eşim ve lise arkadaşları !

kıyamam ya hakkatten hem cok üzücü hemde cok sinir bozucu bi durum.zaten erkekler böledirler biz hafif bi kıskanclık yapdıgımızda sen deli misin diorlar allahım ya sinir oluyorum böyle erkeklere.siz tavrınızda cok haklısınız ama nem yasamıs biri olarak sölüyorumki siz onun elinide kolunuda baglasanız o görüşmek isterse yine görüşür.allah yardım etsin.siz onun üstüne gittikçe o daha cok yapacakdır hiç tınlamıomus gibi davranın.

Benimle tartıştıktan sonra saatlerce güle oynaya telefonla konuşacak ha, gözlerini oyarım!

ben tınlamıyormus gibi yapamam acayip derece de kiskancim asla katlanamam ama sanırım en dogrusu..

O kadinlarin esinize ilgisi var .
Bu gün gibi aşikar .
Sonuçtan haberdar edin mutlaka aksam Eşiniz ne tepki verecek acaba

İkisininde mi ilgisi var =)
Ben hep senin güzel mesajlarını okurum Ceylinim bunlar da ne böyle
O kadınların uzaktan bakıp ne gördüğünü söyleyeyim mi sana ; çocuk gibi kıskançlık eden, ağlayıp zırlayan, olgunluğa ulaşmamış bir eş...

Konu sahibi arkadaşım; eşin bu hanımlara olan kıskançlığını kullanıyor bence
Ortada ciddi bir şey yok, senin kızdığını bilip, kıskançlık duygularını kaşıyor hepsi bu
Mutlaka ki kendince haklı sebeplerin vardır kıskanmakta ama eşinin onlarla bağını böyle kesemezsin
İnada biner, bu insanlar her kavgada ortaya çıkar
Eşinin bu insanlardan birine ilgisi yoksa demek ki gerçekten arkadaşlar
Ha arkadaşlığın dozu tartışılır ama sabahlara kadar ağlayarak eşinde bıraktığın izlenim çok da iyi olmasa gerek
Onları umursamıyormuş gibi davranırsan, bir süre sonra seninle inatlaşmaktan vazgeçer emin ol
Zayıf yanlarını biraz kontrol etmeye çalış bence çünkü anladığım kadarıyla ortada aldatma, birbirine sarkma vs gibi durumlar yok

güzel yorumun için çok teşekkürler, aynen haklısın ama benim kıskançlık sorunum var duyduğum gördüğüm an kendimi kaybediyorum ilk önce bu durumdan kurtulmam lazım.

Bilmiuorum belkide kavgada cok kizdi kendince kiskandirmak istedo
tartışmayı kendi çıkardı.. konu saçlarım; saçlarımı kızıla boyayacaktım, izin vermedi neden vermediğini sordugumdaysa sana çok yakışır beni katil edersin vsvs bi sürü şey saydı.. çünkü uzun zamandır istiyordum engel olmasına kızdım.. bunun için sinir çıkarması çok mantıksız olur

ben olsam yapacağım ilk iş umursamamak olurdu tamam kıskançsında bu bir taktik yani kısa süreli yapman gereken bir davranış.çünkü niye eğitimde bir davranışı bitirmek istediğinde önce artar sonra tamamen yok olur.sen öyle yapınca adam diyecekki noluyo böyle,daha beter kıskandırıcı davranışlara girişicek sonrada bakacakki kendisini takan yok o da bu davranışlarını kökten kesecek.yöntem budur bacım:)o kızlar senden kıymetlimiki canını sıkacaksın,sen kendini yerlerine koy diyelimki art niyetliler gerçekten onların taraftan bakıldığında kıskanılacak olan kişi sensin.sayın konu sahibi lütfen kendinizi ezip geçmeyin.diyelimki adam seni korktuğun gibi aldattı yahu ozamanda kıskanmaya gerek yok yaptığının cezasını çeker.zaten o karakterde birini istesende sevemezsin.yani her türlü güç sende lütfen kendini yıpratma.sonra o gözyaşları yüzünden göz kenarları kırışıp buruşacak olacak sensin karışmam:16

şu karşılıklı anlaşmaları da anlayamıyorum. sen ona o kızlarla konuşmasın demişssin belliki o da seni eski arkadaşlarınla konusturmuyor ölemi.... neden evlenince hayatınızdaki kişileri sorumsuzca siliyorsunuz sildiriyorsunuz?? eşinin o kızlarla konusmasını engellemek yerine sende mudahil olsaydın belkide bu denli sorun olmayacaktı. ve sende arkadaslarını eşini tercih etmemeliydin herkesin yeri ayrı... şahsen nişanlımın görüşmesini istemediğim hiçbir arkadaşı yok onuda kendiminkilere karsıtrmam. eger denetim gerekiyorsa bunu asla onlarla konusma dıyerek yapmm. onların bulundugu her ortama bende dahıl olurum ve sorun çözülür...

hehehe en ikna edici yorum bu olsa gerek :)

haklısın arkdasım sonuna kadar.. ben tavır koyuyorum ama bi süre sonra unutuyor kıskandığımı üzüldüğümü anlamıyor.. kafayı kırıcam artık

eşinize net ve sert tavrınızı koyma vaktiniz çoktannn gelmiş.
bela okumak nedir yahu.. insan dışarda birisinden zarar görünce bile okumaz korkar, eşe bu ne saygısızlık..
ayrıca kızlarla görüşmesi üstelik siz istemediğiniz halde çok çok yanlış..
bu konuda eşinin iyice kulağı çekilmeli..
Allah yardımcın olsun.
ama gerçekten bunlar benim içinde çok büyük kavga sebepleri bende sessiz kalamazdım..

benm için bir cinayet sebebi sen sabırlıymışsın yine

nedemek kız arkadaşlarıyla telde lak lak yapmak yok öyleee dünyaaa

Valla ben sizin yerinizde olsaydım, onun bu yaptıklarına karşı gider saçlarımı kızıla boyatırdım.
Deli olsun kıskançlığınızdan..
Üzdü sizi bugun delirsin şimdi ! Oh olsun !

Umursama konu bile etme.ertesi gun al eline telefomu bi erkek arkadasini ara..konus nasilsin falan o varken.sonra kim o der. Mesela ahmet dersin atiyorum figenden almis numarami dersin.bisey derse kizarsada sende yapiyoaum hayatim sen o kizlara kotu gozlerlemi bakiyosunda ahmette bana baksin..iyi coxuktur hatrimi sordu dersin.all sana kapak..sonra bak bakalim kobusuyormu en son canina tak diyecek kendisi kesecek konusmayi sanada diyecek sende konusma bende

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla ben sizin yerinizde olsaydım, onun bu yaptıklarına karşı gider saçlarımı kızıla boyatırdım.
Deli olsun kıskançlığınızdan..
Üzdü sizi bugun delirsin şimdi ! Oh olsun !
normalde boyamazdım ama böyle inada bindirdi.. bende yarın boya alıp boyayacağım.. dediğiniz gibi delirticem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…