Eşim ve komşum

Yeri geliyor 10 saat kendi çocuğunun gürültüsüne katlanamıyor insan. kaldı ki komşu dırdırı ayyy
Yarın öbürgün iftira da atabilir amacı ne niyeti ne her şey olabilir hayatta evime almazdım.
Bir açmam 2.de duşa gircem 3. De eşim evde müsait değiliz. Başım ağrıyacağına yüzüm ağrısın ayol

Aynen ya.
Hayır diyemezsen karar verdim demeyeceğim arkadaşlar ev benim evim otursun 10 saat anasini satayım desin bitsin mevzu.
Yazık millette akıl verip durmasın.
Ne bu tavırlarınız? Anlam veremedim yani, yazmak zorunda değilsiniz ki. Tüm cevaplarıma dikkatli bakarsan neler dediğimi görürsünüz

İçeri dalmasını önlemek için ona kapıyı açarken herzaman kapının arkasındaki zinciri takın bahanenizi söyleyin ve içeri girmesini engelleyin. Arada çok nadiren kabul edin. Maximum bir saat sonra , ben uzanıp dinleneceğim artık deyin ve gönderin. Bu rutini bir ay kadar uygulayın. Hala çok ısrarcı olursa, derslerim için vakit ayırmak zorundayım, UZunca bir süre görüşemeyeceğiz ancak olur da vakit yaratabilirsem ben sana ayda bir yarım saat uğramaya çalışacağım dersin. Hala anlamazlıktan geldiğini görürsen, eşim görüşmemizi istemiyor ve ben de onu haklı buldum dersin.

8-10 saat nedir ya ? Şaka mı bu? Haftada 1 bile olsa yorar. 10 saat boyunca dize derdini mi anlatıyor ? Bu bile negatif etkiler. Benzer şekilde bekarken bir komşum vardı açmıyordum kapıyı artık. Gecelere kadar otururdu.

Ben de kapıyı açmamayı düşünüyorum, olmadı ayarı vericem valla, kesin ve net

10 saat mi

3 saat sonrası bana göre sıkıntı ki hergün geliyor ise 1 saatten fazlası sıkıntı
ayrıca eşinizden önce sizin rahatsız olmanız gerekiyor
eşinizi dinleyin

Eşime hak veriyorum, ama kadına ne diyeceğimi bilemiyorum ki.
KApıyı açmayacaksınız. Sorarsa müsait değildim diyeceksiniz. Benim bekarken bir komşum vardı dediğim gibi. Düşman başına. Ben işe giderken bile kapıyı açar AAa naber derdi. Sabah işe gittin şu saatte döndün derdi şok olurdum. Akşam gelir gece 2 ye kadar otururdu. Nöbete gideceğim derdim kalkmazdı düşünün yani 24 saat çalışırdım 2 saat uykuyla işe giderdim. Ve evde arkadaşı olduğu halde kızı tek bırakıp benim yanıma gelirdi akşam vakti tam bir manyaktı. Kapıları ve telefonu açmayarak çözdüm. Darıldı mı? Evet ama bir daha gelmedi. O zamandan sonra komşuluk bitti bende. Bekarken yalnız yaşadığım halde o kızın derdini tasasını kaldıramıyordum bir de evliyken asla kabul edemem.

Adam haklı

Kanının eşiyle neden sorun yaşadığını anlamak çok zor değil. Sabahtan akşama kadar başkasının evinde oturuyo. Yetmiyo sizin evliliğinizide baltalıyo. Kocanız haklı almayın eve. Yoksa o kadından önce olan sizin evliliğine olacak. Günahına girmek istemem ama kocanız için gelip gelmediğini de asla bilemezsiniz. Çünkü böyle hikayeler çok fazla. Bence kendinize gelin yoksa gidişat pek parlak eğil. Açık konuştum anlayın diye durumun vahimliğini.

Bu yoldan gidecem ben de

Biz ev taşıyorduk iste cocukta var komsu bos yere bekleme bize gel dedi, ev tasininca yorulacaksn dedi gittim kadına kac saat oturdum ev taşıma asansörü bozuldu ay bi rahatsz hissettim kendimi kac saat kaldim. Otur otur konus konus bir yere kadar

komşunda cılkını çıkartmış komşuluğun misafirliğin..8_9_10 saat ne ya?...yatmaya eve gitmesin salona bir yer yatağı ser oldu olacak...bence derdini anlatmak değil bu kadının derdi...çene çalmayı seven tembel(çünkü evde iş çıkar kendine yemek çamaşır vs)sende yer içer keyif yapar kafanı ütüler negatif enerjisini boşaltıp gider..senin yüzünü yumuşak bulmuş bu yüzsüz komşun..

eşiniz sonuna kadar haklı.. ben de saat 10'a kadar oturuyor sandım. 10 saat oturmak neymiş ya. herkesin derdi var. kimse kimseyi dertleriyle boğmamalı bence. 2-3 haftada bir gelir oturur anlatır anlarım ama bu kadarı çok

Bu ne yaaa aş evi mi orası adam haklı belkş rahat davranmak istiyor uzanmak istiyor hergün misafir olur mu ? Hiç mi bıkmıyorsunuz hergün insanların sorunlarını dinlemekten ne kadar tuhafsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…