eşim ve lise arkadaşları !

MetallicaT

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2013
204
14
68
sizinle bir sıkıntımı paylaşmak istiyorum. akşam ben karşı komşuma geçmiştim yarım saat 1 saat filan.. sonra eve geldiğimde eşim telefonla konusuyordu, ama nasıl sohbet nasıl gülüyor.. evden çıkmadan önce de tartıştık biraz. bende oda sakinleşsin bende sakinleşsin diye karsıya gectim.. neyse eve geldim ilk başta ses etmedim iş arkadaşıyla konuşuyordur diye. ama konnuşması baya bi bitmedi ben odaya girdim oda tamam görüşürüz kendinize iyi bakın iyi geceler dedi gülerek kapadı telefonu bende canım kiminle konusuyorsun dediğimde ceren ve halime dedi benim gözlerim doluverdi bi anda nasıl desem beynimden vurulmuşa döndüm. noldu kızdın mı falan dedi.. ama daha önce yani evlenmeden önce bana o kızlarla konuşmayacağına söz verdi.. meğersem adam 2 kızla toplu konuşmuş sabah 5e kadar ağladım bağırdım çağırdım şimdi hasta oldum sesim kısıldı gözlerim şiş.. üstüne üstlük çok abarttım diye bana delisin sen dedi birde üstüne bela okudu allah senin belanı versin diye. şu an o kadar üzgünüm ki tekrar hatırladıkça içim acıyor. beni eski arkadaşlarımın hiç biri ile görüştürmüyor.. ama ben böyle ağladığımı böyle üzüldüğümü bilmezdim. bi ara herşey için pişman oldum keşke ömrümden ömür gitseydi de o sözleri duymasaydım diyorum.. şimdi de işte, arayıp duruyor mesaj atıyor seni çok seviyorum kızgın mısın gibisinden.. artık bıktım daha öncede böyle kavgalarımız oldu.. yoruldum artık canımı çok yakmaya başladı üzülüyorum çok kırgınım

Canim oncelikle gecmis olsun uzme kendini.bu kadar biraz ayip etmis dogrusu.hemen kusup kizlari arar gibi olmus, bence mesajlara cevap verme suratini da as. Hemen affedersen yuz bulur. Halledilmicek sorunlar degil tabii bunlar, umarim kisa surede hallolur

Sakin mesajlarina felan cevap verme...

Ceren ve Halime bu adamin evli oldugunu bildikleri halde
sabahin 5 ne kadar , evli bir erkekle telefonla ne konusuyolar
bune densizlik boyle ...

Esinde ayni sekilde kizlarla bu sekil sabaha kadar konusmasi cok ayip .. bence kesin tavrini koy....

aynen sabahın 5ine kadar ağladım ama onlarda evli adamla başı bağlı adamla 1 saate yakın konuşmuşlar. bence ayıp benim asla yapamayacağım şeyler.. onlarda nasıl yaptılar bilmiyorum ben onları ilk gördüğüm zamandan gıcığım sevmiyorum.. eşimde kırdı kalbimi hem kötü sözleriyle hem de bu hareketiyle.. sadece üzgünüm kırgınım.. bazen dayanamayacakmışım gibi geliyor :2:

Evli bir adamla ne konuşulur o kadar ?
Evli bir adam niye konuşur ?
Esinize soğuk davranin bir sure .
Hic tahammül edemem 3. Sahislara .

Evli bir adamla ne konuşulur o kadar ?
Evli bir adam niye konuşur ?
Esinize soğuk davranin bir sure .
Hic tahammül edemem 3. Sahislara .
Sözde lise arkadaşlarıymış bahanesi bu,
soğuk davranınca da başlıyor bu sefer sen delisin, çok basit bişeyi çok büyütüyosun manyaksın demeye sonrada ben üstüne gidince kalbimi kırıyor..
ben de edemiyorum artık yoruldum..
artık güçlü olamıyorum o kızlara karşı çok kötüyüm valla

neden konuşuyormuşşş elin karılarıylaaa
aa şu erkekleri de anlamaz oldum iycee

Ben sizin yerinizde olsam alırım o kızların telefonlarını adreslerini..
Ağzıma geleni sıralarım !

Ben sizin yerinizde olsam alırım o kızların telefonlarını adreslerini..
Ağzıma geleni sıralarım !
kızların numaralarını biliyorum zaten çok önceden belki 20 kez tartıştım onlarla. artık ben sözmü geçiremiyorum ne yapıyorum anlamıyorum ki.. eşimi gerçekten çok fazla seviyorum ve evliliğimi o kızlar yüzünden bitirmek istemiyorum ama ben çok zarar görüyorum.. bazen canımdan can gidiyo ama artık çok fazla yıprandım :2:

bende aricam onu bunu erkekleri de tehdit et eşini ..
böyle davranırsan bende böyle davranırım deee aaa

Kusura bakmayin da artik esinize ayar vermenin zamanki gelmiş .
Edepten yoksun insandan herşeybeklenir .
Esinize son kez doylesin ya o o.... Ya ben diye .
En azindan ben oöyle derdim.

Kusura bakmayin da artik esinize ayar vermenin zamanki gelmiş .
Edepten yoksun insandan herşeybeklenir .
Esinize son kez doylesin ya o o.... Ya ben diye .
En azindan ben oöyle derdim.

bana hep diyor, ben sana aşığım vsvs. bi yanım affet diye içimi kemiriyor, bi yanımda umursama diyor

O zaman sizde eşinisin size davrandığı gibi davranmayı deneyin..
Lafltan sözden anlamadığı ortada..
Lise arkadaşlarınızda kızlı erkekli iletişime geçin..
Kısknaçlıktan delirsin yazık günah size ..

Peki emin misiniz kızlarla konuştuğuna..
Yani bir erkek arkadaşıyla konuşmuş olabilir sırf sizi daha da gıcık etmek için size bunlarla konuştum demişte olabilir..
O uyuduğunda çaktırmadan telefonuna baksaydınız keşke..

yok o kızlarla konuştuguna eminim çünkü numaraları bende de var.

bana hep diyor, ben sana aşığım vsvs. bi yanım affet diye içimi kemiriyor, bi yanımda umursama diyor

Kusura bakma da birgün esin o kadınlarla sabahlara anlarsin gerçeği .
Biraz sert oldu ama .
O kadinlarin yerine koy bi kendini.
Karisi aryor bir daha esinle görüşme diyor konuşma diyor .
Daha niye konuşursun ki ?
Evli bir erkekle 1 saat konuşacak ne bulursun ?
Ya onlarin eşine ilgisi var ya eşinin .
Seni, karisini yok sayip konusuyorsa o kadinla bu kadar iyi niyetli olma bence arkadasim.

Kızlar arsızmıs baya..bırak evli sevgilisi olan arkadaslarimla bile mesafeliyimdir.kizlari tanidigim halde işim olsa bile ararken müsaitmi sorarim olmadi kiz arkadasina sorarim sormasi icin.edepsizler resmen.tavrini koymalisin.susman bile yeterli kavga etsen care olmaz

haklısın arkdasım sonuna kadar.. ben tavır koyuyorum ama bi süre sonra unutuyor kıskandığımı üzüldüğümü anlamıyor.. kafayı kırıcam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…