- 20 Ocak 2015
- 9.333
- 13.295
- 248
- 40
- Konu Sahibi Kedi kadin
-
Remziye???Bu kadın Remziye olabilir mi :)))))
saat 5 gibi gelmek nedir yaaSaat beş gibi gelir ve oturur kalkmaz
Yahu eşim zaten surat yapıyor, eve geldiği gibi, haspinalla,tövbe yarabbim töbee, gibi laflar ediyor zaten, vallahi ben de surat yapıyorum ama kadın anlamamazlıktan geliyor.saat 5 gibi gelmek nedir yaa
tam da eşinizin geleceği saatte
çalışıyor mu oda
eşiniz haklı hiç kusura bakmayın
siz diyemiyorsanız eşiniz surat yapsın
sizde hiç rahatsız değilsiniz sankiGeçen geldi zaten biz de pikniğe gidecektik. Bi oturdu kalmadı. Eşim baktı gitmiyor ; hade pikniğe gitmiyor muyduk, çabuk ol gün bitecek falan dedi de, kadın ondan sonra kalktı gitti evine
Siz ona gidin eşiniz işten gelince kendi evinize dönün.esiniz hakliOnun bilincindeyim ama kadına da kalk yeter, kafam şişti diyemem ki
Ćok hatalisiniz çok farkında değilsiniz yaptiğinizin..Allah selamet versin.Geçen geldi zaten biz de pikniğe gidecektik. Bi oturdu kalmadı. Eşim baktı gitmiyor ; hade pikniğe gitmiyor muyduk, çabuk ol gün bitecek falan dedi de, kadın ondan sonra kalktı gitti evine
Eee biz ne yapalım peki ?Yahu eşim zaten surat yapıyor, eve geldiği gibi, haspinalla,tövbe yarabbim töbee, gibi laflar ediyor zaten, vallahi ben de surat yapıyorum ama kadın anlamamazlıktan geliyor.
tamam çekin bugün ayarı söylediğiniz gibi :)Yahu eşim zaten surat yapıyor, eve geldiği gibi, haspinalla,tövbe yarabbim töbee, gibi laflar ediyor zaten, vallahi ben de surat yapıyorum ama kadın anlamamazlıktan geliyor.
Aynen ya.Sen devam et elin kadini icin hayat arkadasini ez gec.
Onu diyemem bunu diyemem.
OnunlaaSiz ona gidin eşiniz işten gelince kendi evinize dönün.esiniz hakli
Aynen benim niyetim de o. İyi bi ayarı hak ediyortamam çekin bugün ayarı söylediğiniz gibi :)
sonra da yazın bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?