Eşim ve komşum

Baci eşini hadi düşünmüyorsun kendinde mi sıkılmıyorsun max 10 saat nasil oturuyorsunuz sıkılmadan isiniz gücünüz olmuyor mu? Şöyle bir uzanayım da mi demiyorsunuz ay ben oturamam totomun üstünde afakanlar basar valla kadinin isi yok sizinde yok. Biz 10 saat oturduğumuz adamla evlendik sizde bir nevi evli gibi olmuşsunuz:)

kendim esimin arkadasini asla cekmem,
esim benim arkadasimi neden ceksin ki,
madem komsusunuz, siz ona gidin de evde adami rahat birakin,
bakin o zaman o komsu sizi 2 saat sonra gonderiyor mu gondermiyor mu!

Kırilmayi haketmis .Anneme gelen biri vardiKapiyi actik mi ayağınin biri icerde olurdu .Cocuk halimle geri gonderirdim .Annem de yapma kızim ayıp derdi .
Kocaniza yazik kavga ettiginize yazık .Bundan sonra gelme bile derim bu ne .

Komşudaki rahatlığa bak eşiniz evdeyken bile oturması 8 9 saat nedir yani oturmak insan sıkılır yani çok düşüncesiz komşunuz var yani.ben öyle insanları evime almam açıkçası

Kocam böyle yapsa bırak arkadaşı anası babası gelse 10 saat otursa böyle taviz verse saatlerce benle ilgilenmese kocamı boşarım...

Siz nasıl sıkılmadınız ki bu durumdan?Ben olsam eşimin demesini beklemeden derim yani gelde tadında bırak diye..

saat 5 gibi gelmek nedir yaa
tam da eşinizin geleceği saatte
çalışıyor mu oda
eşiniz haklı hiç kusura bakmayın
siz diyemiyorsanız eşiniz surat yapsın
Yahu eşim zaten surat yapıyor, eve geldiği gibi, haspinalla,tövbe yarabbim töbee, gibi laflar ediyor zaten, vallahi ben de surat yapıyorum ama kadın anlamamazlıktan geliyor.

Eşiniz haklı akşam vakti yatma vakti misafir çok saçma.İstiyorsa erken saatte gelsin ya da telefonda anlatsın derdini.Sizin de bir özel hayatınız var

Geçen geldi zaten biz de pikniğe gidecektik. Bi oturdu kalmadı. Eşim baktı gitmiyor ; hade pikniğe gitmiyor muyduk, çabuk ol gün bitecek falan dedi de, kadın ondan sonra kalktı gitti evine
sizde hiç rahatsız değilsiniz sanki
ben olsam patlardım
biran önce mesafe koyun
eşiniz napıyor bu arada uzanıp etmek dinlenmek ister adam

Geçen geldi zaten biz de pikniğe gidecektik. Bi oturdu kalmadı. Eşim baktı gitmiyor ; hade pikniğe gitmiyor muyduk, çabuk ol gün bitecek falan dedi de, kadın ondan sonra kalktı gitti evine
Ćok hatalisiniz çok farkında değilsiniz yaptiğinizin..Allah selamet versin.

Yahu eşim zaten surat yapıyor, eve geldiği gibi, haspinalla,tövbe yarabbim töbee, gibi laflar ediyor zaten, vallahi ben de surat yapıyorum ama kadın anlamamazlıktan geliyor.
Eee biz ne yapalım peki ?
Yok onu diyemem, yok bunu diyemem
Gelip biz mi evden atalım ne yapalım yani ?
Konunun açılış amacında bu durumu sonuca ulaştırmaya dair tek yorumun yok.
Akıl almakta değil derdin muhtemelen çünkü her verilen öneriye "yapamam, diyemem"
O kadar şey yazıldı çizildi sana.
Eşin en sonunda isyan edecek aranıza soğukluk girecek diyorlar yine aynı cümleleri kurup duruyorsunuz.
Kim ne desin daha size ?
Dertleşmek için acmissan eğer Allah sabır versin, size iyi kulaklar diyelim bitsin.

tamam çekin bugün ayarı söylediğiniz gibi :)
sonra da yazın bize

Sen devam et elin kadini icin hayat arkadasini ez gec.
Onu diyemem bunu diyemem.

Eşiniz evinden karısıdan soguduktan sonra mı kadına rest cekceksiniz. Aile huzurunuz herseyden önemli olmalı. Kimse özelinizin içinde bu kadar yakın bulunmamali. Yarın birgün çok pişman olursunuz. O yüzsüzse birazda siz yüzsüz olun bişey olmaz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…