Eşim ve komşum

Yok öyle değil de, ne biliyim keşke ayarında bi insan olsaydı da beni bu noktaya getirmeseydi.
Ama değilmiş, boşver bugün hayır dediğin için üzülürsün zaman geçip alışınca , eşinle ailenize zaman ayırmanın zevkini alınca oh be ne iyi etmişim dersin

wsin hakli. ben 1 saatten sonra daraliyorum. evinde isi gucu yok mu. kapoyi ac ama disari cikacaktim falan de.

+1+1+1☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

Sizin eşiniz sonuna kadar haklı kusura bakmayın ama durum bu, ayrıca size minnet duyacağını sanıyorsanız yanılıyorsunuz iki gün sonra elinize sağlık der sizde eşinizle elin kadını için aranızı bozduğunuzla kalırsınız hayır demeyi bir öğrenin çok zor bişey değil bu yani resmen evinizi, özel hayatınızı gaspetmiş hiç zorunuza gitmiyor mu?

Belkide kocanıza bakışlar atıyor cilve yapıyor çakırmadan adamda söyleyemiyor bu şekilde söylüyor aman valla kimseye de güvenmem aklımada hep en kötüsü gelir yani 1 saat anlatsın gitsin 10 saat ne hiç mi yemek çamaşır bulaşık yok hayret birşey ben sinirlendim burdan

Kocanız haklı siz rahatsız olmuyomusunuz okadar saat oturmasından.. o neymiş öyle yanlızsa yanlızlığını bilsin herşeyin bi usulu adabı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…