Eşim ve komşum

Esınız nerden görüyor?
Adam evdeyken mi gelip 10 saat oturuyor?
Öyleyse yol yordam bilmiyor demek komsu.Erkek evdeyken ne isi varmış sizde 10 saat?

Esınız nerden görüyor?
Adam evdeyken mi gelip 10 saat oturuyor?
Öyleyse yol yordam bilmiyor demek komsu.Erkek evdeyken ne isi varmış sizde 10 saat?
Eşim eve geldiğinde kadını mutfakta oturmuş buluyor, kadın da; aaa mehmet bey siz mi geldiniz, kocam yüzüne bakmadan salona geçer

Galiba fazlalık olan komşu değil eşiniz
Eşinizi kovun?
Her gün her gün ben seni mi çekeceğim kocacım deyin

Şaka bir yana da günde 10 saat dert dinlemek sabır gerektirir sizi kutluyorum
Eşiniz evdeyken gelip oturmasindan sizin rahatsız olmanız gerekirken eşiniz oluyor bu iyi bir şey.
Bana siz pek şikayetçi değilsiniz gibi geldi.
Adama üzüldüm
Gönderin şu kadını artık evine ya da kiraya faturalara ortak olsun

Demin kapıyı çaldı, onun olduğunu bildiğim için açmadım kapıyı. Evinde ses yok, galiba başka bir komşuya gitmiş.

Saat beş gibi gelir ve oturur kalkmaz
Hiç normal değil ve eşiniz haklı. Bizde çok samimi komşuluklar yaptık ama eşi eve geldimi herkes evine çekilirdi. Ben kuzenimle aynı apartmanda oturdum. O zaman bile öyleydi. Ha arada ailece çay kahve muhabbetlerimiz olurdu o ayrı. Bence komşunuzun ki yüzsüzlük ve hiç sevmem prensipleri olmayan insanları. Bir şekilde ayağını kesin. Eşinizle dışarı çıkıcaz deyin yada akşam başbaşa film izleyelim istiyo deyin, başbaşa kalmayı seviyor eşim çok misafir sevmez deyin konuşma sırasında. İnşallah üstüne alınır.

Eşim eve geldiğinde kadını mutfakta oturmuş buluyor, kadın da; aaa mehmet bey siz mi geldiniz, kocam yüzüne bakmadan salona geçer
Tövbe estağfurullah burdan bakınca gülme geldi, eşiniz icin can sıkıcı evliliğinize zarar verir

Kocanız haklı 10 saat nedir canım derdi varsa var ne düşüncesizmiş

Evet zaman kaybı hem de çook, derslerime çalışmam lazım, sınavlara az bi süre kaldı diyorum ama kadın oralı bile değil, soluk almadan anlatıyor
Benim ders çalışmam lazım misafir kabul edemiyorum bir süre demek bu kadar mı zor. Anladığım kadarıyla sizde memnun değilsiniz bu durumdan. Karşı yaşlı komşum sürekli çağırıyordu ısrar kıyamet. Kocaman kadına ben sürekli gidip gelmeyi sevmem dedim. O bile anladım. İnsanlar ile aranıza mesafe koyma konusunda sıkıntınız var galiba

Nufusunuza gecirin bari
Halinizden sikayetci degilsiniz gibi .
Merak ediyorum isinizi gucunuzu yemeginizi yapmaya vakit buluyor musunuz?
Ben cildiririm sanirim.
Bigun arkadasim geldi 5 saat oturdu delirdim resmen.
Kocaniz hakli ....Sizin rahatsizlik duymaniz lazim aslinda.

Annemin böyle sizinki gibi bir komşusu vardı.Her sabah 9-10 gibi gelir saatlercede kalkmaz,kendine hergün oram ağrıyor,buram ağrıyor diye hiç durmadan masaj yaptırırdı bana.
Sinir olurdum.Annemede çok kızardım eve aldığı için.Kadın apartmanda herkese bunu sırayla yaptı yıllarca.Eşiyle sorunu olduģundan falan değil.O kadın kendisi sorunlu olduğu için öyle yapıyor.Eşinizi dinleyin.Eve almayın.Başınıza sıkıntı yaparsınız.Gitsin kendini nerde eğlerse eğlesin.

Bugün iki defa kapıyı çaldı. Birincisinde açmadım, ikincisinde de müsait değilim dedim ki gerçekten eşimle mutfakta yemek yapıyorduk, ama şuanda kendimi kötü hissettim çünkü yalan söylediğimi düşünebilir diye

İnsanların sizin hakkınızda ne düşündüğünü bu kadar da önemsemeyin

Eşiniz son derece haklı, ayrıca kadın içini dökerken sizin eşinizle aranız açılmış yani burada siz kaybediyorsunuz gitsin devlet hastanesinde psikoloğa döksün, siz mi çaresini bulacaksınız.

Siz böyle saçma bir komşuyu neden bu kadar savundunuzki kocanıza karşı?

Kadının eşi ile sorunları varmış.
E olur tabi,alemin evinden saatlerce çıkmayan kadını ben olsam boşardım bile.

Yaa hiç tutulacak tarafı yok bu konunun.
Komşunuzdan siz şikayetçi olmalıydınız eşinizden önce.
Böyle bişey kabul edilebilir mi?

On saat kapı komşuda hangi derdini anlatırsın diye kafa patlattım. Tamam sorunları varsa bir yarım saatte anlatsın kahvesini içsin rahatlamış olur. Eşinize karşı koruyabileceğiniz bir komşuluk ilişkiniz yok ne yazık ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…