- Konu Sahibi MetallicaT
-
aynen sabahın 5ine kadar ağladım ama onlarda evli adamla başı bağlı adamla 1 saate yakın konuşmuşlar. bence ayıp benim asla yapamayacağım şeyler.. onlarda nasıl yaptılar bilmiyorum ben onları ilk gördüğüm zamandan gıcığım sevmiyorum.. eşimde kırdı kalbimi hem kötü sözleriyle hem de bu hareketiyle.. sadece üzgünüm kırgınım.. bazen dayanamayacakmışım gibi geliyor :2:
ben tınlamıyormus gibi yapamamkıyamam ya hakkatten hem cok üzücü hemde cok sinir bozucu bi durum.zaten erkekler böledirler biz hafif bi kıskanclık yapdıgımızda sen deli misin diorlar allahım ya sinir oluyorum böyle erkeklere.siz tavrınızda cok haklısınız ama nem yasamıs biri olarak sölüyorumki siz onun elinide kolunuda baglasanız o görüşmek isterse yine görüşür.allah yardım etsin.siz onun üstüne gittikçe o daha cok yapacakdır hiç tınlamıomus gibi davranın.
O kadinlarin esinize ilgisi var .
Bu gün gibi aşikar .
Sonuçtan haberdar edin mutlaka aksam Eşiniz ne tepki verecek acaba
İkisininde mi ilgisi var =)
Ben hep senin güzel mesajlarını okurum Ceylinim bunlar da ne böyle
O kadınların uzaktan bakıp ne gördüğünü söyleyeyim mi sana ; çocuk gibi kıskançlık eden, ağlayıp zırlayan, olgunluğa ulaşmamış bir eş...
Konu sahibi arkadaşım; eşin bu hanımlara olan kıskançlığını kullanıyor bence
Ortada ciddi bir şey yok, senin kızdığını bilip, kıskançlık duygularını kaşıyor hepsi bu
Mutlaka ki kendince haklı sebeplerin vardır kıskanmakta ama eşinin onlarla bağını böyle kesemezsin
İnada biner, bu insanlar her kavgada ortaya çıkar
Eşinin bu insanlardan birine ilgisi yoksa demek ki gerçekten arkadaşlar
Ha arkadaşlığın dozu tartışılır ama sabahlara kadar ağlayarak eşinde bıraktığın izlenim çok da iyi olmasa gerek
Onları umursamıyormuş gibi davranırsan, bir süre sonra seninle inatlaşmaktan vazgeçer emin ol
Zayıf yanlarını biraz kontrol etmeye çalış bence çünkü anladığım kadarıyla ortada aldatma, birbirine sarkma vs gibi durumlar yok
Ne diye bunu istesin ki durup dururken bi neden yok.. Eşimi tanırım canımı yakmak istese de yakamazBelkide caninizi acitmak icin konustigunu soyledi
ben tınlamıyormus gibi yapamamacayip derece de kiskancim asla katlanamam ama sanırım en dogrusu..
Ne diye bunu istesin ki durup dururken bi neden yok.. Eşimi tanırım canımı yakmak istese de yakamaz
tartışmayı kendi çıkardı.. konu saçlarım; saçlarımı kızıla boyayacaktım, izin vermedi neden vermediğini sordugumdaysa sana çok yakışır beni katil edersin vsvs bi sürü şey saydı.. çünkü uzun zamandır istiyordum engel olmasına kızdım.. bunun için sinir çıkarması çok mantıksız olurBilmiuorum belkide kavgada cok kizdi kendince kiskandirmak istedo
sizinle bir sıkıntımı paylaşmak istiyorum. akşam ben karşı komşuma geçmiştim yarım saat 1 saat filan.. sonra eve geldiğimde eşim telefonla konusuyordu, ama nasıl sohbet nasıl gülüyor.. evden çıkmadan önce de tartıştık biraz. bende oda sakinleşsin bende sakinleşsin diye karsıya gectim.. neyse eve geldim ilk başta ses etmedim iş arkadaşıyla konuşuyordur diye. ama konnuşması baya bi bitmedi ben odaya girdim oda tamam görüşürüz kendinize iyi bakın iyi geceler dedi gülerek kapadı telefonu bende canım kiminle konusuyorsun dediğimde ceren ve halime dedibenim gözlerim doluverdi bi anda nasıl desem beynimden vurulmuşa döndüm. noldu kızdın mı falan dedi.. ama daha önce yani evlenmeden önce bana o kızlarla konuşmayacağına söz verdi.. meğersem adam 2 kızla toplu konuşmuş sabah 5e kadar ağladım bağırdım çağırdım şimdi hasta oldum sesim kısıldı gözlerim şiş.. üstüne üstlük çok abarttım diye bana delisin sen dedi birde üstüne bela okudu allah senin belanı versin diye. şu an o kadar üzgünüm ki tekrar hatırladıkça içim acıyor. beni eski arkadaşlarımın hiç biri ile görüştürmüyor.. ama ben böyle ağladığımı böyle üzüldüğümü bilmezdim. bi ara herşey için pişman oldum keşke ömrümden ömür gitseydi de o sözleri duymasaydım diyorum.. şimdi de işte, arayıp duruyor mesaj atıyor seni çok seviyorum kızgın mısın gibisinden.. artık bıktım daha öncede böyle kavgalarımız oldu.. yoruldum artık canımı çok yakmaya başladı üzülüyorum çok kırgınım
hehehe en ikna edici yorum bu olsa gerek :)ben olsam yapacağım ilk iş umursamamak olurdu tamam kıskançsında bu bir taktik yani kısa süreli yapman gereken bir davranış.çünkü niye eğitimde bir davranışı bitirmek istediğinde önce artar sonra tamamen yok olur.sen öyle yapınca adam diyecekki noluyo böyle,daha beter kıskandırıcı davranışlara girişicek sonrada bakacakki kendisini takan yok o da bu davranışlarını kökten kesecek.yöntem budur bacım:)o kızlar senden kıymetlimiki canını sıkacaksın,sen kendini yerlerine koy diyelimki art niyetliler gerçekten onların taraftan bakıldığında kıskanılacak olan kişi sensin.sayın konu sahibi lütfen kendinizi ezip geçmeyin.diyelimki adam seni korktuğun gibi aldattı yahu ozamanda kıskanmaya gerek yok yaptığının cezasını çeker.zaten o karakterde birini istesende sevemezsin.yani her türlü güç sende lütfen kendini yıpratma.sonra o gözyaşları yüzünden göz kenarları kırışıp buruşacak olacak sensin karışmam:16
haklısın arkdasım sonuna kadar.. ben tavır koyuyorum ama bi süre sonra unutuyor kıskandığımı üzüldüğümü anlamıyor.. kafayı kırıcam artık
tartışmayı kendi çıkardı.. konu saçlarım; saçlarımı kızıla boyayacaktım, izin vermedi neden vermediğini sordugumdaysa sana çok yakışır beni katil edersin vsvs bi sürü şey saydı.. çünkü uzun zamandır istiyordum engel olmasına kızdım.. bunun için sinir çıkarması çok mantıksız olur
normalde boyamazdım ama böyle inada bindirdi.. bende yarın boya alıp boyayacağım.. dediğiniz gibi delirticem..Valla ben sizin yerinizde olsaydım, onun bu yaptıklarına karşı gider saçlarımı kızıla boyatırdım.
Deli olsun kıskançlığınızdan..
Üzdü sizi bugun delirsin şimdi ! Oh olsun !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?