- 21 Ağustos 2015
- 31.539
- 95.570
- 598
- 37
- Konu Sahibi Kedi kadin
-
Esınız nerden görüyor?Iyi geceler kızlar. Demin eşimle biraz atıştık, konu ise komşumun bize gelmesi ve 8,9 bazen de 10 saat oturup kalkmaması. Eşim de ; bu ne yaa, bi insan bu kadar nasıl oturabilir, bir daha gelmesin, mesafe koy, eve alma falan diyor, ben de dedim kadın geliyor içini döküyor bana ( kocasıyla sorunları var bayaa) bir daha gelme, eşim rahatsız oluyor diyemem. Eşim de komşu dediğin gelir bir, iki saat oturur, çay kahve içer gider ama bu oturdu mu kalkmasını bilmiyor. ben de dedim, kadın yalnız, kimseyle bi diyaloğu yok, bi bana gelip sıkıntılarını anlatıyor, ona bir daha gelme diyemem dedim. Eşim de, ona bir daha kapıyı açma diyor
Eşim eve geldiğinde kadını mutfakta oturmuş buluyor, kadın da; aaa mehmet bey siz mi geldiniz, kocam yüzüne bakmadan salona geçerEsınız nerden görüyor?
Adam evdeyken mi gelip 10 saat oturuyor?
Öyleyse yol yordam bilmiyor demek komsu.Erkek evdeyken ne isi varmış sizde 10 saat?
Simdiye kadar izin vermeniz hata.Ben tavrımı koyardım adam haklı.Eşim eve geldiğinde kadını mutfakta oturmuş buluyor, kadın da; aaa mehmet bey siz mi geldiniz, kocam yüzüne bakmadan salona geçer
Demin kapıyı çaldı, onun olduğunu bildiğim için açmadım kapıyı. Evinde ses yok, galiba başka bir komşuya gitmiş.komşunda cılkını çıkartmış komşuluğun misafirliğin..8_9_10 saat ne ya?...yatmaya eve gitmesin salona bir yer yatağı ser oldu olacak...bence derdini anlatmak değil bu kadının derdi...çene çalmayı seven tembel(çünkü evde iş çıkar kendine yemek çamaşır vs)sende yer içer keyif yapar kafanı ütüler negatif enerjisini boşaltıp gider..senin yüzünü yumuşak bulmuş bu yüzsüz komşun..
Hiç normal değil ve eşiniz haklı. Bizde çok samimi komşuluklar yaptık ama eşi eve geldimi herkes evine çekilirdi. Ben kuzenimle aynı apartmanda oturdum. O zaman bile öyleydi. Ha arada ailece çay kahve muhabbetlerimiz olurdu o ayrı. Bence komşunuzun ki yüzsüzlük ve hiç sevmem prensipleri olmayan insanları. Bir şekilde ayağını kesin. Eşinizle dışarı çıkıcaz deyin yada akşam başbaşa film izleyelim istiyo deyin, başbaşa kalmayı seviyor eşim çok misafir sevmez deyin konuşma sırasında. İnşallah üstüne alınır.Saat beş gibi gelir ve oturur kalkmaz
Tövbe estağfurullah burdan bakınca gülme geldi, eşiniz icin can sıkıcı evliliğinize zarar verirEşim eve geldiğinde kadını mutfakta oturmuş buluyor, kadın da; aaa mehmet bey siz mi geldiniz, kocam yüzüne bakmadan salona geçer
kapı kapı gezen nerde sabah orada akşam diyen biri bu...açma kapıyı bazı insanlar haddinden fazla yüzsüz oluyor..Demin kapıyı çaldı, onun olduğunu bildiğim için açmadım kapıyı. Evinde ses yok, galiba başka bir komşuya gitmiş.
Benim ders çalışmam lazım misafir kabul edemiyorum bir süre demek bu kadar mı zor. Anladığım kadarıyla sizde memnun değilsiniz bu durumdan. Karşı yaşlı komşum sürekli çağırıyordu ısrar kıyamet. Kocaman kadına ben sürekli gidip gelmeyi sevmem dedim. O bile anladım. İnsanlar ile aranıza mesafe koyma konusunda sıkıntınız var galibaEvet zaman kaybı hem de çook, derslerime çalışmam lazım, sınavlara az bi süre kaldı diyorum ama kadın oralı bile değil, soluk almadan anlatıyor
Bugün iki defa kapıyı çaldı. Birincisinde açmadım, ikincisinde de müsait değilim dedim ki gerçekten eşimle mutfakta yemek yapıyorduk, ama şuanda kendimi kötü hissettim çünkü yalan söylediğimi düşünebilir diyeBenim ders çalışmam lazım misafir kabul edemiyorum bir süre demek bu kadar mı zor. Anladığım kadarıyla sizde memnun değilsiniz bu durumdan. Karşı yaşlı komşum sürekli çağırıyordu ısrar kıyamet. Kocaman kadına ben sürekli gidip gelmeyi sevmem dedim. O bile anladım. İnsanlar ile aranıza mesafe koyma konusunda sıkıntınız var galiba
İnsanların sizin hakkınızda ne düşündüğünü bu kadar da önemsemeyinBugün iki defa kapıyı çaldı. Birincisinde açmadım, ikincisinde de müsait değilim dedim ki gerçekten eşimle mutfakta yemek yapıyorduk, ama şuanda kendimi kötü hissettim çünkü yalan söylediğimi düşünebilir diye
Eşiniz son derece haklı, ayrıca kadın içini dökerken sizin eşinizle aranız açılmış yani burada siz kaybediyorsunuz gitsin devlet hastanesinde psikoloğa döksün, siz mi çaresini bulacaksınız.Iyi geceler kızlar. Demin eşimle biraz atıştık, konu ise komşumun bize gelmesi ve 8,9 bazen de 10 saat oturup kalkmaması. Eşim de ; bu ne yaa, bi insan bu kadar nasıl oturabilir, bir daha gelmesin, mesafe koy, eve alma falan diyor, ben de dedim kadın geliyor içini döküyor bana ( kocasıyla sorunları var bayaa) bir daha gelme, eşim rahatsız oluyor diyemem. Eşim de komşu dediğin gelir bir, iki saat oturur, çay kahve içer gider ama bu oturdu mu kalkmasını bilmiyor. ben de dedim, kadın yalnız, kimseyle bi diyaloğu yok, bi bana gelip sıkıntılarını anlatıyor, ona bir daha gelme diyemem dedim. Eşim de, ona bir daha kapıyı açma diyor
Adam da işten yorgun argın geliyor ayaklarını uzatıp dinlenecek akşam yemeği yiyecek ama evde sürekli bir komşu mu var, yani bu sizde mantıklı mı, gönderin eşim geldi diyip.Saat beş gibi gelir ve oturur kalkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?