- 3 Mart 2013
- 770
- 1.772
- 113
- Konu Sahibi Kedi kadin
-
Onunlaa
Aynen benim niyetim de o. İyi bi ayarı hak ediyor
Ne bu tavırlarınız? Anlam veremedim yani, yazmak zorunda değilsiniz ki. Tüm cevaplarıma dikkatli bakarsan neler dediğimi görürsünüzAynen ya.
Hayır diyemezsen karar verdim demeyeceğim arkadaşlar ev benim evim otursun 10 saat anasini satayım desin bitsin mevzu.
Yazık millette akıl verip durmasın.
Gayet baktım cevaplarına.Ne bu tavırlarınız? Anlam veremedim yani, yazmak zorunda değilsiniz ki. Tüm cevaplarıma dikkatli bakarsan neler dediğimi görürsünüz
8-10 saat nedir ya ? Şaka mı bu? Haftada 1 bile olsa yorar. 10 saat boyunca dize derdini mi anlatıyor ? Bu bile negatif etkiler. Benzer şekilde bekarken bir komşum vardı açmıyordum kapıyı artık. Gecelere kadar otururdu.Iyi geceler kızlar. Demin eşimle biraz atıştık, konu ise komşumun bize gelmesi ve 8,9 bazen de 10 saat oturup kalkmaması. Eşim de ; bu ne yaa, bi insan bu kadar nasıl oturabilir, bir daha gelmesin, mesafe koy, eve alma falan diyor, ben de dedim kadın geliyor içini döküyor bana ( kocasıyla sorunları var bayaa) bir daha gelme, eşim rahatsız oluyor diyemem. Eşim de komşu dediğin gelir bir, iki saat oturur, çay kahve içer gider ama bu oturdu mu kalkmasını bilmiyor. ben de dedim, kadın yalnız, kimseyle bi diyaloğu yok, bi bana gelip sıkıntılarını anlatıyor, ona bir daha gelme diyemem dedim. Eşim de, ona bir daha kapıyı açma diyor
Ben de kapıyı açmamayı düşünüyorum, olmadı ayarı vericem valla, kesin ve net8-10 saat nedir ya ? Şaka mı bu? Haftada 1 bile olsa yorar. 10 saat boyunca dize derdini mi anlatıyor ? Bu bile negatif etkiler. Benzer şekilde bekarken bir komşum vardı açmıyordum kapıyı artık. Gecelere kadar otururdu.
KApıyı açmayacaksınız. Sorarsa müsait değildim diyeceksiniz. Benim bekarken bir komşum vardı dediğim gibi. Düşman başına. Ben işe giderken bile kapıyı açar AAa naber derdi. Sabah işe gittin şu saatte döndün derdi şok olurdum. Akşam gelir gece 2 ye kadar otururdu. Nöbete gideceğim derdim kalkmazdı düşünün yani 24 saat çalışırdım 2 saat uykuyla işe giderdim. Ve evde arkadaşı olduğu halde kızı tek bırakıp benim yanıma gelirdi akşam vakti tam bir manyaktı. Kapıları ve telefonu açmayarak çözdüm. Darıldı mı? Evet ama bir daha gelmedi. O zamandan sonra komşuluk bitti bende. Bekarken yalnız yaşadığım halde o kızın derdini tasasını kaldıramıyordum bir de evliyken asla kabul edemem.Eşime hak veriyorum, ama kadına ne diyeceğimi bilemiyorum ki.
Adam haklıIyi geceler kızlar. Demin eşimle biraz atıştık, konu ise komşumun bize gelmesi ve 8,9 bazen de 10 saat oturup kalkmaması. Eşim de ; bu ne yaa, bi insan bu kadar nasıl oturabilir, bir daha gelmesin, mesafe koy, eve alma falan diyor, ben de dedim kadın geliyor içini döküyor bana ( kocasıyla sorunları var bayaa) bir daha gelme, eşim rahatsız oluyor diyemem. Eşim de komşu dediğin gelir bir, iki saat oturur, çay kahve içer gider ama bu oturdu mu kalkmasını bilmiyor. ben de dedim, kadın yalnız, kimseyle bi diyaloğu yok, bi bana gelip sıkıntılarını anlatıyor, ona bir daha gelme diyemem dedim. Eşim de, ona bir daha kapıyı açma diyor
Bu yoldan gidecem ben deKApıyı açmayacaksınız. Sorarsa müsait değildim diyeceksiniz. Benim bekarken bir komşum vardı dediğim gibi. Düşman başına. Ben işe giderken bile kapıyı açar AAa naber derdi. Sabah işe gittin şu saatte döndün derdi şok olurdum. Akşam gelir gece 2 ye kadar otururdu. Nöbete gideceğim derdim kalkmazdı düşünün yani 24 saat çalışırdım 2 saat uykuyla işe giderdim. Ve evde arkadaşı olduğu halde kızı tek bırakıp benim yanıma gelirdi akşam vakti tam bir manyaktı. Kapıları ve telefonu açmayarak çözdüm. Darıldı mı? Evet ama bir daha gelmedi. O zamandan sonra komşuluk bitti bende. Bekarken yalnız yaşadığım halde o kızın derdini tasasını kaldıramıyordum bir de evliyken asla kabul edemem.
Ayrıca size negatif elektrik yükler. Ben o komşu yüzünden depresyona giriyordum resmen. Bütün enerjinizi alırBu yoldan gidecem ben de
komşunda cılkını çıkartmış komşuluğun misafirliğin..8_9_10 saat ne ya?...yatmaya eve gitmesin salona bir yer yatağı ser oldu olacak...bence derdini anlatmak değil bu kadının derdi...çene çalmayı seven tembel(çünkü evde iş çıkar kendine yemek çamaşır vs)sende yer içer keyif yapar kafanı ütüler negatif enerjisini boşaltıp gider..senin yüzünü yumuşak bulmuş bu yüzsüz komşun..Iyi geceler kızlar. Demin eşimle biraz atıştık, konu ise komşumun bize gelmesi ve 8,9 bazen de 10 saat oturup kalkmaması. Eşim de ; bu ne yaa, bi insan bu kadar nasıl oturabilir, bir daha gelmesin, mesafe koy, eve alma falan diyor, ben de dedim kadın geliyor içini döküyor bana ( kocasıyla sorunları var bayaa) bir daha gelme, eşim rahatsız oluyor diyemem. Eşim de komşu dediğin gelir bir, iki saat oturur, çay kahve içer gider ama bu oturdu mu kalkmasını bilmiyor. ben de dedim, kadın yalnız, kimseyle bi diyaloğu yok, bi bana gelip sıkıntılarını anlatıyor, ona bir daha gelme diyemem dedim. Eşim de, ona bir daha kapıyı açma diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?