüğümü anlamıyor.. kafayı kırıcam artık

Taviz tacizi doğurur .
Sakin alttan alma bu sefer .
Eşinin yapisi nazilbilmiyorum ama senin eski lise arkadasin olan bir erkekle konusmana ne der ?
BBüyük ihtimalle müsaade etmez .
1 saat telefonla konuştuğunu görürse sonuçları hic iç acici olmaz zannimca .
Sert bir şekilde aksam konuş bence .
De ben boyle boyle yapsam ne hissedersin ?
O kizlari ara bir daha seninle muhatap olmasinlar .
Ya onlar ya ben . de .
Tavrini sert bir şekilde ortaya koy .
Sen göz yumdukca o daha da üste cikar .

ben de eski arkadaşlarımla konuşmayı düşünüyorum, yani oda benim düştüğüm durumu anlasın.. kendisi kıskanmaya gelince dünyayı başıma yıkar ama ben yıktığımda sonunda haksız ben oluyorum.. :26:

Bence tepkisiz kalin umursamiyormus gibi gorunun ve siz de baskalariyla konusun anlasin sizin ne hissettiginizi. Aglayip kendinizi uzmeyin lutfen guclu durun

alttan almadım zaten, ben ona soğuğum kavgadan beri aşkım bile demedim.. bu akşam da kayınvalideme anlatıcam o böyle şeylere çok kızıyor, beni kendi kızı gibi koruyo kolluyo.. umarım oğlunun bu yaptığına sessiz kalmaz birazcıkta o aklını alsın korkutsun..

Yapacağınız şey çok basit.
Akşam eve geliyor ya, yemeği hazırlayın otursun kendi başına yesin siz de ayrı bir yerde yiyin..
Akşam televizyon izliyorsa siz geçin ayrı bir odaya kitap okuyun..
Yanınıza gelecektir mutlaka..
Tepki koyun o yokmuş gibi davranın ..
Fena bozulur..

Ben evli arkadaşlarımı arayamıyorum bile. Çok çok zorda kalmadığım sürece aramıyorum, arasam da 1 dakikada derdimi anlatıp kapatıyorum. Eşiniz ayıp etmiş. Tavrınızı çok net ortaya koyun.

amin arkadaşım..

İyi yaparsiniz .
Lütfen göz yummayin.
Sizi yok saymasina musade etmeyin .
O kadinlwr neler düşünüyordur sizin hakkinizda..
Umarim herşey GÖNLÜNÜZCE olur.
Eşiniz doğru yolu bulur..

bu aklıma gelmemişti.. haklısınız deneyeceğim..

İyi yaparsiniz .
Lütfen göz yummayin.
Sizi yok saymasina musade etmeyin .
O kadinlwr neler düşünüyordur sizin hakkinizda..
Umarim herşey GÖNLÜNÜZCE olur.
Eşiniz doğru yolu bulur..
onlar da beni fazla sevmezler çünkü tanıdığımdan beri hep terslerim hep yüzümü asarım onların yanında.. onlarda beni sevmiyorlar..

onlar da beni fazla sevmezler çünkü tanıdığımdan beri hep terslerim hep yüzümü asarım onların yanında.. onlarda beni sevmiyorlar..

O kadinlarin esinize ilgisi var .
Bu gün gibi aşikar .
Sonuçtan haberdar edin mutlaka aksam Eşiniz ne tepki verecek acaba

O kadinlarin esinize ilgisi var .
Bu gün gibi aşikar .
Sonuçtan haberdar edin mutlaka aksam Eşiniz ne tepki verecek acaba
zaten diyorum ya kızları engelleyemiyorum, çok arsızlar.. yani bilmiyorum belki yılların verdiği samimiyet çünkü eşim onları benden önce tanıyormuş ama sonuçta eşi benim artık onlar sadece eskilerde kalmışlar.. ama akşam çok saydırdım eşime bende..

canım uzatma konuş barış ama bunu ona söyle kızlarla görüşmeni sitemiyorum de.eminim anlayacaktır :)

Kizlar cok arsizlar. Konusmayon gorusmeyn demissinz ama belli ki size inada onlarda devam ediyor konusmaya. Ama onlara bu arsizligi veren esiniz. Esinizin ilgisi kizlari mutlu ediyor size karsi ustunluk sagladiklerini zannediyorlar. Bnce cok saygisizca. Tavriniza devam edin esiniz hatasini anlayana kadar. Sonucta sizin onlardan degerli oldugunuzu gostersin. allah yardimciniz olsun.

Amin canim insallah gorucekler, ben yapacagimi biliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…