- 23 Ekim 2018
- 633
- 915
- 103
- Konu Sahibi Kedi kadin
-
Bi de tam akşam yemeği saatine yakın geliyor. Olmaz. Gelsin ama bu kadar çok kalınmaz. Size yerleşir yakında geri zaten bi uyuması kalıyor.Saat beş gibi gelir ve oturur kalkmaz
Dogru diyor. Fazla samimiyetntez ayrilik getirir. Ayrica esinizin size soylemedigi de bisey olabilir. Bi insan ne alaka gelir bi eve 10nsaat oturur gercekten anlamiyorum. Siz nasil dayaniyosunuz. Bi sorunu anlatmak 10 saat mi surer.yapmayin allahaskinaIyi geceler kızlar. Demin eşimle biraz atıştık, konu ise komşumun bize gelmesi ve 8,9 bazen de 10 saat oturup kalkmaması. Eşim de ; bu ne yaa, bi insan bu kadar nasıl oturabilir, bir daha gelmesin, mesafe koy, eve alma falan diyor, ben de dedim kadın geliyor içini döküyor bana ( kocasıyla sorunları var bayaa) bir daha gelme, eşim rahatsız oluyor diyemem. Eşim de komşu dediğin gelir bir, iki saat oturur, çay kahve içer gider ama bu oturdu mu kalkmasını bilmiyor. ben de dedim, kadın yalnız, kimseyle bi diyaloğu yok, bi bana gelip sıkıntılarını anlatıyor, ona bir daha gelme diyemem dedim. Eşim de, ona bir daha kapıyı açma diyor
Hayir demek nezaketsizlik değildir önce onu bir ayirt edin lütfen aksine insanin ozsaygisi oldugunun en buyuk göstergelerinden biridir gerektiği yer ve zamanda hayir demek komsunuz sizi resmen rahatsiz ediyor ki eşiniz sonuna kadar hakli ama bakiyorum ki burda yazilan onlarca çözüme hep bir bahane bulmusunuz.O halde oturun dinleyin ne de olsa eşinizden sınavınızdan önemli demek ki komşu dertleri sizde bedavadan terapisti olmusunuz ama yarin sizin başınıza en küçük bir is gelse o komsuyu göremezsiniz bu da aklinizin bir köşesinde kalsin.Valla öyle bi bunaltıyor ki beni, içimden kocan eve uğramamakta haklı, onun beynini uyuşturdun sıra bende. Ne çekiyorsam bu yumuşaklığımdan çekiyorum zaten. Hayır demeyi nezaketsizlik olarak gördüğüm için de bir türlü hayır diyemiyorum, istesem bile yapamıyorum
Hayır canım doğrudan öyle denmez tabi. Kim olursa olsun çok ayıp olur. Ama laf arasında eşimde çok yoruluyor, bu aralar biraz bitkin falan diyip en azından akşamları sizle oturmasını azaltırsınız. Gündüzde o gelmeden siz kahve içmeye çağırın mesela. O gün evde olmayacağınızı, bi arkadaşınıza gideceğinizi söyleyin. Yada yine birine aratabilirsiniz. Böyle olmaz. Eşiniz sonuna kadar haklı.Valla hiç bu fikirler aklıma geçmemişti, çok iyiymiş bu fikirler de, eşim, gelmesini istemiyorum diye bilsin ki, bir daha gelmesin diyor ve eşim sizi eve almamı istemiyor dememi istiyor.
Asla memnun değilim, çünkü hep aynı şeyleri tekrar dinlemekten baktım ama, gelip anlatıp ağlaması
bence doğru diyor eşiniz. ben işten yorgun argın geleceğim ve evde hiç tanımadığım biri. çekemem, bu kadın halimle bile çekemem ki erkek olarak o hiç çekmez. gerçekten abartı her şeyin bir yol yordamı var. 8 saat oturmak ne demek gerçekten. araya mesafe koymak şart. en azından her gün olmaz da haftada 1 ,2 görüşürzsünüz tabi makul sürede. yada siz gidin evine. yada dışarda bir iki saat vakit geçirin madem sorunları var temiz hava da iyi gelir hem açılır.ama gerçekten eşiniz haklı. tabiki o şekilde söylenmez kırıcı olur ama , gerçekten çok fazla yüz bulmuş gibi komşunuzda.Iyi geceler kızlar. Demin eşimle biraz atıştık, konu ise komşumun bize gelmesi ve 8,9 bazen de 10 saat oturup kalkmaması. Eşim de ; bu ne yaa, bi insan bu kadar nasıl oturabilir, bir daha gelmesin, mesafe koy, eve alma falan diyor, ben de dedim kadın geliyor içini döküyor bana ( kocasıyla sorunları var bayaa) bir daha gelme, eşim rahatsız oluyor diyemem. Eşim de komşu dediğin gelir bir, iki saat oturur, çay kahve içer gider ama bu oturdu mu kalkmasını bilmiyor. ben de dedim, kadın yalnız, kimseyle bi diyaloğu yok, bi bana gelip sıkıntılarını anlatıyor, ona bir daha gelme diyemem dedim. Eşim de, ona bir daha kapıyı açma diyor
Ben eşinizi haklı buluyorum bir iki saat otursun konuşsun sonra gitsin tabiki eşim istemiyo seni eve alamam ya da git artık vs denmez. Gelir benim bugün isim var bir iki saat konuşalım sonra ben işlerimi halledeyim diyin vs vs yavaş yavaş alışır . Açıkçası ben kendimi eşinizin yerine koyuyorum ben eve geldiğimde evden giden ya da oturmaya devam eden bi arkadaşı olsa ben de eşimle konuşurdum bu böyle olmaz diye.Iyi geceler kızlar. Demin eşimle biraz atıştık, konu ise komşumun bize gelmesi ve 8,9 bazen de 10 saat oturup kalkmaması. Eşim de ; bu ne yaa, bi insan bu kadar nasıl oturabilir, bir daha gelmesin, mesafe koy, eve alma falan diyor, ben de dedim kadın geliyor içini döküyor bana ( kocasıyla sorunları var bayaa) bir daha gelme, eşim rahatsız oluyor diyemem. Eşim de komşu dediğin gelir bir, iki saat oturur, çay kahve içer gider ama bu oturdu mu kalkmasını bilmiyor. ben de dedim, kadın yalnız, kimseyle bi diyaloğu yok, bi bana gelip sıkıntılarını anlatıyor, ona bir daha gelme diyemem dedim. Eşim de, ona bir daha kapıyı açma diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?